Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Είχα μια γκόμενα μέντιουμ αλλά με παράτησε πριν με συναντήσει καν.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

πως να χωρίσω

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #58339 από stmarina στις 05 Φεβρουαρίου 2010, 2:24μμ

stmarina

Εικονίδιο
μέλος από: 2/2/2010
Έκανα λάθος! Αγάπησα άνθρωπο που δεν έπρεπε! Μόλις είχα χωρίσει κι εκείνος μου είπε ότι παιρνούσε τα ίδια προβλήματα με την γυναίκα του και ήταν στους δικηγόρους για το διαζύγιο και απλά ήταν προσεκτικός για να μην πληγώσει τα παιδιά του. Από τότε πέρασαν οκτώ χρόνια...
Προσπάθησα να χωρίσω με πολλούς τρόπους, όμορφα, πολιτισμένα, άγρια, ψάχνοντας για άλλο, με φωνές και καυγάδες αλλά δεν κατάφερα τίποτε. ΄Όποτε μιλήσω για χωρισμό και ότι δεν θέλω να τον ξαναδώ (μένουμε μαζί) με απειλεί ότι θα έρθει στη δουλεία μου, ότι δεν πρόκειται να με αφήσει ποτέ και αφήνει υπονοούμενασε όλες του τις φράσεις ότι "θα δεις τι θα γίνει αν δεν ξανασηκώσεις το τηλέφωνο κλπ... Τι να κάνω??? Θα τρελαθώ τόσα χρόνια!!! Ατελέιωτοι καυγάδες!!!!
Χτες΄, μία ακόμη από τις πολλές φορές που τσακωνόμαστε με θέμα των χωρισμό (δεν τον άφηνα να μπει στο σπίτι), χτυπούσε αστασματητα τα κουδούνια, έδινε μπουνιές στην πόρτα και τελικά .... μπήκε από το παράθυρο του μπάνιου.... φαντάσου πως ένιωσα όταν εγώ πίεζα το κλειδί στην κλειδαριά για να μην μπει από την πόρτα και ξαφνικά τον βλέπω πίσω μου!!!! Δουλεύω από τις 7 το πρωί ως τις 10 το βράδυ και ξέρει που να με βρεί.... Πως να πάρω κουράγιο να χωρίσω και πως να εξαφανιστώ
????
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #58358 από bluebird στις 05 Φεβρουαρίου 2010, 10:01μμ

bluebird

Εικονίδιο
μέλος από: 22/9/2009

Αποδεκτή απάντηση

καταρχην εχει διαζυγιο με την γυναικα του;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58360 από bluebird στις 05 Φεβρουαρίου 2010, 10:23μμ

bluebird

Εικονίδιο
να δεν εχει παρει διαζυγιο, απειλησε τον οτι θα το πεις στην γυναικα του. αν εχει, βαλε κρυφα καμερα και μαγνητοφωνησε συζητησεις σας με απειλες και βιντεοσκοπησε τον την ωρα που μπαινει κρυφα στο σπιτι, και κατηγγειλε τον στην ασφαλεια για απειλες, εκβιασμο, παρανομη εισοδο, καταπατηση ιδιοκτησιας κλπ. και θα του κανουν ασφαλιστικα μετρα να μην μπορει να σε πλησιασει στο ενα μετρο. καλυτερα να πας σε δικηγορο να στα πει καλυτερα. ξερω ειναι λιγο τραβηγμενο, αλλα καλυτερα να του κανεις ασφαλιστικα μετρα, παρα να αναγκαζεσαι να κρυβεσαι και να μετακομιζεις και να φοβασαι τι θα γινει. οταν ξερει οτι τα ξερει η αστυνομια θα φοβηθει και δεν θα σε ξαναπλησιασει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58362 από MaRmO στις 05 Φεβρουαρίου 2010, 11:11μμ

MaRmO

Εικονίδιο
μέλος από: 9/12/2008
συμφωνω απολυτα...με απειλες σε εκβιαζει????με απειλες χειρισου το και συ...εχεις πιο σοβαρα επιχειρηματα απο αυτον....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58469 από stmarina στις 09 Φεβρουαρίου 2010, 8:22πμ

stmarina

Εικονίδιο
ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις,
τον απείλησα ότι θα καλέσω την αστυνομία αλλά δεν τον είδα να κάνει πίσω. ίσως επειδή δεν το έκανα και αισθάνθηκε ότι δεν θα το κάνω.νιώθω ότι πρέπει να μην με βλέπει για αρκετό καιρό μέχρι να το πάρει απόφαση. το ζήτημα είναι ότι κινούμαστε στον ίδιο χώρο και ξέρει ότι τον έχω αγαπήσει και ότι δεν θέλω να του κάνω κακό και εκεί πατάει. κι εγώ σκέφτηκα bluebird να πάω σε δικηγόρο.... ίσως έστω και για να του κάνει κανένα τηλέφωνο κάπως άγριο... μήπως και φοθηβεί... αν και φοβάμαι ότι ίσως εξαγριωθεί έτσι....νιώθω ότι πρέπει να φύγω μακρυά και αυτό μου κάνει τη ζωή άνω κάτω, ίσως όμως είναι και η λύση προκειμένου να φτιάξω τη ζωή μου...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58470 από stmarina στις 09 Φεβρουαρίου 2010, 8:26πμ

stmarina

Εικονίδιο
και δεν έχει πάρει διαζύγιο...
υποτίθεται ...έτσι τουλάχιστον μου λέει εκείνος... ότι του ζητάει τεράστια διατροφή...να υπογράψει χαρτί ότι δεν διεκδικεί τα παιδιά τους .... και το σπίτι που εκείνος έχτισε στο οικόπεδό της με χρήματα δικά του να υπογράψει χαρτί ότι ανεικει σε εκείνη παρόλο που εκείνος εξακολουθεί να πληρώνει τα δάνεια που είναι στο όνομά του...ίσως να είναι αλήθεια ...ίσως όχι ... το ζήτημα είναι μετά από τόσο χρόνια το διαζύγιο νομίζω έπρεπε να έχει βγει αυτοδίκαια άσχετα με τις διατροφές και τα περιουσιακά αφού έχει αποχωρίσει από το σπίτι του και μένουμε μαζί τόσο χρόνια........ κι όμως εκείνος δεν έχει πάει σε δικό του δικηγόρο........αυτό τα λέει όλα...
σωστά?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #58556 από bluebird στις 11 Φεβρουαρίου 2010, 11:24μμ

bluebird

Εικονίδιο
ολο προβληματα θα εχεις με αυτον.. αστον να παει στο καλο, και φτιαξε ξανα την ζωη σου..
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login