θέμα υγείας και σχέση
Μήνυμα #112277 από steffi στις 08 Νοεμβρίου 2012, 12:39πμ
μέλος από: 8/11/2012 μηνύματα: 4 0 |
καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ. θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα που αντιμετωπίζω.. τα τελευταία χρόνια έχω κάποια προβλήματα υγείας και για αυτό το λόγο χρειάζεται κατά καιρούς να μπαίνω στο νοσοκομείο .αν και αυτό δεν με έχει επηρεάσει τόσο στις φιλικές μου σχέσεις καθώς οι φίλοι μου γνωρίζουν, έχω θέμα με το παιδί που είμαι μαζί τους τελευταίους 3 μήνες.. δεν είχε τύχει όλο αυτό το διάστημα να χρειαστεί να μπω στο νοσοκομείο αλλα κανονίστηκε από το γιατρό μου σε δυο εβδομάδες να μπω για τουλάχιστον 5 με 6 ημέρες. το θέμα είναι πως δεν έχω μιλήσει στο αγόρι μου και έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση που πρέπει να του πω.. δεν είναι κάτι που μου αρέσει να συζητάω.. αλά πως θα δικαιολογήσω το γεγονός πως δεν θα βρεθούμε για μια βδομάδα περίπου από την στιγμή που βρισκόμαστε σε καθημερινή βάση; δεν ξέρω τι να κάνω. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112279 από aswtos στις 08 Νοεμβρίου 2012, 1:11πμ
μέλος από: 2/9/2011 μηνύματα: 428 0 |
το καταλαβαινω πως ενα προβλημα υγειας ειτε ειναι λιγοτερο ειτε περισσοτερο σοβαρο δεν μας αρεσει να το συζηταμε και δεν θελουμε να νιωθουμε πως αποτελει εμποδιο στο να εχουμε μια φυσιολογική ζωη. ωστοσο η γνωμη μου ειναι πως το αγορι σου πρεπει να μαθει την αληθεια για αυτο που εχεις. ειστε 3 μηνες μαζι επομενως θα πρεπει να του εχεις καποια εμπιστοσυνη. ειδικα μαλιστα αν αντιμετωπιζεις αυτη τη σχεση σιβαρα εχεις ενα λογο παραπανω ωστε να φρονισεις να μαθει. ακομη και αν αυτη τη φορα βρεις καποια δικαιολογια για να δικαιολογησεις την απουσια σου μετα απο λιγο διαστημα αυτο θα επαναληφθει οποτε αργα ή γρηγορα θα πρεπει να το μαθει και το καλυτερο ειναι να του το πεις εσυ η ιδια. ισως μαλιστα και να αργησες να το κανεις. αναμεσα σε ενα ζευγαρι δεν ειναι ωραιο να υπαρχουν μυστικα. ουτε σε εσενα θα σου αρεσε να σου κρυβει κατι σημαντικο για τη ζωη του. βαλε λοιπον στην ακρη της οποιες αμφιβολιες σου και οπως οιραστηκες την κατασταση σου με τους φιλους σου ετσι κανε και με τον συντροφο σου. αν σε αγαπαει θα σου σταθει και μπορει μεσα απο αυτο η σχεση σας να βγει ακομη πιο δυνατη. αυτη ειναι η γνωμη μου. σου ευχομαι ο,τι καλυτερο για την υγεια και την σχεση σου. αυτα! και οτι και αν γινει μην παραιτησε!καλη σου τυχη! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112280 από steffi στις 08 Νοεμβρίου 2012, 1:31πμ
με τους φίλους μου ήταν διαφορετικά γιατί οι περισσότεροι το ξέρουν από τότε που δημιουργήθηκε αυτό..σίγουρα πρέπει να του μιλήσω αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο αν και τον εμπιστεύομαι πολύ.. ίσως να φταίει που η προηγούμενη μου σχέση που πάλι είχα προσπαθήσει να του εξηγήσω πριν καλά καλά τελειώσω με κοίταγε και με αντιμετόπιζε λες και ήρθα από άλλο πλανήτη.. γενικότερα δεν ξέρω πως να ξεκινήσω τη συζήτηση και πως να το πω το όλο θέμα.. σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σου .. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112281 από johnybgood στις 08 Νοεμβρίου 2012, 5:00πμ
μέλος από: 15/9/2012 μηνύματα: 8 0 |
Δε χρειάζεται προλόγους. Πες του "θέλω να σου πω κάτι" και εξήγησέ του. Θα καταλάβει...Η προηγούμενη σχέση ήταν μάλλον μια αρνητική εξαίρεση. Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα σεβαστεί, θα δείξει κατανόηση και θα βοηθήσει όσο μπορεί την κοπέλα του ειδικά όταν πρόκειται για ένα ζήτημα υγείας. Περαστικά σου και ό,τι καλύτερο και από εμένα! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112299 από 17χρονος στις 08 Νοεμβρίου 2012, 1:55μμ
μέλος από: 16/10/2012 μηνύματα: 156 0 |
εχω και εγω ενα μικρο προβλημα υγιειας ....βασικα ειναι εκ γενετης ....ντρεπομουν πριν λιγο καιρο και πιστευω πως ηταν κατι σαν κοπλεξ......αλλα τελικα το ξεπερασα (καπως).......προτινω να του το πεις γιατι αργα ή γρηγορα θα το καταλαβει.....προσπαθησε να μην εχεις κοπλεξ ......και αν επιτρεπεται τι εχεις? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #112722 από steffi στις 18 Νοεμβρίου 2012, 6:00μμ
δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο να αναφέρω τι έχω.. πάντως δεν είναι τίποτα μεταδωτικό .. δεν έχω καταφέρει ακόμα να του μιλήσω και οι μέρες κοντεύουν.. σκεφτόμουν μήπως αναβάλλω για λίγο την κουβέντα και να του βρω κάποια δικαιολογία τώρα.. από την επόμενη φορά θα του μιλήσω σίγουρα.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |