Μήνυμα στις 24/1/2012 στις 14:39 @Θ. Κλημεντίνη
Φιλε μου σημερα που την ιδα παλι κομπλαρα αλλα μετα καθως μιλαγε με μια αλλη φιλη της σε καπια φαση τις λεει κατι κε με κιταει για πολυ λιγο χαμογελωντας Δεν ξερω αλλα μετα απο αυτο πιρα το θαρρος κε της την ειπα τιν ριμαδα τιν καλημερα...Πιστευω παει καλα
Πήγαινε στο θέμα: πως να καταλαβω αν τις αρεσω
Μήνυμα στις 23/1/2012 στις 18:07 @Θ. Κλημεντίνη
Οκ φιλε ευχαριστω για το χρονο σου θα αρχισω απο αυριο κιολας εστω κε το καλημερα εινε μια καλη αρχη αλλα κομπλαρο γιατι εινε συνεχεια με φιλες της
Μήνυμα στις 22/1/2012 στις 21:41 @Θ. Κλημεντίνη
Η αληθεια εινε πως δεν της το εδειξα ιδιαιτερα μονο ματιες κε ενα ξερο καλημερα που ηταν απαντηση στο δικο της ποτε δεν την χερετησα μονος μου πχ
Μήνυμα στις 22/1/2012 στις 21:34 @Θ. Κλημεντίνη
Κ εγω αυτο πυστευω πως ειναι το προβλημα υπαρχει κανας διακριτικος τροπος να τις το διξω καμια ιδεα παιδες?
Μήνυμα στις 22/1/2012 στις 20:28 @Θ. Κλημεντίνη
Για σας παιδια με λενε Δημητρη θα μπω αμεσως στο θεμα φετος αλαξα σχολειο και εκι βρηκα μια κοπελα τιν οποια την γνωριζα απο το δημοτικο εκεινη μολις με ειδε αμεσως ηρθε κε μου επιασε συζητηση μην φανταστειτε τρελα πραγματα αλλα μιλισαμε κανα 10αλεπτο με ρωτισε πως κε αποφασισα να αλαξω σχολιο κετα σχετικα απο τοτε καθε μερα λεγαμε την καλημερα μας να συμπληρωσω οτι αυτι μ μιλαγε πρωτη εδο κε 2 μηνες περιπου εχι σταματισει ολο αυτο κε δεν μιλαμε καθολου ουτε για βεβεα με κιταει οχι καρφωμενα οπως κε εγω φυσικα μολις χωρισε απο μια σχεσι που ειχε περιπου 6 μηνες μπορει παραπανω ρε παιδα λετε να μην τιν ενδιαφερο πια κε να βαρεθηκε να με κυνηγαει ι ολα αυτα ητανε φιλικα δωστε τα φωτα σας!!!
Πήγαινε στο θέμα: πως να καταλαβω αν τις αρεσω |