Θεμα
Μήνυμα #92299 από Aporias1 στις 03 Ιανουαρίου 2012, 1:31πμ
μέλος από: 27/12/2011 μηνύματα: 11 0 |
Ρε παιδια εχω ενα φιλο που ειμαστε σχετικα καλοι φιλοι.Που λετε νιωθω οτι προσπαθει να μην με αφησει να τα φτιαξω με καποια ( Ετσι νιωθω εγω)γιατι καθε φορα που το λεω πια γουσταρω μου λεει ειναι Μαπα , Μπαζο και τετοια και μετα κανει φασεις μαζι τους, Τι πιστευετε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #92300 από lolboi στις 03 Ιανουαρίου 2012, 1:52πμ
μέλος από: 19/6/2011 μηνύματα: 136 0 |
Τα θελει ολα δικα του μηπως? Ρωτα τον ομως γιατι το κανει αυτο ενω και εσυ γουσταρεις τις κοπελιες εκεινες... Επισης μην σε νοιαζει τι λεει, ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του γουστα και αν εχεις μυαλο μπορεις να κρινεις μονος. Μην ζητας δευτερη ιδεα για να σιγουρεψεις την ιδεα που σχηματισες για καποια κοπελα που βλεπεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #92319 από Me lene στις 03 Ιανουαρίου 2012, 11:52πμ
μέλος από: 19/10/2011 μηνύματα: 259 0 |
Φιλε...μην τον ακους ΚΑΝ!!! εγω ετσι ημουν πριν καποια χρονια και εχασα πολλες κοπελες απο τα χερια μου γτ τον ακουγα... Δεν τον ακους ΚΑΝ!!! οταν δεις οτι γουσταρεις καποια και μπορει να γινει κατι και ΑΡΕΣΕΙ σε σενα..μην ακους τους φιλους σου..μονο γνωμες παρε..αλλα κανε οτι λεει η καρδια σου..εγω οταν σταματησα να τους ακουω για αυτα...ισα ισα βρηκα και κοπελα..και ειμαι μια χαρα μαζι της...ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ! ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |