Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Αν σήμερα είναι η πρώτη μέρα του υπόλοιπου της ζωής σου, τότε τι σκατά ήταν χθες;
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Μεγαλη ξενερα!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #118710 από mahomie στις 16 Μαρτίου 2013, 7:58μμ

mahomie

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/2/2013
Γεια σας εχω ενα προβλημα και θα ηθελα να με βοηθησετε αν μπορειτε.Λοιπον ειναι ενα αγορι το οποιο εχει πει σε κατι φιλες μου οτι του αρεσω και αρεσει και σε εμενα.Αυτο που με προβληματιζει ειναι το οτι ντρεπομαι πολυ.Γενικα ειμαι ντροπαλη αλλα οχι και σε τραγικο σημειο.Παει Α λυκειου κι εγω Α γυμνασιου.Ενω μπορω να χαμογελαω και μιλαω ανετα με τους φιλους του που με τους πιο πολλους δεν γνωριζομαστε σχεδον καθολου οταν με ρωταει αυτος κατι τρεμω ζαλιζομαι και κομπλαρω και ενω ειναι και οι φιλες μου μπροστα δεν μιλαει καμια γιατι ντρεπονται περισσοτερο και δεν ενδιαφερονται!Επισης σημερα ηρθε και μας εκανε μια εντελως ηλιθια ερωτηση σαν να ειμαστε μωρα.!Μου λενε οτι θελει να ειναι καλος με ολους αλλα καταντησε αηδια γιατι εχει επιρρεασει μεχρι και τον τροπο που φλερταρει!Ας πουμε στο παρτυ του σχολειου χθες ενω ημουν η μονη ντυμενη(με στολη εννοειται) ρωτησε “Κοριτσια ντυθηκατε ολες?“.Επισης ουτε μια καλημερα δεν μπορει να πει διοτι μια φορα που προσπαθησε το ειπε τοσο σιγανα που δεν καταφεραμε να το ακουσουμε σχεδον καθολου!!!Εχω βαλει την φιλη μου να δω αν με κοιταει και με κοιταει πολυ συχνα!Τον θελω πολυ αλλα ξενερωνω!Δεν μιλαμε αλλα ειναι πολυ καλο παιδι και εχουμε πολλες σχεσεις με την οικογενεια του!Τι να κανω για να ερθει να μου μιλησει?Και θα ηταν καλο να βρισκομαι υποτιθεται τυχαια στα μερη που βρισκεται και αυτος?Η θα εκνευριστει?
(Ετσι φλερταρει με ολες!)
προφίλάλλα...˵quote˶
2
Μήνυμα #118714 από aziz στις 16 Μαρτίου 2013, 8:14μμ

aziz

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/3/2013

Αποδεκτή απάντηση

Εγω σου λεω να του μιλησεις. Για να σε ντρεπεται τοσο που να μην μπορει να σου πει καν καλημερα, μαλλον νιωθει κατι βαθυ για εσενα. Ειναι τοσο γλυκο το οτι εχετε τετοια διαφορα ηλικιας -μεσα απο την αγαπη σας βλεπει κανεις το περασμα απο την παιδικη αγνοτητα στην εφηβικη περιεργια και ερωτικοτητα. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πηγαινεις "τυχαια" οπου πηγαινει και εκεινος -ειμαι σιγουρος πως εαν το κανεις αυτο θα τον κανεις να πιστεψει στη μοιρα, πως θα καταλαβει οτι εισαι η αδερφη του ψυχη, η φλογα που ηρθε στη Γη για να αναψει το καντηλι της ψυχης του. Συγχωρεσε με που ειμαι τοσο εκδηλωτικος, ομως βρισκω οτι οι νεανικοι ερωτες ειναι κατι το συγκινητικο, μου δινουν ελπιδα για το μελλον του προς το παρον ασπλαχνου κοσμου μας που αγνοει την εννοια της αγαπης! Ακου την καρδια σου...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #118720 από mahomie στις 17 Μαρτίου 2013, 12:27πμ

mahomie

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/2/2013
Σε ευχαριστω παρα πολυ! :‘)
Εισαι ο μονος ανθρωπος που εχω δει στην ζωη μου να μιλα τοσο ομορφα!Θα ακολουθησω τις συμβουλες σου αν και δεν νομιζω να πιστεψει στην μοιρα!!! :)

Το προφίλ αυτό γίνεται banned διότι αποπειράθηκε να φτιάξει κλώνο (jedhead) με σκοπό να εξαπατήσει το ftou.gr και τα μέλη του. Έχουν κρατηθεί τα στοιχεία και των δύο κλώνων.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login