ειμαι ερωτευμενος
Μήνυμα #75661 από toucan στις 18 Απριλίου 2011, 5:28μμ
![]() |
απο την αρχη της χρονιας μου αρεσει μια κοπελα και προσπαθησα πολλες φορες να της το δειξω αλλα ποτε δεν καταλαβε οτι ημουν εγω που την γουσταρα λοιπον στην διιμερη εγινε μια στραβη και την πατησα παιζαμε θαρρος ή αληθεια με τους φιλους μου σε μια ταβερνα και μου λενε να παω να της τα ζητησω για θαρρος λοιπον παω και της το λεω μου λεει ΟΧΙ αμεσως αλλα μετα επειδη καθομασταν αντικριστα την ειδα που ηταν κατασπρη ( τι σημαινει αυτο? )και μετα στο facebook μου λεει οτι δεν θελει να ξαναμιλισουμε σας παρακαλω πειτε μου τι να κανω γιατι εχω φαει χοντρο κολλημα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75699 από Doctoras στις 19 Απριλίου 2011, 2:57μμ
Θα ντραπηκε επιδη ηταν σε ταβερνα.Εσυ εξηγησε της οτι ηταν απλα ενα παιχνιδι και πες της τι μπορεις να κανεις για να επανορθωσεις γιατι πραγματικα δεν θες να ειστε τσακωμενη επιδη την συμπαθεις.Αν εχει εστω και λιγο ιχνος εβεστησιας θα σε συνχωρεσει και θα αρχισεται να μιλατε (εφοσον εσυ θα παραμινεις ενεργιτικος) και μετα θα δεις τι νιωθει για σενα. (Πυθανον η κοπελα δεν ηθελε να σου απαντησει μπροστα σε τοσο κοσμο γιατι καταλαβαι οτι οτι ειπες για να σπασεις πλακα με τους φιλους σου γιατι μην ξεχνας το θαρρος η αληθεια ειναι απλα ενα παιχνιδι πως μπορει να παρεις καποιος σοβαρα ενα παιχνιδι και μαλιστα μπροστα σε τοσο κοσμο με φιλες φιλους κτλ)Την εφερες σε δυσκολη θεση και ξερεις οτι οι περισσοτερες κοπελες ειναι μιμου απτου οποτε κατανοησει και θεωρω οτι ειναι σωστο να κανεις αυτα που σου ειπα πιο πανω.(Περιμενε για καλο και για κακο και μια γυναικεια συμβουλη). | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #75704 από VeTeRaNoS στις 19 Απριλίου 2011, 3:55μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΥπάρχουν αρκετοί λόγοι που εξηγούν το χλόμιασμα.Τρομάρα, αμηχανία και όλα τα σιναφί.Καταρχήν ρε συ έκανες πατάτα που της το είπες ενώ είναι άλλοι δίπλα δεν υπήρχε περίπτωση θετικής απάντησης.Είπαμε να της το πεις στα ισα αλλα όχι και έτσι της ήρθε πολύ ξαφνικό.Λοιπόν τώρα για να επανορθώσεις φόρεσε το πιο καταθλιπτικό σου χαμόγελο και πες της πως ξέρεις ότι την έφερες σε δύσκολη θέση και ζήτα της να σε συγχωρέσει.Αν το παίξεις και λίγο κατάθλιψη-καημενούλι θα πετύχει στα σίγουρα.Όλα αυτά όμως από κοντά όχι από chat.Και την άλλη φορα πιο χαλαρά ρε συ γιατί υπό άλλες συνθήκες η απάντηση μπορεί και να ήταν θετική. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75706 από toucan στις 19 Απριλίου 2011, 4:05μμ
![]() |
ευχαριστω ρε παιδια ειχα πραγματικα κολλησει :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75761 από toucan στις 21 Απριλίου 2011, 12:56πμ
![]() |
και πως να της πω οτι θελω να βγουμε???(για να μιλισουμε)και αν μπορειται δωστε συμβουλες |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #75790 από zamanfou στις 21 Απριλίου 2011, 7:36μμ
![]() |
Εκτός το ότι μπορεί να ντράπηκε δεν σκέφτεσαι ότι ίσως αρέσεις σε κάποια φίλη της και αυτή να μην μπορεί να κάνει κάτι μαζί σου.Όσο για το θλιμμένο ύφος κλπ δεν πιάνει σε όλες και αν κρίνω και τον τρόπο που φέρθηκε η κοπελιά δεν είναι και πολύ ψυχοπονιάρα .Αυτό που θα συμβούλευα εγώ είναι να πας χαλαρά και να της εξηγήσεις απλά τι συνέβη...δεν χρειάζονται μελοδραματισμοί,μεγάλα παιδιά,πιστεύω, είστε.Από εκεί και πέρα μίλα της στο Fb, στο σχολείο και μια ωραία μέρα φέρε το θέμα σε εκείνο το θέμα και ζήτα της να επανορθώσεις ή ότι απλά πρέπει να της πεις κάτι και καλά σοβαρό εμπιστευτικά...καλή τύχη! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |