Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Όλα τα κουτιά είναι ενδιαφέροντα. Μέχρι ν' ανοίξουν.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πρωτο ραντεβου

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #109843 από tasosSerreos98 στις 18 Σεπτεμβρίου 2012, 7:57μμ

tasosSerreos98

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 17/9/2012
Γεια σας παιδια!Λοιπον αυριο εχω ραντεβου με κατι κοριτσια απο το σχολειο μου .θα παμε εγω και αλλοι δυο φιλοι.τα κοριτσια ειναι 3..Μια ο καθενας μας.χαχαχα..Μια απο τα 3 κοριτσια την γουσταρω και εγω επισα τους φιλους μου να παμε για καφε εξω το απογευμα..Το θεμα ειναι τι να της πω οταν την δω.να ειμαι ο εαυτος μου αλλα ειμαι ντροπαλουλης και δεν θα ξερω τι να κανω.Βαλτε ενα χερακι.Και μετα που γνωριστουμε ,θα πουμε πχ. τι κανεις καλα μια χαρα εσυ καλα και εγω ,μετα θα την ρωτησω τι μουσικη ακουει τι αθλημα τις αρεσει και τετοια??Παρακαλω καποιος να κανει τα μαγικα του!Ευχαριστω!

ΥΓ:Την επομενη ημερα θα σας πω τι εγινε για να με πειτε τι να κανω μετα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109845 από blablablaaa στις 18 Σεπτεμβρίου 2012, 8:01μμ

blablablaaa

μέλος από: 18/9/2012
να εισαι ο εαυτος σου φυσικα.εμενα προσωπικα αμα με ρωταγες για αθληματα και τετοια θα ξενερωνα.αποψη μου βεβαια!απλα προσπαθησε να μην μεινεις στην απ εξω ετσι ωστε να μην της περασεις απαρατηριτος:) κατι για να της τραβηξεις την προσοχη χωρις να υπερβαλεις βεβαια.απλα δειξε ενδιαφερον.αα και οσο σκευτεσε "ειμαι ντροπαλος τι θα κανω?" δεν θα καταφερεις κατι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109859 από tasosSerreos98 στις 18 Σεπτεμβρίου 2012, 10:14μμ

tasosSerreos98

Εικονίδιο
banned
Μαλιστα!Αυτην σημερα που την ειδα για πρωτη φορα στο σχολειο που κανει παρεα με κατι φιλες μου,ε ενταξει μαρεσει ρε παιδι μου και αυριο ενας φιλος μου θα κανονισει να βγουμε.να την ρωτησω πως την λενε Ή γεια τι κανεις καλα ειμαι εσυ??γιατι πρωτη φορα θα μιλησουμε αυριο στο σχολειο ή οταν βγουμε εξω.ενταξει θα την πω πως σε λενε τι μουσικη ακουει ..τι αλο να ρωτησω??Παιδια εχω ανγωθει για αυτο μιλαω καπως ετσι τωρα.καποιος απαντηση!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109862 από Troller στις 18 Σεπτεμβρίου 2012, 10:26μμ

Troller

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/9/2012
ρε φιλε αυτα θα σ βγαινουν απο μονα τους...ετσι και αλλιως θα ειστε παρεα...το μονο π πρεπει να κανεις ειναι να την κοιτας στα ματια οσο πιο πολυ μπορεις...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #109863 από tasosSerreos98 στις 18 Σεπτεμβρίου 2012, 10:35μμ

tasosSerreos98

Εικονίδιο
banned
Φιλαρακι εχω ανγχος και μαλλον δε ξερω τι κανω.Παω να ξεκουραστω.Παρακαλω τον αντμιν μην κλεισει το θεμα γιατι αυριο θα σας ενημερωσω τι θα γινει!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login