Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Η ενθυλάκωση είναι πιο επικίνδυνη και από τον αμίαντο.
Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου

Απλα δεν μου βγαινει

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #102493 από Tasos96 στις 06 Ιουνίου 2012, 5:29πμ

Tasos96

μέλος από: 6/6/2012
Καλησπερα παιδια!Ειμαι καινουργιος στο Φορουμ.Με λενε Τασο.
Ειμαι 15 χρονων και εδω και μερικους μηνες ειμαι κολλημενος με μια κοπελα 1 χρονο μικροτερη μου.Ειναι πολυ γλυκια και πανεμορφη κοπελα.Εμενα σαν ανθρωπο δεν με λες και κανεναν "κουκλο" που λενε και τα κοριτσια αλλα οπως λενε και πολλοι φιλοι και φιλες δεν εχω καθολου ασχημη εμφανιση και εχω και ωραιο σωμα οποτε σιγουρα δεν περναω απαρατηρητος.Παρολα αυτα ολοι μου λενε πως εχω ελλειψη αυτοπεποιθησης λογω του οτι δεν εχω εμπειριες ακομα και οντως συγκριτικα με κολλητους μου φιλους ειμαι πολυ πισω στον τομεα κοριτσια.Στην συγκεκριμενη ας πουμε ενω ολοι μου λενε να μην κολωνω και να της πω στα ισα να βγουμε καμια μερα για καφε κι ετσι εγω δυσκολευομαι και ντρεπομαι παρα πολυ να το κανω.προσπαθω, ομως απλα δεν μου βγαινει.Με την κοπελια μιλαμε αλλα μονο μεσω ιντερνετ διοτι πηγαινει σε αλλο σχολειο.Θελω πολυ να κανω κατι μαζι της ομως δεν βρισκω το θαρρος να κανω την επομενη κινηση.Εχω φαει πολλες αποριψεις και φοβαμαι πως αν επιχειρησω κατι θα οδηγηθω σε ακομα μια αποτυχια.τι μου προτεινετε;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102501 από takatakaros στις 06 Ιουνίου 2012, 11:54πμ

takatakaros

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 14/1/2011
Δοκιμασε φιλε μου... Παντα πρεπει να προσπαθουμε... και να φας απορριψη δεν εγινε και τιποτα παμε για αλλα. Πρεπει ομως να εχεις αυτοπεποιθηση γιατι αν εχεις αυτοπεποιθηση και εισαι καλα θα ειναι και αυτη καλα! Προτεινε της να βγειτε αρχικα σαν φιλοι και βλεπεις πως θα αντιδρασει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #102529 από Vasilis13 στις 06 Ιουνίου 2012, 7:09μμ

Vasilis13

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 31/5/2012
πριν πας ακου και εναν ΡΦ να σου αναιβασει το κεφι http://www.youtube.com/watch?v=39eq3Czf9FY <--- για σενα φιλε μου απλα ΖΗΣΕ
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login