Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μεγάλες στιγμές της αρχαιότητας: Τέρενς Κουίκ με μαλλιά.
Τετάρτη, 16 Απριλίου

Οικογενειακο προβλημα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #94376 από putserman στις 06 Φεβρουαρίου 2012, 9:45μμ

putserman

Εικονίδιο
μέλος από: 1/12/2011
Παρατηρησα τον τελευταιο καιρο ο πατερας μου το εχει παρακανει με τισ ειδησεις ολη μερα και νυχτα ακουει ειδησεις ακομα και οταν κοιμαται επισης για ενα διαστημα εκοψε το καπνισμα και το ξαναρχισε με αποτελεσμα να παρεκτρεπετε συνεχεια στην συμπεριφορα του.
Για παραδειγμα ειχα παει στο σαλονι οπου ηταν η μητερα μου ο πατερας μου και η θεια μου και μου λεει "τωρα βρηκες να ερθεισ γαμωτο? τοση ωρα δεν καπνιζα και τωρα που ηρθες καπνιζω" με αποτελεσμα να με πειραξει και να φυγω οταν ηρθε στο δωματιο οπου βρισκονται τα γραφεια μας εβαλε να ακουσει ειδησεις ενω εγω εκανα εργασια για το σχολειο και του ειπα να το κλεισει και μου ειπε πωσ δεν μπορει σαν τον εξαρτημενο!Συνεχιστηκε σε καβγας...
ΤΙ μπορω να κανω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #94406 από ptheolo στις 07 Φεβρουαρίου 2012, 7:20μμ

ptheolo

μέλος από: 19/10/2011
Δεν ειναι εξαρτηση... απλα ειμαστε σε κριση και ο πατερας σου οπως οι περισσοτεροι φανταζομαι ειναι σε δυσκολη θεση(οικονομικα) και θελει να βλεπει τι γινετε για να ξερει τι να κανει ο ανθρωπος! Τωρα αν του εχει γινει πραγματικα εμμονη οπως λες θα το συζητησετε και δωσε του να καταλαβει οτι ΟΚ να βλεπει αλλα οχι ολη την ωρα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login