Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 20:34 @Flame
Σημερα γραφω εδω διοτι πραγματικα μου αλλαξαν τα φωτα μερικοι στα βιντεακια τους!Που λετε ειδα κατι βιντεο οτι το ματριξ ειναι αληθεια.τι εννοω?Εννοω οτι ζουμε ολοι σε ενα κοσμο γεματο ψευδεσθησεις!Πως γινετε αυτο? Δειτε το βιντεακι -----> http://www.youtube.com/watch?v=a14gERBmcwY&feature=related
Πήγαινε στο θέμα: Matrix Ολη η αληθεια
Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 18:51 @Διασκέδαση
Οκ παιδια συγνωμη.Το ειχα ακουσει αλλα δεν εδωσα σημασια!
Πήγαινε στο θέμα: Τραγουδι
Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 16:08 @Διασκέδαση
Ναι ρε συ καταλαβα οτι λες να μην ακουγοντα οι αναπνοες..Απλως κανε ενα add στο -μην ξαναδημοσιεύσεις facebook/άλλο στοιχείο επικοινωνίας, στην επόμενη είσαι banned- γιατι τελευτεα θα το δημοσιευσω εδω ή μπορει να το ξεχασω..στειλε αντ στο φβ για να το ακουσεις πρωτη.
Μήνυμα στις 25/9/2012 στις 13:52 @Διασκέδαση
Ευχαριστω φιλε!Τωρα αμα ειχα μικροφωνο οι αναπνοες δεν θα ακουγοντουσαν αλλα εχω μικροφωνο λαπτοπ και απο εκει το εκανα.σημερα θα παω να παρω!
Μήνυμα στις 24/9/2012 στις 21:32 @Διασκέδαση
Γεια σας Παιδια!Μολις εβγαλα το πρωτο μου τραγουδι και ηθελα να το βαλω εδω για να το ακουσετε και εσεις!Οσοι ασχολιουνται με την μουσικη ας με πουνε γνωμες τι το κακο και τι το καλο!Γωνμες απο ολους παντα αλλα και απο αυτους που ξερουνε πιο καλα μουσικη! http://www.youtube.com/watch?v=uWypO762t3c&feature=plcp
Μήνυμα στις 21/9/2012 στις 20:08 @Διάφορα
Ακου.Για να μπεις στην ομαδα ΔΙ.ΑΣ. πρεπει να μπεις ειτε απο παννεληνιες δηλ. αστυφυλακων ή να κανεις χαρτια οταν βγει προκυρηξη για ειδικος φρουρος.αμα πας με ειδικος φρουρος εκπαιδευσε και μετα αμα εχει κενες θεσεις μπαινεις.Απο αστυφυλακων κανεις την σχολη και μετα δηλωνεις οτι θες να μπεις ΔΙ.ΑΣ. και αμα σε παρουν καλως αμα δεν σε παρουν δυστηχως..Αποδεκτη αμα σε καλυψα!:D
Πήγαινε στο θέμα: Ομαδα διας
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 20:50 @Θ. Κλημεντίνη
Ειναι δυσκολος ο τυπος..οτι ξερω ,ειπα.Ας πει καποιος αλλος.
Πήγαινε στο θέμα: Θα πετυχει?
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 20:10 @Θ. Κλημεντίνη
...Απλως μαρεσει λιγακι για αυτο ρε συ..ειναι καλη και ευγενικη.τεσπα .
Πήγαινε στο θέμα: Η πρωτη μου
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 20:03 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτο ειναι δυσκολο καθως αυτος πρεπει να διαλεξει..εκτος αμα του το πεις,οτι θελεις να σε εχει με σεβασμο,αμα το δεχτει καλως αμα δεν το δεχτει..σηκωνεσαι και φευγεις.Το ξερω ειναι δυσκολο να του το πεις και σε καταλαβαινω..ΥπομονΗ!
Πήγαινε στο θέμα: Θα πετυχει?
Μήνυμα στις 19/9/2012 στις 19:42 @Θ. Κλημεντίνη
Ωραια τοτε ξερεις τι θα κανεις.Καλη επιτυχια!Μπορεις επισης να τον πας σε ενα μερος και εκει να του τα ΄΄χωσεις΄΄ .
Πήγαινε στο θέμα: Θα πετυχει? |