να το δεχτω?
Μήνυμα #106741 από Sagia7325 στις 05 Αυγούστου 2012, 12:18μμ
μέλος από: 30/10/2011 μηνύματα: 114 0 |
Οπως εχω ξαναγραψει σε προηγουμενα θεματα,εχω μια σχεση σχεδον 5 μηνες.Τα παμε καλα αλλα τσακωνομαστε αρκετα συχνα γιατι ζηλευει.Μια μερα ειχαμε φτασει και στον χωρισμο απο την πλευρα του αλλα τα ξαναβρηκαμε την επομενη μερα.Εμαθα ομως οτι εκεινη τη μερα αυτος μιλησε με την πρωην του σαν να ειναι ξανα μαζι (αυτη δεν τον θελει).Αυτος δεν ξερει οτι το ξερω αυτο και προσπαθει να με αποκοψει με καθε τροπο απο αυτη τη κοπελα για να μην μαθω αυτα.Εγω σκεφτομαι οτι μπορει να ειναι κ αλλα εκτος απο αυτα.Ομως κανει τα παντα για να ειναι μαζι μου.Να του το πω?Να περιμενω την καταλληλη στιγμη?Να τον χωρισω? Ευχαριστω για τον χρονο σας |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #106759 από evelina95 στις 05 Αυγούστου 2012, 6:10μμ
μέλος από: 14/6/2012 μηνύματα: 28 0 |
Βασικα πως εισαι σιγουρη οτι οντως εγινε αυτο?? μπορει η πρωην του να στο ειπε αυτο και να το παρουσιασε ετσι επειδη ζηλευει. κι επισης κανει τα παντα για να ειναι μαζι σου οποτε δεν νομιζω να ειναι τοσο υποκριτης.. συζητησε το μαζι του αλλα ηρεμα χωρις ομως να φανει οτι τον κατηγορεις.. δειξε του εμπιστοσυνη.. αμα οντως εχει κανει κτι θα νιωσει ασχημα και θα στο πει απο μονος του.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #106779 από Sagia7325 στις 06 Αυγούστου 2012, 12:06πμ
μέλος από: 30/10/2011 μηνύματα: 114 0 |
ειμαι σιγουρη γιατι το ειδα κιολας... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #106782 από evelina95 στις 06 Αυγούστου 2012, 1:17πμ
μέλος από: 14/6/2012 μηνύματα: 28 0 |
Αααα.. κοιτα αμα τ ειδες και τον αγαπας πολυ μην τν χωρισεις χωρις να του δωσεις μια ευκαιρια.. ρωτα τον και πες του γιατι.. αν ομως εχεις βαρεθει ή δεν ειναι τοσο καλα τα πραγματα χωρισε τον και πες του τον λογο.. η ειλικρινεια ειναι πολυ σημαντικη σε μια σχεση.. αλλα αφου κανει τα παντα για να ειστε μαζι δωστου μια ευκαιρια.. νομιζω την αξιζει.. το οτι εστειλε στην αλλη μπορει να ηταν επιπολαιοτητα πανω στα νευρα του και να το μετανιωσε.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |