Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Να ερωτευτείς είναι φοβερά απλό. Να ξε-ερωτευτείς είναι απλά φοβερό!
Τετάρτη, 16 Απριλίου

Δεν ξέρω τι να κάνω!

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #95336 από άσχετος στις 27 Φεβρουαρίου 2012, 3:15μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Γεια σας,είμαι καινούριος εδώ,είμαι 14 και από το καλοκαίρι έχω κολλήσει με ένα κορίτσι από την γειτονιά μου.Κάναμε πολύ καλή παρέα άλλα τώρα δεν μιλάμε επειδή της είπαν ο,τι μου αρέσει.Είχα μιλήσει με μια άλλη φίλη από την γειτονία και αυτή μου είπε ο,τι εμένα γουστάρει.Άλλα συνήθως λέει ψέματα και δεν ξέρω τι να κάνω.Επίσης όταν είχε τελειώσει το σχολείο είχα πάει μια εκδρομή(τον Ιούνιο)και όταν γύρισα μιλούσαμε με τα παιδιά από την γειτονία για μένα και με ρώτησε πια γουστάρω και της είπα μια άλλη που μου άρεσε στο δημοτικό καλά έκανα;σημαίνει τίποτα;Τα άλλα παιδιά έλεγαν αστειάκια με εμένα και αυτήν...Όπως είπα και πάνω της είπανε ο,τι την γουστάρω στα τέλη του καλοκαιριού και από τότε δεν έχουμε πει ούτε καλήμερα.Δεν της έχω ζητήσει κινητό κλπ ούτε Facebook έχει.Δεν ξέρω τι να κάνω....Βοήθεια παρακαλώ!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #95337 από gravedigger στις 27 Φεβρουαρίου 2012, 3:19μμ

gravedigger

banned
μέλος από: 15/2/2012

Αποδεκτή απάντηση

πλησιασε την.τι σημαινει οτι της το ειπαν οτι την γουσταρεις;;
καλυτερα για σενα.τωρα το ξερει και ειναι πιο ευκολο να προχωρησεις.
πανε μιλα της.ζητα της κινητο ρε μην ντρεπεσαι.αφου εσενα θελει.
δεν νομιζω να πει οχι.α! και μην ακους τι λενε τα αλλα παιδια!
αντε καλη τυχη!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95344 από άσχετος στις 27 Φεβρουαρίου 2012, 4:55μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
Δεν είναι 100% σίγουρο ο,τι θέλει εμένα,έτσι μου είπε μια φίλη της που με αυτήν είμαστε σχεδόν κολλητοί φίλοι.Αλλά λέει ψέματα αρκετές φορές.Και δεν μπορώ να την πλησιάσω όταν πάμε σχολείο πάει με τις φίλες της με αυτήν που αναφέρω πάνω και μια άλλη.Πως να την πλησιάσω και άμα πει όχι;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95345 από gravedigger στις 27 Φεβρουαρίου 2012, 5:01μμ

gravedigger

banned
δε νομιζω να ηταν ψεματα.αν ειπε ψεματα ειναι πολυ ανωριμη.βεβαια ειναι και της ηλικιας αλλα με τετοια θεματα δεν παιζουν.δλδ αντε παω και γω να πω σε καποιον οτι τον γουσταρω για πλακα.ελεος.
αν λεει οντως ψεματα...εσυ δεν ξενερωσες;;;δλδ δεν ειναι και πολυ σωστο να λεει ψεματα.
δεν τρεχει κατι που παει με τις φιλες της.αφου φιλες της ειναι.κανουν παρεα.ζητας της να βγειτε για να μην ειναι οι φιλες της εκει και σου χαλανε την ατμοσφαιρα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95346 από άσχετος στις 27 Φεβρουαρίου 2012, 5:06μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
Ευχαριστώ πολύ!Α και αυτή που μου είπε πως με θέλει(η φίλη της δηλαδή)1η λυκείου πάει άρα δεν δείγμα ανωριμότητας κάτι έχει...Μόνο ψυχολογικά θα έχει εάν λέει ψέματα.Ευχαριστώ και πάλι για το ενδιαφέρον!

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #95348 από gravedigger στις 27 Φεβρουαρίου 2012, 5:10μμ

gravedigger

banned
χα! μη νομιζεις οτι επειδη ειναι 1η λυκειου αποκλειεις το γεγονος να ειναι ανωριμη.εδω βλεπεις ατομα 40 και 50 χρονων να ειναι ανωριμα.οχι τετοιας μορφης ανωριμοτητα..αλλα αλλη.
τεσπα..τπτ εδω ειμαι για να βοηθω.καλη τυχη και παλι!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login