Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Που ξέρναγες και χεζόσουνα και κατουριόσουνα, μα μόνο και μόνο επειδή ήσουν μωρό όλοι παίρνανε φωτογραφίες και το θεωρούσαν χαριτωμένο
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

μπορει να βγει απο τ μυαλο μου?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #108313 από pele στις 29 Αυγούστου 2012, 6:12μμ

pele

Εικονίδιο
μέλος από: 12/6/2012
γεια σας αγαπητα μελη τ φτου!!
πλεον ειμαι σε μια φαση στην ζωη μ που ολα πανε απο τ κακο στ χειροτερο...εκεινος π ελεγα σ προιγουμενο ποστ ενταξι μιλαμε..αλλα μαλλον τωρα πια δεν εχουμε καμια ελπιδα...ειναι τοσο κινικος μαζι μ πλεον...κ οταν μιλαμε απαντα μονολεκτικα...εμενα δεν ξερω γτ μ πηραζει..αλλα δεν μπορω ν σταματησω ν τν σκευτομαι...μπενει στ μυαλο μ σν σφινα κ κολαει εκει..! στ γενεθλια τ ευχηθηκα κ ουτε ενα ευχαριστω δεν μ ειπε λες κ τ εχω σκοτωσει καποιον κανει...δεν ξερω τ ν κνω αλλα πρεπει ν τν ξεχασω...τ μονο σιγουρο...αλλα οποιον αλλο κ ν κοιταξω...τν βλεπω εκει..( ισως ν ειμαι παρανοηκη)
λεω ν τν αγνοησω ν κανω οτι δεν υπαρχει αλλα φοβαμαι μην εχω αντιθετα αποτελεσματα κ αντι τν ξεχασω την δαγκωσω πιο χοντρα την λαμαρινα...τ λετε?
σας ευχαριστω!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #108319 από Geiaaaa στις 29 Αυγούστου 2012, 7:21μμ

Geiaaaa

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/7/2012

Αποδεκτή απάντηση

Καταλαβαινω πως σ αρεσει αλλα δεν αξιζει να σ φερετε ετσι αρα πρεπει να τον ξεχασεις οπως ειπες.....ισως ειναι λιγο δυσκολο αλλα συμβαινει σε ολουσ ,μην φοβασαι.....εγω εκανα 5 μηνες για μια πρωην....το μονο που εχεις να κανεις ειναι να κοψεις καθε ειδος επικοινωνιας μαζι του...δηλαδη ουτε στη γιορτη του δεν θα στελνεις μηνυμα,ουτε καλημερα......ισως σ παρει λιγο παραπανω καιρο αλλα θα τον ξεχασεις 100% και μετα θα τον βλεπεις και δν θα νιωθεις τιποτα για αυτον ,θα δεις......επισης καλο θα ηταν να εισαι με φιλες και να βρεις και κανενα αγορι ........επισης ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ.......καλη τυχη και μην ανησυχεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108320 από pele στις 29 Αυγούστου 2012, 7:56μμ

pele

Εικονίδιο
Σ'ευχαριστω παρα πολυ!!
αυτο θ κανω κ οτι κατσει!! επιδη ομως τυχαινει ν ειναι κ συμαθητης(ασε δεν ηθελα ν μπλεξω αλλα τεσπα...)δηλαδη ουτε στην ταξη θ πρεπει ν κανω οτι δεν υπαρχει ετσι?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108334 από Geiaaaa στις 29 Αυγούστου 2012, 10:35μμ

Geiaaaa

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/7/2012
Και μενα συμαθητρια ηταν στο ιδιο τμημα.......μονο ενα γεια θα λετε και αν.....και θα μιλατε μονο αν τυχει....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108363 από pucos στις 30 Αυγούστου 2012, 2:01πμ

pucos

Εικονίδιο
μέλος από: 11/8/2012
Ναι αυτό θα κάνεις.. πάλεψε το όσο μπορείς.. δεν είναι εύκολο αλλά είναι απαραίτητο.. να βγαίνεις όσο γίνεται περισσότερο και να περνάς καλά.. επίσης να ξέρεις ότι θα σου περάσει.. δύσκολα μεν αλλά θα σου περάσει. Αφωσιόσου στον εαυτό σου να γίνεσαι πιο ΄μορφη και να προόδευεις... και όλα θα πάνε καλά
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108400 από pele στις 30 Αυγούστου 2012, 4:54μμ

pele

Εικονίδιο
ενταξι λοιπον αυτο θ κανω σας ευχαριστω πολυ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login