τι να του πω??
Μήνυμα #66158 από confused στις 12 Σεπτεμβρίου 2010, 7:10μμ
μέλος από: 12/9/2010 μηνύματα: 243 0 |
καλησπερα!λοιπον,το θεμα ειναι το εξης,θελω ενα παιδι εδω και ενα χρονο,σε δυο βδομαδες φευγει να σπουδασει...ηταν στο ιδιο σχολειο με εμενα,εχουμε ενα χρονο διαφορα.στη μεση της περασμενης χρονιας μου εκανε αυτος αιτηση φιλιας στο fb,αφου για καποιο καιρο τον κοιτουσα επιμονα για να καταλαβει οτι μου αρεσει και μαλλον το πηρε το μηνυμα...μετα απο αυτο τιποτα!συνεχισε να με κοιταει...δεν ειμαι απο τα κοριτσια που κανουν πρωτη κινηση γιατι πιστευω οτι αυτο ειναι δουλεια του αγοριου.αλλα ειδα οτι δεν γινοταν τιποτα,του αφησα like στο fb,αυτος το ιδιο!!περνουσε απο εκει που καθομουν και απλα κοιτουσε...αρχισα να πηγαινω εκει που καθεται εκεινος,φεροταν παραξενα.τελος,στις εξετασεις περιμενα να τον δω,περνουσα απο διπλα του αυτος τιποτα!και ενω εδειχνε τοσα σημαδια οτι του αρεσω δεν εκανε τιποτα.οι φιλες μου λεγανε οτι ισως ετσι ειναι ο χαρακτηρας του και ντρεπεται,γιατι δεν ειναι και πολυ ωραιος.το καλοκαιρι τον πετυχαινα εξω,και απο ολες τις φιλες μου(συνηθως 5-5 πηγαινουμε)αυτος κοιτουσε εμενα!και δεν ειναι της φαντασιας μου γιατι το ελεγαν και οι ιδιες.λεω να κανω κατι πριν φυγει,να βρω το κινητο του και να του στειλω κανενα μηνυμα,αλλα να του πω κατευθειαν ποια ειμαι?τι να του πω?θα ηθελα περισσοτερο γνωμες αγοριων...! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #66163 από ilektra στις 12 Σεπτεμβρίου 2010, 7:41μμ
μέλος από: 12/9/2010 μηνύματα: 13 0 |
κοιτα αγορι δεν ειμαι..αλλα η γνωμη μοθ ειναι να τοθ στειλεις ενα μνμ κ να τοθ πεις τι κανεις...θα ρωτισει πια εισαι και τοτε θα πεις...:)) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #66164 από confused στις 12 Σεπτεμβρίου 2010, 7:45μμ
ετσι απλα?και αν δεν απαντησει να επιμεινω?και αντε του λεω το ονομα μου,αυτος ειναι ντοπαλος,μετα τι λεω?να του πω οτι μου αρεσει? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #66178 από dark4 στις 13 Σεπτεμβρίου 2010, 2:31πμ
μέλος από: 29/8/2010 μηνύματα: 225 0 |
Οταν ξαναειδωθειτε χαιρετα τον και προσπαθησε να πιασετε συζητηση. καθε φορα να λετε κ περισσοτερα. αν δεις οτι ντρεπεται πολυ πες του εσυ να πατε για καφε, δεν ειναι κακο. ουτε να του πεις οτι σ αρεσει ειναι κακο δλδ αλλα αν ειναι τοοσο ντροπαλος κ του το πεις ετσι ξεκαρφωτα μπορει να φαει καμια φρικη. μπορει να θελει να το δουλεψει στο μυαλο του πρωτα. καλα κ σενα τωρα που φευγει σου ρθε να του μιλισεις; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #66187 από confused στις 13 Σεπτεμβρίου 2010, 2:03μμ
dark4 περιμενα μηπως τον φωτισει ο θεος και κανει τιποτα...καλυτερα αργα παρα ποτε,ευτυχως δεν θα σπουδασει μακρια...οσο αυτο που ειπες να τον χαιρετισω δεν γινεται στα ξεκαρφωτα,δεν μιλαμε...απλα κοιτιομαστε!!σημερα βρηκα το κινητο του αλλα δεν ξερω τι να του στειω,καμια ιδεα?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |