Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το να ταξιδεύεις στα νησιά χωρίς σκάφος, είναι σαν να πηγαίνεις εκδρομές με το ΚΤΕΛ.
Παρασκευή, 4 Απριλίου

ενα βλεμα και κολλημα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #92187 από myname στις 02 Ιανουαρίου 2012, 1:23πμ

myname

Εικονίδιο
μέλος από: 27/11/2011
Γεια σας παιδιά πρώτον καλή χρονιά με υγεία
Λοιπόν σήμερα εκει που ημασταν με την παρεα μου ειχαμε σταματησει εξω απο ενα μαγαζι βλεπω ουτε ενα μετρο απεναντι ενα παιδι ηταν με την μαμα του προφανως και την μικρη του αδερφη παλι προφανως ε εμενα μου αρεσε και τον κοιταξα και με κοιταξε και αυτος και μετα απο λιγα δευτερα που μιλησα με τν φιλη μου γυρναω κοιταει και αυτος κοιταω και εγω ε και μετα προχορανε με την μαμα τ και την αδερφη του διπλα μας για να φυγουν και ετσι οπως περνανε με ξανακοιταει
πο πο παιδια ελιωσα κατι μαυρες μαυρες ματαρες και τοσο γλυκο βλεματακι τελος παντον εχω κολλησει δεν ξερω εχω ξεχασει το πρωσοπο του αλλα θημαμε τα ματια του ρε παιδια δεν μπορω και η ηλιθια δεν κοιταξα πισω να δω προς τα που παει η να δω αν κοιταει παλι και πφφφφφ.... ακουω τα σχολια σας!!!!
κατι αλλο ασχετο...αυτο που τον ειδα με την μαμα του και την αδερφη του δεν ξερω με τραβηξε το προτιμω απο το να δω ενα αγορι με την παρεα του αλιταρια και ετσι αυτο που λενε για τα κοριτσια οτι τους αρεσουν τα κακα παιδια μαλλον μουφες γιατι εμενα μαρεσουν τα καλα παιδια
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92221 από kalakalatom@@to στις 02 Ιανουαρίου 2012, 12:55μμ

kalakalatom@@to

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2011
Πωωω και εγω το εχω πάθει ... και δεν εμαθα τιποτα για αυτιν την κοπελα (στην δικη μου περιπτώσει) ειχε τοσο ωραια ματια που δεν ξεκολλούσα αλλα και αυτην γυρνουσε και με κοίταγε ολοι την ωρα , ηθελα να της μιλήσω αλλα δεν γινόταν :( ...την σκεφτομουν κατι μηνες ....... αχχχ τη ομορφη που ηταν ...myname ξερω ακριβως πως νιωθεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92228 από Pelvic_Thrust στις 02 Ιανουαρίου 2012, 2:22μμ

Pelvic_Thrust

Εικονίδιο
μέλος από: 5/11/2009
Ενα θα πω. Χαιρομαι που υπαρχουν και κοπελες σ'αυτο τον ψευτικο κοσμο που ψαχνουν καλα παιδια.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92789 από miriella στις 09 Ιανουαρίου 2012, 4:51μμ

miriella

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/1/2012
Αυτό το παιδί είναι μικρότερο σε ηλικία από εσένα, έτσι δεν είναι;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92884 από myname στις 11 Ιανουαρίου 2012, 11:29πμ

myname

Εικονίδιο
mirella αναφερω ξεκαθαρα νομιζω οτι ειναι μεγαλυτερος ενα χρονο η στην ηλικια μου,μικροτεροσ με τιποτα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #92941 από myname στις 12 Ιανουαρίου 2012, 12:24μμ

myname

Εικονίδιο
συγνωμη νομιζα πως το ανεφερα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #93173 από miriella στις 14 Ιανουαρίου 2012, 5:21μμ

miriella

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/1/2012
Δεν πειράζει που δεν το ανέφερες. Καλή καρδιά!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login