Μήνυμα στις 27/11/2012 στις 01:43 @Μηχανήματα
παιδιά αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει να μου πει τι να κάνω.. είχα βάλει κωδικό στο ipof μου για να ξεκλειδώνει αλλά επειδή ο ξαδερφός μου ο μικρός το βρήκε παιχνίδι πάτησε πολλές φορές το κωδικό λάθος και τώρα το ipod είναι κλειδωμένο και ενώ μου λέει να το συνδέσω στο itune στο μου itune λέει πως πρέπει να εισάγω το κωδικό για να το ξεκλεισώ αλλά από το ipod.. εεε πως να το κάνω αφού το ipod είναι κλειδωμένο και δεν με αφήνει ;
Πήγαινε στο θέμα: κλειδωμένο ipod touch...
Μήνυμα στις 18/11/2012 στις 18:00 @Θ. Κλημεντίνη
δεν νομίζω πως είναι απαραίτητο να αναφέρω τι έχω.. πάντως δεν είναι τίποτα μεταδωτικό .. δεν έχω καταφέρει ακόμα να του μιλήσω και οι μέρες κοντεύουν.. σκεφτόμουν μήπως αναβάλλω για λίγο την κουβέντα και να του βρω κάποια δικαιολογία τώρα.. από την επόμενη φορά θα του μιλήσω σίγουρα..
Πήγαινε στο θέμα: θέμα υγείας και σχέση
Μήνυμα στις 8/11/2012 στις 01:31 @Θ. Κλημεντίνη
με τους φίλους μου ήταν διαφορετικά γιατί οι περισσότεροι το ξέρουν από τότε που δημιουργήθηκε αυτό..σίγουρα πρέπει να του μιλήσω αλλά δεν βρίσκω τον τρόπο αν και τον εμπιστεύομαι πολύ.. ίσως να φταίει που η προηγούμενη μου σχέση που πάλι είχα προσπαθήσει να του εξηγήσω πριν καλά καλά τελειώσω με κοίταγε και με αντιμετόπιζε λες και ήρθα από άλλο πλανήτη.. γενικότερα δεν ξέρω πως να ξεκινήσω τη συζήτηση και πως να το πω το όλο θέμα.. σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση σου ..
Πήγαινε στο θέμα: θέμα υγείας και σχέση
Μήνυμα στις 8/11/2012 στις 00:39 @Θ. Κλημεντίνη
καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ. θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα που αντιμετωπίζω.. τα τελευταία χρόνια έχω κάποια προβλήματα υγείας και για αυτό το λόγο χρειάζεται κατά καιρούς να μπαίνω στο νοσοκομείο .αν και αυτό δεν με έχει επηρεάσει τόσο στις φιλικές μου σχέσεις καθώς οι φίλοι μου γνωρίζουν, έχω θέμα με το παιδί που είμαι μαζί τους τελευταίους 3 μήνες.. δεν είχε τύχει όλο αυτό το διάστημα να χρειαστεί να μπω στο νοσοκομείο αλλα κανονίστηκε από το γιατρό μου σε δυο εβδομάδες να μπω για τουλάχιστον 5 με 6 ημέρες. το θέμα είναι πως δεν έχω μιλήσει στο αγόρι μου και έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση που πρέπει να του πω.. δεν είναι κάτι που μου αρέσει να συζητάω.. αλά πως θα δικαιολογήσω το γεγονός πως δεν θα βρεθούμε για μια βδομάδα περίπου από την στιγμή που βρισκόμαστε σε καθημερινή βάση; δεν ξέρω τι να κάνω.
Πήγαινε στο θέμα: θέμα υγείας και σχέση |