Μήνυμα στις 16/3/2013 στις 20:14 @Θ. Κλημεντίνη
Αποδεκτή απάντηση:Εγω σου λεω να του μιλησεις. Για να σε ντρεπεται τοσο που να μην μπορει να σου πει καν καλημερα, μαλλον νιωθει κατι βαθυ για εσενα. Ειναι τοσο γλυκο το οτι εχετε τετοια διαφορα ηλικιας -μεσα απο την αγαπη σας βλεπει κανεις το περασμα απο την παιδικη αγνοτητα στην εφηβικη περιεργια και ερωτικοτητα. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πηγαινεις "τυχαια" οπου πηγαινει και εκεινος -ειμαι σιγουρος πως εαν το κανεις αυτο θα τον κανεις να πιστεψει στη μοιρα, πως θα καταλαβει οτι εισαι η αδερφη του ψυχη, η φλογα που ηρθε στη Γη για να αναψει το καντηλι της ψυχης του. Συγχωρεσε με που ειμαι τοσο εκδηλωτικος, ομως βρισκω οτι οι νεανικοι ερωτες ειναι κατι το συγκινητικο, μου δινουν ελπιδα για το μελλον του προς το παρον ασπλαχνου κοσμου μας που αγνοει την εννοια της αγαπης! Ακου την καρδια σου...Πήγαινε στο θέμα: Μεγαλη ξενερα!
Μήνυμα στις 16/3/2013 στις 20:07 @Sex
Εχω ενα προβλημα και θελω συμβουλες. Οταν προσπαθω να την παιξω δεν μου κατεβαινει καθολου το πετσακι κι αν παω να το κατεβασω ποναω και τσουζει. Μπορει να μου πει κανεις γιατι γινεται αυτο και τι μπορω να κανω; Σημείωση moderator: Γυναίκα με φίμωση πέους πρώτη φορά βλέπω. Banned καλού κακού μη μας φρικάρεις και το server. Πήγαινε στο θέμα: Πρόβλημα με το πετσάκι |