Μήνυμα στις 17/3/2013 στις 00:27 @Θ. Κλημεντίνη
Σε ευχαριστω παρα πολυ! :‘) Εισαι ο μονος ανθρωπος που εχω δει στην ζωη μου να μιλα τοσο ομορφα!Θα ακολουθησω τις συμβουλες σου αν και δεν νομιζω να πιστεψει στην μοιρα!!! :) Το προφίλ αυτό γίνεται banned διότι αποπειράθηκε να φτιάξει κλώνο (jedhead) με σκοπό να εξαπατήσει το ftou.gr και τα μέλη του. Έχουν κρατηθεί τα στοιχεία και των δύο κλώνων. Πήγαινε στο θέμα: Μεγαλη ξενερα!
Μήνυμα στις 16/3/2013 στις 20:03 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Εμενα μου εχουν κλεισει το ματι αλλα μεχρι εκει.Φυσικα αφου κανει πολλα περισσοτερα σε γουσταρει...! :)Πήγαινε στο θέμα: με θέλει;
Μήνυμα στις 16/3/2013 στις 20:01 @Sex
Πως να μεγαλωσω το στηθος μου χωρις εγχειρηση?Γραψτε οτι τροπο εχετε ακουσει! :) Πήγαινε στο θέμα: Στηθος
Μήνυμα στις 16/3/2013 στις 19:58 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας εχω ενα προβλημα και θα ηθελα να με βοηθησετε αν μπορειτε.Λοιπον ειναι ενα αγορι το οποιο εχει πει σε κατι φιλες μου οτι του αρεσω και αρεσει και σε εμενα.Αυτο που με προβληματιζει ειναι το οτι ντρεπομαι πολυ.Γενικα ειμαι ντροπαλη αλλα οχι και σε τραγικο σημειο.Παει Α λυκειου κι εγω Α γυμνασιου.Ενω μπορω να χαμογελαω και μιλαω ανετα με τους φιλους του που με τους πιο πολλους δεν γνωριζομαστε σχεδον καθολου οταν με ρωταει αυτος κατι τρεμω ζαλιζομαι και κομπλαρω και ενω ειναι και οι φιλες μου μπροστα δεν μιλαει καμια γιατι ντρεπονται περισσοτερο και δεν ενδιαφερονται!Επισης σημερα ηρθε και μας εκανε μια εντελως ηλιθια ερωτηση σαν να ειμαστε μωρα.!Μου λενε οτι θελει να ειναι καλος με ολους αλλα καταντησε αηδια γιατι εχει επιρρεασει μεχρι και τον τροπο που φλερταρει!Ας πουμε στο παρτυ του σχολειου χθες ενω ημουν η μονη ντυμενη(με στολη εννοειται) ρωτησε “Κοριτσια ντυθηκατε ολες?“.Επισης ουτε μια καλημερα δεν μπορει να πει διοτι μια φορα που προσπαθησε το ειπε τοσο σιγανα που δεν καταφεραμε να το ακουσουμε σχεδον καθολου!!!Εχω βαλει την φιλη μου να δω αν με κοιταει και με κοιταει πολυ συχνα!Τον θελω πολυ αλλα ξενερωνω!Δεν μιλαμε αλλα ειναι πολυ καλο παιδι και εχουμε πολλες σχεσεις με την οικογενεια του!Τι να κανω για να ερθει να μου μιλησει?Και θα ηταν καλο να βρισκομαι υποτιθεται τυχαια στα μερη που βρισκεται και αυτος?Η θα εκνευριστει? (Ετσι φλερταρει με ολες!) Πήγαινε στο θέμα: Μεγαλη ξενερα!
Μήνυμα στις 15/3/2013 στις 16:15 @Θ. Κλημεντίνη
Εχεις προσεξει τιποτα διαφορετικο στην συμπεριφορα του ας πουμε αν σε κοιταει αν ζηλευει και τετοια?
Πήγαινε στο θέμα: με θέλει;
Μήνυμα στις 15/3/2013 στις 16:10 @Θ. Κλημεντίνη
Απο οτι βλεπω του αρεσεις σαν χαρακτηρας αλλα δεν ξερω αν σε βλεπει οπως κι εσυ αυτον!Αν το ρισκαρεις θα υπαρχει το επιθυμητο αποτελεσμα αλλα ισως να χαλασει η φιλια σας.Αν ομως δεν πρσπαθησεις θα μεινεις με την απορρια αν του αρεσες η αν θα μπορουσε να γινει κατι!Λοιπον παντα στην φιλια καποιος ερωτευεται!Η επιλογη ειναι δικια σου.
Πήγαινε στο θέμα: Τι να κανω?
Μήνυμα στις 12/3/2013 στις 20:48 @Θ. Κλημεντίνη
Οκ αλλα θα ηταν καλα να παω σε μερη που παει και αυτος?
Πήγαινε στο θέμα: Να παω η οχι?
Μήνυμα στις 12/3/2013 στις 16:25 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον προκειται για ενα αγορι που του αρεσω και μου αρεσει.Και εχω μια απορρια.Να πηγαινω οπου μπορω να τον συναντω η οχι (να διευκρινισω οτι δεν μιλαμε ακομη)? Αααα και κατι αλλο.Πως να ερθει μονος του να μου μιλησει γτ ντρεπομαι? Πήγαινε στο θέμα: Να παω η οχι?
Μήνυμα στις 9/3/2013 στις 19:17 @Θ. Κλημεντίνη
Για πειτε μου λοιπον θεματα να συζητησεις οταν φλερταρεις... Τι σας αρεσει να λετε?Και τι κοινα μπορουν να εχουν ενα αγορι και ενα κοριτσι (σε ταξεις γυμνασιου κ λυκειου? Γνωμες δεκτες απο κοριτσια και αγορια... Πήγαινε στο θέμα: Φλερτ |