Γουστάρει τον άλλον&κτ θέλει από εμένα
Μήνυμα #114032 από άσχετος στις 10 Δεκεμβρίου 2012, 6:53μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Γεια σας! Ξαναγράφω το ίδιο θέμα γιατί τώρα ξέρω τι γίνεται με την καινούργια φίλη μου.Τελικά γουστάρει τον άλλον...Αλλά μου συμπεριφέρεται λες και με θέλει(πχ έρχεται με φιλάει στο μάγουλο(τον άλλον δεν τον φιλάει καθόλου),χούφτωμα :D).Αυτός ξέρει πως τον γουστάρει αλλά δεν κάνει τίποτα 4 μήνες,αυτό τι δείχνει?Στο facebook είναι όλο καρδούλες και φιλιά αλλά αν δεν της μιλήσω εγώ πρώτος δεν μιλάει...Μακάρι να μπορούσα να κάνω τίποτα αλλά φοβάμαι να πάω να της μιλήσω καθώς την ξέρω λίγο καιρό...Έχουμε αναπτύξει ιδιαίτερη οικειότητα μεταξύ μας...Θέλω να της μιλήσω,την αγαπάω και χάρη της ξεπέρασα την άλλη που ήμουν ερωτευμένος 2 χρόνια...Αλλά αν όλα αυτά τα κάνει για να ζηλέψει ο άλλος,αλλά και όταν δεν είναι ο άλλος(είναι στο διπλανό τμήμα)πάλι ίδια συμπεριφορά...Την Πέμπτη θα πάμε να κάνουμε μια εργασία στο σπίτι της κολλητής της(αυτή η κολλητή της που είναι και κόρη του προπονητή μου και εγώ)είναι ευκαιρία?? Απαντήστε μου εγκαίρως σας παρακαλώ...Ευχαριστώ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114039 από Kathrine_R στις 10 Δεκεμβρίου 2012, 8:32μμ
![]() |
κοίταξε πραγματικά κανείς δεν μπορεί να σου πεί με βεβαιότητα αν το κάνει για να ζηλέψει απο την άλλη γιατί να το κάνει και όταν δεν είναι ο άλλος μπροστά ?Δεν έχεις κάτι να χάσεις αν δοκιμάσεις κατι παραπάνο αρκεί να μην πειράζει τον φίλο σου |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114044 από άσχετος στις 10 Δεκεμβρίου 2012, 9:14μμ
Μα ο άλλος δεν είναι καν φίλος μου(ένα γεια λέμε μόνο).... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114047 από Questa στις 10 Δεκεμβρίου 2012, 10:08μμ
![]() |
Ορμααααα...αχαχαχαχχα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114050 από Kathrine_R στις 10 Δεκεμβρίου 2012, 11:12μμ
![]() |
ακριβώς αν δεν είναι φίλος σου όρμα μπορεί να της αρέσετε και οι δύο αν εσύ το παίξεις καλλά το παιχνίδι σίγουρα την έχεις δείξε ενδιαφέρον μίλα της κάντην να γελάει κανόνισε να βρεθείτε σε κοινές παρέες και μετά μονοι σας ,νόμιζα πως ήταν φίλος σου αν δεν είναι μην το σλέφτεσαι καν |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114071 από άσχετος στις 11 Δεκεμβρίου 2012, 6:25μμ
Να ορμίσω???Και αν τα έχουν???Δεν ξέρω είμαι πολύ μπερδεμένος σήμερα ήρθε και μου είπε να την κοιτάξω στα μάτια για 15 δευτερόλεπτα,άντεξα μόνο 10(είμαι και ντροπαλός γ@μώτο ![]() ![]() |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114073 από Kathrine_R στις 11 Δεκεμβρίου 2012, 6:33μμ
![]() |
κοίταξε όλοι οταν μας αρέσει κάποιος πολύ νοιώθουμε λίγο αγχος μπορείς να το τσεκάρεις αν τα έχουν ρωτησε τον ξεάθαρα δεν θα παρεξηγηθεί ... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |