πως να καταλαβω αν τις αρεσω
Μήνυμα #93657 από JoDinamik στις 22 Ιανουαρίου 2012, 8:28μμ
Για σας παιδια με λενε Δημητρη θα μπω αμεσως στο θεμα φετος αλαξα σχολειο και εκι βρηκα μια κοπελα τιν οποια την γνωριζα απο το δημοτικο εκεινη μολις με ειδε αμεσως ηρθε κε μου επιασε συζητηση μην φανταστειτε τρελα πραγματα αλλα μιλισαμε κανα 10αλεπτο με ρωτισε πως κε αποφασισα να αλαξω σχολιο κετα σχετικα απο τοτε καθε μερα λεγαμε την καλημερα μας να συμπληρωσω οτι αυτι μ μιλαγε πρωτη εδο κε 2 μηνες περιπου εχι σταματισει ολο αυτο κε δεν μιλαμε καθολου ουτε για βεβεα με κιταει οχι καρφωμενα οπως κε εγω φυσικα μολις χωρισε απο μια σχεσι που ειχε περιπου 6 μηνες μπορει παραπανω ρε παιδα λετε να μην τιν ενδιαφερο πια κε να βαρεθηκε να με κυνηγαει ι ολα αυτα ητανε φιλικα δωστε τα φωτα σας!!! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #93662 από The Shadowhunte στις 22 Ιανουαρίου 2012, 8:51μμ
![]() |
Εσυ της εχεις δειξει οτι ενδιαφερεσαι?Γιατι αν δεν της το εχεις δωσει να το καταλαβει μπορει να νομιζε οτι δεν σου αρεσει και να τα παρατησε... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #93663 από JoDinamik στις 22 Ιανουαρίου 2012, 9:34μμ
Κ εγω αυτο πυστευω πως ειναι το προβλημα υπαρχει κανας διακριτικος τροπος να τις το διξω καμια ιδεα παιδες? | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #93665 από JoDinamik στις 22 Ιανουαρίου 2012, 9:41μμ
Η αληθεια εινε πως δεν της το εδειξα ιδιαιτερα μονο ματιες κε ενα ξερο καλημερα που ηταν απαντηση στο δικο της ποτε δεν την χερετησα μονος μου πχ | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #93707 από hello! στις 23 Ιανουαρίου 2012, 5:57μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντηση
Διακριτικός τρόπος να δείξεις ότι σου αρέσει? Πως γίνετε αυτό...σκέψου του... Δηλαδή έστω και οι ματιές, είναι διακριτικές? Δεν είναι... Όπως και να έχει πρέπει να κάνεις την κίνηση... Μπορείς να αρχίσεις να της μιλάς σε πολύ συχνή βάση και facebook (light edition προσέγγισης)... Μπορείς αφού ξαναρχίσετε επαφή για μια-δυο βδομάδες το πολύ να της πείς να βγείτε καμιά βόλτα για καφέ...(hard edition προσεγγισης)... Η δεύτερη είναι η καλύτερη...Απλά φρόντισε να κοιτάζεις και την ανταπόκριση που έχει στις κινήσεις που κάνεις...Άμα βλέπεις ότι δεν τραβάει, μην πάς σαν μαλάκας και της πείς πάμε έξω γιατί όπως καταλαβαίνεις θα φάς ένα τεράστιο X! αυτά... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #93708 από JoDinamik στις 23 Ιανουαρίου 2012, 6:07μμ
Οκ φιλε ευχαριστω για το χρονο σου θα αρχισω απο αυριο κιολας εστω κε το καλημερα εινε μια καλη αρχη αλλα κομπλαρο γιατι εινε συνεχεια με φιλες της | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #93710 από hello! στις 23 Ιανουαρίου 2012, 7:24μμ
![]() |
Έτσι... Ξεκίνα με το καλημέρα και ας είναι και οι φίλες μπροστά... Πέρνα απο δίπλα, πες Καλημέρα, ρίξε ένα χαμόγελο και φύγε... Μέτα απο 2-3 μέρες, την επόμενη φορά που θα την δείς μόνη, πάνε και πιάστης συζήτηση... Μετά απο αυτό, ξεκίνα συζητήσεις στο FB... Τέλος, της ζητάς να πάτε έξω... Μετά, ξεκινάει άλλη ιστορία με το τι κάνεις εκεί... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #93741 από JoDinamik στις 24 Ιανουαρίου 2012, 2:39μμ
Φιλε μου σημερα που την ιδα παλι κομπλαρα αλλα μετα καθως μιλαγε με μια αλλη φιλη της σε καπια φαση τις λεει κατι κε με κιταει για πολυ λιγο χαμογελωντας Δεν ξερω αλλα μετα απο αυτο πιρα το θαρρος κε της την ειπα τιν ριμαδα τιν καλημερα...Πιστευω παει καλα | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |