Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Η άσπρη σοκολάτα υπάρχει για να λερώνονται και τα μαύρα παιδάκια.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Γιατι δεν κανει κινηση;

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #83808 από darksidesd στις 14 Αυγούστου 2011, 3:00πμ

darksidesd

Εικονίδιο
μέλος από: 18/7/2011
Γεια σας παιδια θελω μια μικρη βοηθεια. Ε να παιδι μου ειπε οτι θελει να ειμαστε μαζι και να περναμε καλα, ωραιαμεχι εδς. απο τοτε που μου το ειπε, καθημερινςσ στελνουμε μυνηματα, ολο γλυκολογα και τα σχεικα, εχουμε βρεθει εδω και δυο φορες απο κοντα , ειναι γλυκοσ, ευγενικος , μεχρι και πολυ υπερπροστατευτικος, φοβαται ακομα μη παραπατησω στοδρομο για να σας δωσω ενα παραδειγμα. την προηγουμενη φορα εγινε το αλλο, ειχαμε παει μια βολτα μονη μας κι εκει που ειμαστα προσωπο με προσωπο αντι νακανει κινηση το μονο που εκανε ηταν να με χαιδεψει στην πλατη. η ερωτηση μου ειναι η εξης μου δειχνει ενδιαφερον , μου ειπε οτι θελει να ειμαστε μαζι αλλα γιατι απο κοντα δεν κανει τη ρημαδιασμενη την κινηση? φοβαται? κ αν φοβαται τι φοβαται ακριβως? μηπωσ ειναι τοσο ντροπαλος που θελει να κανει κινηση αλλα στο τελος κανει πισω? αμα μπορειται πειτεμου μια γνωμη σας παρακαλωωωωωω!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #83809 από silisav1 στις 14 Αυγούστου 2011, 3:23πμ

silisav1

Εικονίδιο
μέλος από: 1/1/2011

Αποδεκτή απάντηση

Τι ώρα είναι αυτή που γράφεις καλέ?
Απ'τα λεγόμενα σου,σίγουρα το παληκάρι ενδιαφέρεται,όμως ή είναι τρομερά ντροπαλός(κάτι που μπορεί να βρίσκεται χαριτωμένο όμως μέσα σε μία σχέση δε θεωρώ οτι είναι καλό) ή φοβάται μήπως δε γουστάρεις γιατί ούτε εσύ κάνεις κίνηση.
Η Δική μου "συμβουλή" είναι να του μιλήσεις,να του πεις οτι σε ενδιαφέρει και οτι περνάς καλά μαζί του.
Και ξέρω οτι προφανώς προτιμάς απο εκείνον να κάνει την 1η κίνηση,όμως αν ξεκινήσεις εσύ,θα τον διευκολύνεις σε πολλά.
Και οκ,2 φορές έχετε βρεθεί,υπάρχει και το ενδεχόμενο να μη θέλει να πιστέψεις πως θέλει μόνο φασώματα και σεξ,γιατί προφανώς δεν είναι έτσι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83811 από giorgakozg20 στις 14 Αυγούστου 2011, 3:33πμ

giorgakozg20

Εικονίδιο
μέλος από: 12/8/2011
Συμφωνώ απόλυτα με το παιδί από πάνω. Προφανώς δεν κάνει κίνηση για να μην πιστέψεις πως σε θέλει μόνο γι'αυτό, αλλά από την άλλη πιστεύω πως μια σχέση θέλει και λίγη τρέλα, και από τα λεγόμενά σου δεν νομίζω ότι εκείνος την κατέχει. Τι να πω, καλή τύχη και να πάνε όλα καλά. Θα σου συνιστούσα να μην βιαστείς, άσε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους και μην τα βιάζεις. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83815 από M1k3y στις 14 Αυγούστου 2011, 3:48πμ

M1k3y

Εικονίδιο
μέλος από: 29/12/2010
Εγώ πάλι έχω άλλη απορία:

- Γιατί δεν κάνεις στον εαυτό σου την ερώτηση του τίτλου του thread;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #83867 από darksidesd στις 15 Αυγούστου 2011, 1:46πμ

darksidesd

Εικονίδιο
μέλος από: 18/7/2011
silisav 1 το θεμα ειναι οτι οκ εχουμε βγει μονο 2 φορες αλλα πριν απο αυτες τισ 2 φορες εδω και καμποσα χρονια ειμασταν φιλοι καναμε παρεα οποτε δεν ειμαστε δυο αγνωστοι που μαθαινουμε τωρα ο ενας τον αλλο γιαυτο μου φαινεται παραξενο που δε κανει κινηση.
giorgakozg20 ναι εχεισ δικιο αμα ειναι θα το αφησω λιγο α δω πως θα παει κ οπως λες τι ειναι να γινει θα γινει. παντως σας ευχαριστω ολουσ για τια απαντησεισ σας με βοηθησατε πολυυυυυ! αν θελει καποιος αλλος να προσθεσει κατι, ενοειται οτι θα ειναι καλοδεχουμενη η γνωμη του!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login