Μήνυμα στις 26/12/2012 στις 02:36 @Θ. Κλημεντίνη
η αληθεια ειναι οτι δεν διαλεγεις ποιον θα ερωτευτεις αλλα προσπαθησε να τον ξεχασεις!εγω πιστευω οτι για να σου αρεσει τοσο πολυ ο φιλος του μαλλον κατι δεν παει καλα με το αγορι,οτι τον τελευταιο καιρο δεν εισαστε και τοσο καλα!
Πήγαινε στο θέμα: ερωτευμενη με τον λαθος ανθρωπο..
Μήνυμα στις 26/12/2012 στις 02:30 @Θ. Κλημεντίνη
καλο θα ηταν να μην μπεις αναμεσα σε 2 φιλους Πήγαινε στο θέμα: ερωτευμενη με τον λαθος ανθρωπο..
Μήνυμα στις 26/12/2012 στις 02:21 @Θ. Κλημεντίνη
κοιτα εχεις δικιο σ αυτο αλλα δεν ξερω ειμαι κ λιγο ντροπαλη!επισης το να τ στειλω ετσι στ ακυρο ειν λιγο καπως! Πήγαινε στο θέμα: δευτερα ξαδερφια
Μήνυμα στις 26/12/2012 στις 02:12 @Θ. Κλημεντίνη
λοιπον παιδια εδω και 1,5 χρονο τωρα εχω φαει κολλημα με εναν ξαδερφο μου δευτερο βεβαια!περυσι το καλοκαιρι που ειχα παει βολο γτ ειμαι απ εκει αυτοσ εμενε μονιμα τωρα σπουδαζει εδω αθηνα. τον ειδα να μπαινει μεσα στο σπιτι και πραγματικα με το που τον ειδα εμεινα ηταν τοσο ωραιος τον ερωτευτικα!λοιπον οταν γυρισα αθηνα ολο εκλαιγα διοτι ηθελα ν γυρισω βολο επειδη ηταν αυτοσ εκει ομως μετα απ λιγεσ μερες εμαθα οτι περασε αθηνα τελικα και αρχισα στην κυριολεξια να κανω τουμπες!τα χριστουγεννα πηγα μονη μου βολο για να τον δω εε και τον ειδα ειπαμε τα τυπικα γεια σου τι κανεις κλ εσυ? τ νεα κ αυτα κ του ειπα οτι θελω να αδυνατισω και μ κανει μια χαρα εισαι δεν υπαρχει λογος να αδυνατισεις!τον ξαναειδα φετος το καλοκαιρι και τον ξαναειδα τυχαια πριν απο 2 μηνες αλλα δεν μιλησαμε σε μια καφετερια στην περιοχη που μενω αυτος μενει πλυ μακρια και το παραξενο ειναι οτι πριν τον δω μιλαγα για κεινον σε μια φιλη μου!γενικα δεν μιλαμε και πλυ αλλα εγω ειμ κολλημενη στο fb δεν μιλαμε καθολου δν ξερω τι να κανωω!εγω ειμαι 15 και αυτοσ 19-20
Πήγαινε στο θέμα: δευτερα ξαδερφια |