οχι πια φιλοι μονο σεξ
Μήνυμα #100431 από Sapios στις 12 Μαΐου 2012, 3:40μμ
μέλος από: 3/4/2012 μηνύματα: 91 0 |
τι πιστευετε οτι εχει περισσοτερες επιτυχιες οταν ξεκινατε με μια κοπελα. να της ξεκαθαριζεται οτι την βλεπετε ερωτικα και λεγωντας της διαφορα οπως "μωρο μου" "καβλα μου" και λοιπα τετοια. ή φιλικα χωρις να δειχνεται τιποτα καθολου για να σας μη θεωρησει λιγουρι και φοβηθει ? κι αν με το δευτερο κολλησετε στη friend zone για παντα ? θα ηθελα αποψεις κι απο κοπελες αν γινεται για να ξερω πως να συμπεριφερομαι και τι προτιματε. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100493 από Gray στις 13 Μαΐου 2012, 1:24μμ
μέλος από: 29/4/2011 μηνύματα: 464 0 |
αυτο θα το καθορισεις εσυ και αυτη , Υπαρχουν Friends with benefits που το κανουν και ειναι μια χαρα οι σχεσεις τους και αλλοι που το γαμανε πολυ και η φιλια παει στο διαολο . Ειναι στα χερια σας και το κατα ποσο εσεις οι 2 ειστε ΟΚ με αυτο που κανετε. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100498 από Sapios στις 13 Μαΐου 2012, 2:24μμ
μέλος από: 3/4/2012 μηνύματα: 91 0 |
για να κανεις σεξ με φιλη σου ομως θα πρεπει να μην εχει αλλον και να ειναι πολυ ανοιχτομυαλη κι ανετη. το θεμα χαλαει οταν αυτες δε μπορουν να μας δουν σαν κατι παραπανω, και μας εχουν μονο για παρεα και οχι και για σεξ. οποτε γι'αυτο προτιμω να το ξεκαθαριζω απ'την αρχη οταν βλεπω ερωτικα καποια αλλα αυτη οχι, κι ας τρομαζουν κι ας απομακρυνονται οταν καταλαβαινουν οτι θελω να τις πηδηξω. δε γινεται διαφορετικα και μακαρι να θελαν ολες το σεξ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100553 από Gray στις 14 Μαΐου 2012, 4:08μμ
μέλος από: 29/4/2011 μηνύματα: 464 0 |
εε δεν το θελουν ολοι φιλε μου , καποιες κοπελες ειναι απλα φιλες μας :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #100613 από KalamitiJane στις 15 Μαΐου 2012, 8:24μμ
μέλος από: 5/2/2012 μηνύματα: 11 0 |
αρχικα πρεπει να την προσεγκιζεις (οχι φιλικα) απλα να συστηθεις και να την ρωτας γιαυτην και να μαθεις τι χαρακτηρας ειναι και να μαθει και εσενα και αφου εχεις ερθει κοντα της να της πεις πως σου αρεσει και την θες για κοπελα σου. οταν καποιον τον γουσταρεις δεν μπορεις να τον δεις ποτε φιλικα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |