Μήνυμα στις 9/2/2010 στις 08:26 @Θ. Κλημεντίνη
και δεν έχει πάρει διαζύγιο... υποτίθεται ...έτσι τουλάχιστον μου λέει εκείνος... ότι του ζητάει τεράστια διατροφή...να υπογράψει χαρτί ότι δεν διεκδικεί τα παιδιά τους .... και το σπίτι που εκείνος έχτισε στο οικόπεδό της με χρήματα δικά του να υπογράψει χαρτί ότι ανεικει σε εκείνη παρόλο που εκείνος εξακολουθεί να πληρώνει τα δάνεια που είναι στο όνομά του...ίσως να είναι αλήθεια ...ίσως όχι ... το ζήτημα είναι μετά από τόσο χρόνια το διαζύγιο νομίζω έπρεπε να έχει βγει αυτοδίκαια άσχετα με τις διατροφές και τα περιουσιακά αφού έχει αποχωρίσει από το σπίτι του και μένουμε μαζί τόσο χρόνια........ κι όμως εκείνος δεν έχει πάει σε δικό του δικηγόρο........αυτό τα λέει όλα... σωστά? Πήγαινε στο θέμα: πως να χωρίσω
Μήνυμα στις 9/2/2010 στις 08:22 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις, τον απείλησα ότι θα καλέσω την αστυνομία αλλά δεν τον είδα να κάνει πίσω. ίσως επειδή δεν το έκανα και αισθάνθηκε ότι δεν θα το κάνω.νιώθω ότι πρέπει να μην με βλέπει για αρκετό καιρό μέχρι να το πάρει απόφαση. το ζήτημα είναι ότι κινούμαστε στον ίδιο χώρο και ξέρει ότι τον έχω αγαπήσει και ότι δεν θέλω να του κάνω κακό και εκεί πατάει. κι εγώ σκέφτηκα bluebird να πάω σε δικηγόρο.... ίσως έστω και για να του κάνει κανένα τηλέφωνο κάπως άγριο... μήπως και φοθηβεί... αν και φοβάμαι ότι ίσως εξαγριωθεί έτσι....νιώθω ότι πρέπει να φύγω μακρυά και αυτό μου κάνει τη ζωή άνω κάτω, ίσως όμως είναι και η λύση προκειμένου να φτιάξω τη ζωή μου... Πήγαινε στο θέμα: πως να χωρίσω
Μήνυμα στις 5/2/2010 στις 14:24 @Θ. Κλημεντίνη
Έκανα λάθος! Αγάπησα άνθρωπο που δεν έπρεπε! Μόλις είχα χωρίσει κι εκείνος μου είπε ότι παιρνούσε τα ίδια προβλήματα με την γυναίκα του και ήταν στους δικηγόρους για το διαζύγιο και απλά ήταν προσεκτικός για να μην πληγώσει τα παιδιά του. Από τότε πέρασαν οκτώ χρόνια... Προσπάθησα να χωρίσω με πολλούς τρόπους, όμορφα, πολιτισμένα, άγρια, ψάχνοντας για άλλο, με φωνές και καυγάδες αλλά δεν κατάφερα τίποτε. ΄Όποτε μιλήσω για χωρισμό και ότι δεν θέλω να τον ξαναδώ (μένουμε μαζί) με απειλεί ότι θα έρθει στη δουλεία μου, ότι δεν πρόκειται να με αφήσει ποτέ και αφήνει υπονοούμενασε όλες του τις φράσεις ότι "θα δεις τι θα γίνει αν δεν ξανασηκώσεις το τηλέφωνο κλπ... Τι να κάνω??? Θα τρελαθώ τόσα χρόνια!!! Ατελέιωτοι καυγάδες!!!! Χτες΄, μία ακόμη από τις πολλές φορές που τσακωνόμαστε με θέμα των χωρισμό (δεν τον άφηνα να μπει στο σπίτι), χτυπούσε αστασματητα τα κουδούνια, έδινε μπουνιές στην πόρτα και τελικά .... μπήκε από το παράθυρο του μπάνιου.... φαντάσου πως ένιωσα όταν εγώ πίεζα το κλειδί στην κλειδαριά για να μην μπει από την πόρτα και ξαφνικά τον βλέπω πίσω μου!!!! Δουλεύω από τις 7 το πρωί ως τις 10 το βράδυ και ξέρει που να με βρεί.... Πως να πάρω κουράγιο να χωρίσω και πως να εξαφανιστώ ???? Πήγαινε στο θέμα: πως να χωρίσω
Μήνυμα στις 5/2/2010 στις 14:17 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστώ sintele, απλά είμαι καινούρια και δεν ξέρω πως να χρησιμοποιώ το σύστημα. Συγκινήθηκα με την υπόθεση της carla (καταλαβαίνεις τις ομοιότητες!!) και ειλικρινά τρόμαξα με τους συσχετισμούς που κάνει ο bluebird! Πήγαινε στο θέμα: Πώς να χωρίσεις χωρίς να πληγώσεις
Μήνυμα στις 2/2/2010 στις 14:16 @Θ. Κλημεντίνη
Έκανα λάθος! Αγάπησα άνθρωπο που δεν έπρεπε! Μόλις είχα χωρίσει κι εκείνος μου είπε ότι παιρνούσε τα ίδια προβλήματα με την γυναίκα του και ήταν στους δικηγόρους για το διαζύγιο και απλά ήταν προσεκτικός για να μην πληγώσει τα παιδιά του. Από τότε πέρασαν οκτώ χρόνια... Προσπάθησα να χωρίσω με πολλούς τρόπους, όμορφα, πολιτισμένα, άγρια, ψάχνοντας για άλλο, με φωνές και καυγάδες αλλά δεν κατάφερα τίποτε. ΄Όποτε μιλήσω για χωρισμό και ότι δεν θέλω να τον ξαναδώ (μένουμε μαζί) με απειλεί ότι θα έρθει στη δουλεία μου, ότι δεν πρόκειται να με αφήσει ποτέ και αφήνει υπονοούμενασε όλες του τις φράσεις ότι "θα δεις τι θα γίνει αν δεν ξανασηκώσεις το τηλέφωνο κλπ... Τι να κάνω??? Θα τρελαθώ τόσα χρόνια!!! Ατελέιωτοι καυγάδες!!!! Πήγαινε στο θέμα: Πώς να χωρίσεις χωρίς να πληγώσεις |