Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η επιτυχία του ενός φέρνει την αποτυχία των πολλών.
Τετάρτη, 16 Απριλίου

εκδικηση διαφορες αποψης

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #119528 από portgas1 στις 11 Απριλίου 2013, 5:22μμ

portgas1

Εικονίδιο
μέλος από: 11/4/2013
καλισπερα,,, παο κατευθιαν στο θεμα ειχα σχεση με μια κοπελά 2 χρονια σχεδον με φεροτανε καλα καναμε τα παντα μαζι μεναμε και μαζι με γνωρισε στουσ δικους τις και ξεραμε τα παντα ο ενας για τον αλλων ,σαν χαρακτηρας ιτανε δισκολη ειθελε παντα να φενετε ,, εγω 23 αυτη 24 λιπον εμεινε χορισ δουλια και ενα χρονο την προσφερα τα παντα ολλα εγω και τι δεν εκανα... οταν λεο τα παντα τα παντα ακομα και την καρτα της να πληροσο και αλλα πολλα γιατι δεν ειχε μια.. εγω φιλοτιμος και επειδη εκανε πραγματα για μενα τιν βοειθουσα..και διαφορα αλλα τελος παντον μετα απο εναμιση χρονο πιγε διακοπες διπλα ειμασταν μιν φανταστιτε σε νισι 40 λεπτα αποσταση με τιν φιλι τις γυρισε και ιθελε να μιν ειμαστε μαζι εμεινα αφωνος γιατι γιατι με πιεζεισ και αλεσ μπουρδες εν το μεταξη αυτι με επερνε καθε ωρα τιλεφονο και λεο ειναι δινατον τελος παντον μαλοσα και εφιγα με ενοχλουσε στο φβ με σκουντιματα και λιπα αλα δεν τιν μιλουσα 1 σεπτεμβριου ειρθε και με μιλουσε και με επιασε στον προλογο και χιλια διο σαγαπω και και και εγω τιν σινατισα κανεμε οτι κανεμ τιν ξεφτελισα στο βρισιμο.. τιν αλι μερα δεν τιν μιλουσα με μιλουσε σινεχια σαν τιμορια να δει πος ειναι τελικα επειδι δεν ειμαι κακος και επειδι σινχωρο τιν σινχωρεσα αλα ι σιμπεριφορα τις ειτανε αλιος το επεζε τρελιτσα τελος παντον εφτασαν τα χριστουγενα και εκανε νταλαβερι με εναν μικροτερο της και τιν λεο τρεχει κατι με αυτον οχι με λε φιλοι. και λιπα.. τιν λεο αυτος ειναι μορο τι παιχνιδια πεζεις.. εσυ αυτους που κανεισ παραια και κοπελες τις εβριζεσ και τις κοροδευες και τορα γινατε κολιτι ... τρελαθηακα .. τελον παντον μετα με στελνει ενα μινιμα θελο να περασο οικογενιακα και μετα απο 5 μερεσ μαζι ειτανε με κοροδευε αλα δεν ειταν τετια... τωρα εγω λεο γιατι να μιν τη εκδικιθο με χαλασε το καλοκαιρι με χαλασε τα χριστουγενα δεν ειχε μπεσα.. παλι θα παρακαλαι ,, εχο εναν τροπο να τιν εκδικιθο αλλα οχι τορα οταν δεν θα ειναι αυτη καλα θα τιν ισοπεδοσο και δεν θα καταλαβει και τιποτα..... λεο εγω τορα απο τιν μια δεν θελο να το κανο απο την αλλη λεο γιατι να μιν το κανο για να ξανακανει το ιδιο σε αλλους φισικα που και που ενοχλουμε με αποκριψης ....... τορα μπουρουσα να εχο μια σχεση με μια κοπελα δεν θελο να εχο για να μην τιν κοροιδευο και να μην τιν πληροσει αυτη μπορει να με φερθη καλα και μετα σαν γινει σαν αυτι τοτε παλι εγω θα γινω ο μαλακας.. δεν πρεπει αυτα τα ατομα να τιμορουνται . συνχωρεσα μια.. αλλα δευτερη οχι τι λετε εσης,?????????????????///
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119531 από aglina στις 11 Απριλίου 2013, 7:22μμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012
ΝΑ ΠΡΟΧΟΡΗΣΕΙς ΜΠΡΟΣΤΑ!!! Αφου οπως λες δεν σου αξιζει γιατι ασχολησε μαζι της? Εγω λεω να μην την εκδικιθεις απλα να την βγαλεις απο την ζωη σου κ βρες μια κοπελα που σου αξιζει.

*το κειμενο ειναι λιγο μπερδεμενο
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #119533 από άσχετος στις 11 Απριλίου 2013, 7:48μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Πολύ μπέρδεμα το κείμενο,δεν κατάλαβα πολλά,έχεις και πολλά ορθογραφικά..
Από ότι κατάλαβα,παίζει μαζί σου...
Χειρότερη εκδίκηση είναι η αδιαφορία,προχώρα στην ζωή σου, άστην αυτήν,περασμένα ξεχασμένα,ο χρόνος τα γιατρεύει όλα...Βρες μια καλή κοπέλα με καλό χαρακτήρα και κάνε μια σοβαρή σχέση...
Και το μόνο που θα κάνεις με αυτήν είναι να την διαγράψεις από fb(μπλοκ),msn,twitter,κινητό και ότι άλλα έχεις και αν έρθει να σου ζητήσει συγνώμη,απλά μην της μιλήσεις...Πες της ΤΕΛΟΣ,αυτό ήταν,ότι έγινε έγινε,τελειώσαμε...
Μην καθίσεις μαζί της ήδη έκανες το λάθος και την συγχώρεσες...Δεν αξίζει άλλο,της πρόσφερες ουσιαστικά τα πάντα(μπορεί και να είχε πεθάνει από την πείνα αν δεν ήσουν εσύ)και αυτή έπαιξε και όχι μια,2 φορές έπαιξε μαζί σου...
ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ,ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ!
Και αυτό που σκέφτεσαι να την ισοπεδώσεις μην το κάνεις,θα σου βγει το κακό όνομα,θα φανείς λίγος στις υπόλοιπες αν μαθευτεί...
Καλή τύχη!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login