Μου αρέσει
Σελ. 1
Μήνυμα #114025 από Kathrine_R στις 10 Δεκεμβρίου 2012, 5:37μμ
![]() |
Γεία σας μου αρέσει ένα αγόρι απο την γειτονία μου, στο παρελθόν κάναμε λίγο παρέα μιλήσαμε μετά απο καιρό στο φβ και έδειχνε ενδιαφέρον πέταξε μικρά υπονοούμενα αλλά πολύ ελαφριά όχι τίποτα πολύ ξεκάθαρο .Μιλάμε 3 μέρες τώρα και αν και είχαμε κανονίσει να βγούμε ακυρόθηκε δυστηχώς ,τον ρώτησα αν θέλει να βάλουμε συγγένεια στο φβ και του πρότεινα αδέρφια και μου είπε οτι και παντρεμένοι δεν έχει πρόβλημα μου κάνει like σε όλες μου τις φωτογραφίες .Γενικά στέλνει καρδούλες κλειστά ματάκια και χαμογελάκια .Πιστεύετε οτι του αρέσω;Αν ναί τότε τι μπορώ να κάνω ; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114037 από Kathrine_R στις 10 Δεκεμβρίου 2012, 8:28μμ
![]() |
κάποιος? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114045 από KwnstantinosS στις 10 Δεκεμβρίου 2012, 10:04μμ
![]() μηνύματα: 353 ![]() |
Η αποψη μ ειναι οτι του αρεσεις......αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να του δειξεις οτι ενδιαφερεσε.....ας πουμε στειλτου κανα μηνυμα καμια φορα ,να βαζεις και εσυ καμια καρδουλα......και επειτα αστα πανω του ολα..... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114046 από Questa στις 10 Δεκεμβρίου 2012, 10:06μμ
![]() |
Αν σε μιλαει μονο του φβ......πρεπει να μιλατε πιο πολυ απο κοντα απο εκει θα καταλαβεις..... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114049 από Kathrine_R στις 10 Δεκεμβρίου 2012, 11:09μμ
![]() |
βασικά ξαναμιλήσαμε μετά απο χρόνια τον έκανα αντ στέλνω και εγώ είπε πως θέλει πολύ να βρεθούμε και κανονίσαμε Questa οπως είπα τώρα εχει 3 μέρες που μιλάμε πότε να προλάβουμε :P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114052 από KwnstantinosS στις 10 Δεκεμβρίου 2012, 11:20μμ
συνεχιστε ετσι δειχνει καποια σημαδια να σε θελει παντως...... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114072 από Kathrine_R στις 11 Δεκεμβρίου 2012, 6:31μμ
![]() |
έχω λίγο αγχος τι θα μπορούσα να κάνω για να του το δείξω και εγώ και γενικά για να τσεκάρω αν πραγμτι του αρέσω? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114077 από KwnstantinosS στις 11 Δεκεμβρίου 2012, 6:37μμ
αφου με αυτα που κανει εχεις τσεκαρει αν σε θελει ....τι παραπανω μπορει να κανει?!.......απλως δειξτου και εσυ λιγο ενδιαφερον και πιστευω θα κανει κινηση.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114096 από Kathrine_R στις 11 Δεκεμβρίου 2012, 9:00μμ
![]() |
του έχω δείξει ενδιαφέρον τι άλλο θα μπορούσα να κάνω εκτός απο μυνήματα ,ερωτήσεις και καρδούλες, ματάκια και τέτοια ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114100 από KwnstantinosS στις 11 Δεκεμβρίου 2012, 10:32μμ
Ενα μεγαλο <<οπλο>> ειναι το βλεμα,το κοιταγμα........εγω πολλες κοπελες μπορω να της δειξω οτι ενδιαφερομαι και αντιστοιχα να καταλαβω τι παιζει απο το βλεμα.....να τον κοιτας στα ματια ,οχι αδιαφορα....σαν να του μιλας με τα ματια.... Εκτος απο αυτο ,συνεχισε να του μιλας και αν θες πετα κανα υπονοουμενο ή συζητησε ας πουμε τι του αρεσει σε μια σχεση ή τι συμπεριφορες δεν του αρεσουν στο κοριτσι ....και αλλα τετοια... Δεν νομιζω να μπορεις να του το δειξεις αλλιως......αν θες αλλιως πηγαινε πες του το :P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |