Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Σε ζητάνε από το χωριό σου. Θέλουν τον τρελό τους πίσω.
Σάββατο, 19 Απριλίου

Σχέση εξ αποστάσεως

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #107355 από whatever στις 16 Αυγούστου 2012, 4:50μμ

whatever

Εικονίδιο
μέλος από: 15/8/2012
γεια σας! τους τελευταίους 7 μήνες, έχω μια σχέση που πηγαίνει πάρα πολύ καλά, δυστυχώς όμως το αγόρι μου πέρασε στην Πάτρα και θα πάει και εγώ θα μείνω εδώ, στην Αθήνα. μόλις μου το είπε η πρώτη μου σκέψη ήταν να χωρίσουμε, αυτός όμως δεν ήθελε μου είπε ότι μ αγαπάει και ότι θα έρχεται κάθε σαββατοκύριακο να με βλέπει και έτσι συνεχίσαμε γιατί για να είμαι ειλικρινής και εγώ δεν ήθελα να χωρίσουμε... όμως όσο περνάει ο καιρός συνειδητοποιώ ότι θα είναι πολύ δύσκολο και ότι το καλύτερο θα ήταν να χωρίσουμε... σε ένα μήνα φεύγει και δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω, τι να του πω, είμαι πολύ μπερδεμένη... θέλω τη βοήθειά σας...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107356 από Geiaaaa στις 16 Αυγούστου 2012, 5:05μμ

Geiaaaa

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/7/2012
Αν εχεις αποφασισει να χωρισετε ..εξηγησε του πως προτιμας να ειστε χορια γιατι ειναι η αποσταση και τετοια ..πες δεν νιωθεις και πολυ ανετα που ειναι μακρια γιατι νιωθεις οτι εχετε απομακρυνθει....πες του πως απο στιγμη σε στιγμη θα το συνειδητοποιησουμε και οι 2 οτι ειναι καλυτερα να χωρισουμε για αυτο ας το κανετε τωρα......ή μπορεις να του πεις να μεινετε για λιγο μονοι να δειτε αν ειναι καλυτερα και τετοια...ελπιζω να βοηθησα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107362 από whatever στις 16 Αυγούστου 2012, 5:44μμ

whatever

Εικονίδιο
εσύ μια χαρά τα λες, απλά και εγώ δεν είμαι πολύ σίγουρη οτί θέλω να χωρίσω... Anyway, ευχαριστώ για τη βοήθεια...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107363 από Geiaaaa στις 16 Αυγούστου 2012, 5:55μμ

Geiaaaa

Εικονίδιο
banned
Για αυτο σ λεω πες του να μεινετε για λιγο μονοι να δειτε αν θελετε να χωρισετε ή οχι...
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #107366 από dirty_mind στις 16 Αυγούστου 2012, 6:00μμ

dirty_mind

Εικονίδιο
μέλος από: 9/7/2012

Αποδεκτή απάντηση

Έχω σχέση εξ αποστάσεως και η αλήθεια είναι πως και οι 2 πιεζόμαστε αρκετά μερικές φορές ή τσακωνόμαστε χωρίς ουσιαστικό λόγο και γενικά είναι κάπως περίεργη η κατάσταση ορισμένες φορές. Δεν λέω πως είναι εύκολα αλλά είναι και αυτή μια εμπειρία. Όσον αφορά το δίλημμα που αντιμετωπίζεις θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο καιρό. Καλύτερα θα είναι να δεις στην πράξη πως θα πάνε τα πράγματα! Κάτσε και απόλαυσε τις στιγμές που μπορείς ακόμα να χαρείς το αγόρι σου και όταν έρθει η ώρα να φύγει θα τα σκεφτείς πάλι τότε. Δεν είναι κακό να έχεις σχέση από απόσταση και είναι μάλιστα ένας πολύ καλός τρόπος να αποδείξετε ο ένας στον άλλον την αγάπη σας! Τα σ/κ που θα περνάτε υπέροχα γιατί θα έχει λείψει ο ένας στον άλλον, θα μιλάτε τακτικά στο τηλέφωνο, με μηνύματα και τα σχετικά. Έχετε σχέση πόσο καιρό και δεν νομίζω πως αξίζει να τα χαλάσετε για αυτό! Δώσε μια ευκαιρία σε 'σας! Δεν λέω πως θα είναι όλα εύκολα, ειδικά τον πρώτο καιρό, αλλά θα είναι καλό να δοκιμάσεις! Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρετε και από μακρυά! Η απόφαση είναι δική σου!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107367 από Geiaaaa στις 16 Αυγούστου 2012, 6:06μμ

Geiaaaa

Εικονίδιο
banned
αποδεκτη στην απο πανω μου
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107376 από whatever στις 16 Αυγούστου 2012, 7:49μμ

whatever

Εικονίδιο
dirty_mind μάλλον έχεις δίκιο, αυτά που είπες είναι πολύ λογικά, δεν χάνω τίποτα να δοκιμάσω, μια ακόμα εμπειρία. με βοήθησες πάρα πολὐ... σε ευχαριστώ πολύ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login