Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Ο NtΑλaΡαs είναι αριστερός. Τα βάζει στην αριστερή τσέπη. (Λαζόπουλος)
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Είμαι καψούρης με μια

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #65924 από Epipoleos στις 07 Σεπτεμβρίου 2010, 12:07πμ

Epipoleos

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 25/8/2010
Παιδια θελω την γνωμη σας! Γνωρισα μια κοπελα τον μαρτιο του 2008 και αν και εχουνε περασει 2,5 χρονια την θυμαμε ακομα και την ψιλοσκεφτομαι! Με αυτην δεν ετυχε να τα φτιαξουμε ποτε αλλα και ουτε να ημαστε φιλοι! ειναι ο ερωτας της Ζωης μου και δεν μπορω να την ξεχασω με τιποτα! Ειμαι 17χρονων τωρα! Αυτη ειναι 16! Αυτην την περιοδο ειμαι χαλια ψυχολογικα,και εχουνε ξυπνησει αναμνησεις της! Για την ακριβεια η ψυχολογια μου ειναι πεσμενη,που μονο την παρεα μου και την σκεψη της εχω!

Πειτε κατι. Ειναι τρελο αυτο?

Τώρα σοβαρά έβαλες στον τίτλο του θέματος το όνομα της κοπέλας; Να το δει να υποθέσει τι; Ότι την κάνεις ρεζίλι;

Moderator βάρδιας
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65930 από Epipoleos στις 07 Σεπτεμβρίου 2010, 12:41πμ

Epipoleos

Εικονίδιο
banned
Πειτε κατι παιδια σας παρακαλω!

Ειναι καφριλα αυτο?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65941 από marginal στις 07 Σεπτεμβρίου 2010, 1:21πμ

marginal

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 25/10/2009
μπορεις να την ψαξεις!
εχετε επαφη?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65943 από Epipoleos στις 07 Σεπτεμβρίου 2010, 1:27πμ

Epipoleos

Εικονίδιο
banned
Δυστυχως οχι!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65978 από Epipoleos στις 07 Σεπτεμβρίου 2010, 5:51μμ

Epipoleos

Εικονίδιο
banned
Σας παρακαλω παιδια απαντηστε με!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #65979 από Erietta στις 07 Σεπτεμβρίου 2010, 6:12μμ

Erietta

Εικονίδιο
μέλος από: 7/9/2010

Αποδεκτή απάντηση

Οχι δεν ειναι καθολου τρελο ολοι περναμε απο τις ιδιες καταστασεις.Το προβλημα ξερεις ποιο ειναι να σου αρεσει τοσο πολυ και να μην εχεις κανει μια κινηση να την γνωρισεις.το ξερω οτι για τους περισοτερους μας αυτο ειναι λιγο δυσκολο επειδη ντρεπομαστε...αλλα αξιζει τον κοπο..!!!γιατι θα σου δωθει η ευκαιρια να την γνωρισεις..και να βγαλεις καποια συμπερασματα..δυστηχως πολλες φορες οταν δεν γνωριζουμε καποιον και μας αρεσει τον θεοπιουμε και βγαζουμε λανθασμενα συμπερασματα.Γνωρισε την πρωτα και μετα ελα και πες μας οτι εισαι ερωτευμενος μαζι της...τεσπα αν δεν κανεις καποια κινηση να την γνωρισεις εστω φιλικα..δυστηχως χανεις τον χρονο σου και θα μεινεις με το κολλημα...και θα χαλιεσαι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #65989 από Epipoleos στις 07 Σεπτεμβρίου 2010, 11:01μμ

Epipoleos

Εικονίδιο
banned
Οτι ειμαι ερωτευμενος μαζι της ειμαι! Βαζω το χερι μου στην φωτια! Το θεμα ειναι οτι εχουνε περασει 2,6 χρονια απο τοτε και ακομα την σκεφτομαι! βεβαια υπηρξαν φετος καποια διαστηματα που ηθελα αλλες αλλα οταν με απεριπταν γυρνουσα στην Ανθη! Νταξει τωρα που μιλαμε δεν ειμαι ερωτευμενος μαζι της,εχουνε περασει 2,6 χρονια βεβαια. Απλα την σκεφτομαι!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login