Τον απάτησα ;/
Μήνυμα #109395 από 'Anwnimii στις 13 Σεπτεμβρίου 2012, 9:19μμ
μέλος από: 13/9/2012 μηνύματα: 13 0 |
Πήγα μια βόλτα με εναν πρώην μου,και την ώρα που πήγα να τον αποχαιρετήσω επειδή θα πήγαινε σπιτι του,τον φιλάω στο μαγουλο,τον κοιτάω για λίγο στα μάτια και αυθόρμητα,τον φίλησα..φιλιόμασταν για τουλάιστον κανα 5αλεπτο..μετά συνειδητοποιησα ότι ειναι λάθος από την στιγμη που εχω σχεση και τραβήχτηκα.Εκείνος με κοιταξε,χαμογέλασε και έφυγε.Αυτός ο πρωην μου με γουσταρει ακόμα και ειναι πολύ ωραιο παιδί,αλλά δεν θελω να χασω την σχεση που εχω...από την άλλη,δεν μπορω να κοιτάξω το αγόρι μου στα μάτια και ΄χω τυψεις...τι προτείνετε? *και συγνωμμη αν εγραψα το θέμα μου σε λαθος κατηγορία,δεν ημουνα σίγουρη που ταιριαζει πιο πολύ* |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109397 από 'Anwnimii στις 13 Σεπτεμβρίου 2012, 9:24μμ
μέλος από: 13/9/2012 μηνύματα: 13 0 |
Α ναι,και καλησπέρα σας |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109423 από iJohn_97 στις 14 Σεπτεμβρίου 2012, 7:15πμ
μέλος από: 9/8/2012 μηνύματα: 58 0 |
Καλη,ερα!Εχω την εντυπωσει οτι δεν σε γουσταρει μονο αυτος αλλα και εσυ!Θα πρεπει να το συζητησεις με το αγορι και αν ειναι αρκετα οριμος θα βρειτε μια λυση μαζι. :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #109425 από Mandragoriana στις 14 Σεπτεμβρίου 2012, 1:27μμ
μέλος από: 29/8/2012 μηνύματα: 131 0 |
Αποδεκτή απάντησηΚαλησπέρα.Όντως..έχεις σκεφτεί πως τον θές ακόμα?Ζύγισε μέσα σου τι αισθάνεσαι και πιο πολύ για ποιον απο τους δύο.Αν ξέρεις οτι δεν μπορείς να είσαι με τον πρώην σου,όχι γιατί δεν τον θές αλλα γιατί είστε σε άλλες φάσεις,τότε μην του αναφέρεις τίποτα για το φιλι(στον πρώην).Τωρα για τον νύν.Εγώ νομίζω πως πιθανά να σαρέσει πολύ και να αισθάνεσαι πράγματα γιαυτόν αλλα για να φιληθείς με κάποιον αλλον...μάλλον δεν είναι τόσο ισχυρά αυτά και σου προτείνω να του εξηγήσεις τα αισθήματα σου και να τον αφήσεις με όμορφο τρόπο.Αν τωρα θές να είσαι μαζί του.Αξίζει να του πείς τι έκανες.Να έχεις υπόψην σου όμως οτι παρόλο που θα το εκτιμήσει μάλλον θα σου πεί να χωρίσετε.Επειδή πιστεύω οτι δεν σε γεμίζει και οτι πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια,αλλα και οτι αφου το έκανες το πιο πιθανον είναι οτι θα το ξανακάνεις(οχι γιατι δεν εκτιμας το αγόρι σου η γιατι είσαι καμία "ευκολη" αλλα επειδη...μάλλον δεν σε γεμίζει η προυπάρχουσα σχέση)θεωρώ πως καλύτερο είναι να χωρίσεις εσύ η για μια τελευταια προσπάθεια να του πείς την αλήθεια.Θα νιώσεις και η ιδια καλύτερα.Τώρα για τον πρωην,αποψη μου είναι να μην το συζητησετε κάν και να μην ξαναγίνει.Γιατί ετσι δείχνεις πολύ επιπεδο και άλλωστε για να έχει τελειωσει αυτή η σχέση κατι δεν πηγαινε καλά,και αν βελτιωθει...μετα θα ξαναγινει κατι ανάλογο.Προτείνω να βρεις κατι νέο που θα σε γεμιζει και θα σε συγκλονισει.Τωρα αν τον θές πολυ,τον πρωην,ξανα ψηστε το απτην αρχη χωρις σχεση και βλεπετε πως θα παει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #109434 από funbi στις 14 Σεπτεμβρίου 2012, 3:29μμ
μέλος από: 14/9/2012 μηνύματα: 22 0 |
λοιπόν,το πιο σωστό είναι να το πεις στο αγόρι σου!πρέπει να γνωρίζει!δεν νομίζω πώς θέλεις τον πρώην σου απλώς ήταν η στιγμή περίεργη!και για να έχει τελειώσει σημαίνει ότι δεν πήγαινε άλλο η σχέση σας!μίλα με το αγόρι σου πες του τι έγινε και πώς ένιωσες και όλα πιστεύω θα λυθούν...και θα καταλάβεις και εσύ τι να κάνεις! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |