Μήνυμα στις 10/4/2013 στις 01:54 @Sex
Σας ευχαριστω.. θα τα προσπαθησω.:)
Πήγαινε στο θέμα: πως να τον αναψω και πιπα
Μήνυμα στις 9/4/2013 στις 20:20 @Sex
οχι απλα με αυτον ειναι διαφορετικααα :ρ
Μήνυμα στις 9/4/2013 στις 14:16 @Sex
ααα σ'ευχαριστω.. κατι πιο κατατοπιστικο κανεις??
Μήνυμα στις 9/4/2013 στις 03:54 @Sex
καλημερααα.. ειμαι 17 χρονων και εδω και πολυ καιρο γινεται κατι μ ενα παιδι απ'το φροντιστηριο μου.. θα ηθελα να μου πειτε αν μπορειτε πραγματα να του ψιθυρισω στ αυτι στ διαλειμμα για να τον αφησω καγκελο και να τον αναψω..ααα και διαφορετικους τροπους να τον αναψω οταν ειμαστε μονοι γτ τα κλασσικα τα εχω κανει.. επισης ειμαι πρωταρα στ θεμα της πιπας και 2 φορες που πηγα να το κανω δεν μου βγηκε και δεν ηξερα τι να κανω.. μπορειται να μου πειτε τι να κανω για μια πετυχημενη πιπα?? σας ευχαριστω πολυ εκ των προτερων Πήγαινε στο θέμα: πως να τον αναψω και πιπα
Μήνυμα στις 8/8/2012 στις 06:10 @Sex
ρε παιδια τα εχω με ενα παιδι και θελω να τον αναψω πολυ.. φωτια να παρει ομως :P ενταξει φιλια και γλυψιμο στον λαιμο υπαρχουν αλλα του τα εχω κανει αυτα και θελω κατι πρωτοτυπο... η αληθεια ειναι πως βρισκομαστε παντα εξω και δεν μπορω να τον βαλω κατω και να του αλλαξω τα φωτα... καμια συμβουληη για να τον κανω να λιωσει?? :P
Πήγαινε στο θέμα: Πως να τον αναψω?
Μήνυμα στις 6/8/2012 στις 01:17 @Θ. Κλημεντίνη
Αααα.. κοιτα αμα τ ειδες και τον αγαπας πολυ μην τν χωρισεις χωρις να του δωσεις μια ευκαιρια.. ρωτα τον και πες του γιατι.. αν ομως εχεις βαρεθει ή δεν ειναι τοσο καλα τα πραγματα χωρισε τον και πες του τον λογο.. η ειλικρινεια ειναι πολυ σημαντικη σε μια σχεση.. αλλα αφου κανει τα παντα για να ειστε μαζι δωστου μια ευκαιρια.. νομιζω την αξιζει.. το οτι εστειλε στην αλλη μπορει να ηταν επιπολαιοτητα πανω στα νευρα του και να το μετανιωσε..
Πήγαινε στο θέμα: να το δεχτω?
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 23:25 @Θ. Κλημεντίνη
Βρε παιδια εχω ενα σοβαρο κολλημα εδω και 3 χρονια..Τον γνωρισα πριν 3 χρονια στις δακοπες μου(εκει που παω καθε χρονο).. φασωθηκαμε την τελευταια νυχτα και μετα εφυγα.. τον ξαναειδα μετα απο κατι μερες και ξανακαναμε κατι.. Οταν γυρισα στην αθηνα μιλουσαμε καθε μερα αλλα εγω τα εφτιαξα μ καποιον αλλον και αυτος νευριασε και δεν πολυμιλουσαμε μετα.. προς το καλοκαιρι(το περσινο) ξαναρχισαμε να μιλαμε ενω εγω ειχα σχεση 7 μηνων πηγα εκει και ξανακαναμε κατι.. δεν μετανιωσα καθολου που απατησα αυτον π ημουνα μαζι γιατι μου φεροταν λες και ημουν ζωο.. τεσπα με αυτον τον καλοκαιρινο ερωτα ζησαμε τελειες στιγμες.. εε φετος τον χειμωνα μιλουσαμε συχνα.. ςιναι πολυ καλος μαζι μου και μου λεει υπεροχα πραγματα.. περιμεναμε και οι 2 πως και πως να παω αλλα δεν θα παω τελικα φετος :/ αν και κανω κατι με αλλους τον σκεφτομαι συνεχεια και του στελνω καθε βραδυ και με παιρνει τηλ και μιλαμε.. ειμαστε και οι δυο 17.. το χωριο μου ειναι 2μιση ωρες απο κει που μενει.. να παω μονοημερη?? να το σκασω διημερη??? δεν θα αντεξω αν δεν τον δω φετος.. συγγνωμη αν σας κουρασα..
Πήγαινε στο θέμα: megali apostasi. ti na kanw??
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 18:10 @Θ. Κλημεντίνη
Βασικα πως εισαι σιγουρη οτι οντως εγινε αυτο?? μπορει η πρωην του να στο ειπε αυτο και να το παρουσιασε ετσι επειδη ζηλευει. κι επισης κανει τα παντα για να ειναι μαζι σου οποτε δεν νομιζω να ειναι τοσο υποκριτης.. συζητησε το μαζι του αλλα ηρεμα χωρις ομως να φανει οτι τον κατηγορεις.. δειξε του εμπιστοσυνη.. αμα οντως εχει κανει κτι θα νιωσει ασχημα και θα στο πει απο μονος του..
Πήγαινε στο θέμα: να το δεχτω?
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 13:43 @Flame
ναι και οι συγγενεις μου εχουν ζησει θαυματα και εχουν δει πολλα πργματα πριν συμβουν καθως προσευχονταν.. κι εχω δει κι εγω διαφορα μαζι τους απλα δεν εχω ασχοληθει αρκετα για να πιστεψω.. καλα κανεις και εισαι διπλα στον θεο.. ειναι το καλυτερο δωρο για τν ανθρωπο.. :)
Πήγαινε στο θέμα: περί θρησκείας...
Μήνυμα στις 5/8/2012 στις 06:30 @Flame
συμφωνω με ολα οσα ειπε ο απο πανω.. στην οικογενεια μου εχω πολλους συγγενεις που βαδιζουν πλαι στο θεο προσευχονται και ζουν βαση καινης διαθηκης.. εγω παλι αν και εχω δει κι εχω ζησει πολλα πραγματα απ'αυτους και εμπειριες δεν πιστευω.. δεν το εχω ψαξει και πολυ.. οταν ομως ρωταω αυτους τους συγγενεις μου μου λενε αυτο που λεει και μεσα στην καινη διαθηκη "ζητα και θα σου δοθει" εαν προσευχηθεις με ολη σου τν πιστη και το θες πραγματικα και εισαι ττοιμος να ακολουθησεις τν δρομο του θα σου φανερωθει.. ετσι εγινε και στην οικογενεια μου.. μπορει να σου φανερωθει μεσα σε ονειρο.. εαν ομως πιστψεις στον θεο δεν μπορεις να πιστευεις στους εξωγηινους.. ειμαστε οι μονοι στους οοιους εδωσε ζωη ο θεος.. βεβαια κι εμενα ολα αυτα καπως παραμυθια μου φαινονται αλλα οταν μεγαλωσω λιγο ακομα και ειμαι ελευθερη να κανω οτι θελω θα το ψαξω παντου.. σε ολες τις εκκλησιες που υπαρχουν..
Πήγαινε στο θέμα: περί θρησκείας... |