Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως θέλουμε, τότε πρέπει να τα θέλουμε όπως γίνονται.
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου

φίλος ή κορίτσι;

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #40394 από [..(loud)..] στις 22 Ιουνίου 2007, 9:15μμ

[..(loud)..]

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 17/6/2007
1)milousate ena kalokairi apo to kinito
2)autos dn tin i8ele apla tou arese e3oterika
3)oute k auti trelenotan
4)dn eiste pleon filoi apla ton 3ereis xronia
5)dn exete koinous filous
6)metakomizeis kiolas
PREPEI NA TIS TO PEIS...MILA TIS GIA TO POS NIO8EIS PES TIS POSO KAIRO TI 8ELEIS to gegonos pou ekane kati me auton ton tipo ofilete sto oti den tin diekdikises..apla autos prolabe k afou htan eleu8eri k gia sena den htan sigouri ta eftia3e mazi tou..mila tis min to skeutese ka8olou... tora me autin milate???
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40400 από V_for_Vitam στις 23 Ιουνίου 2007, 11:06μμ

V_for_Vitam

Εικονίδιο
μέλος από: 21/5/2007
prospatho diladi afti erxete kai me briskei xerogo sto sxoleio alla opote tin koitao meno malakas kai otan mou milaei psilo kolono min po kamia malakia......
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40401 από senza paura στις 23 Ιουνίου 2007, 11:39μμ

senza paura

μέλος από: 21/5/2007
Το καλύτερο είναι να δώσετε ένα ραντεβού κάπου, ακόμα και στο σχολείο ένα απόγευμα (θα πρότεινα όμως κάποιο cafe)... Καλό θα ήταν επίσης να προηγηθεί ένα SMS και να γράψεις κάτι σαν στιχάκι ίσα για να νιώσει ότι κάτι γίνεται... Μην της το πεις όμως στο μήνυμα, δεν θα κάνεις καλή εντύπωση... Όταν συναντηθείτε από κοντά... Δεν υπάρχουν κανόνες... Κοίτα την στα μάτια και πες της με δικά σου λόγια πως νιώθεις... Είναι πολύ σημαντικό αυτό με τα μάτια... Δηλώνει την ελικρίνειά σου και από τα λίγα που ξέρω, οι γυναίκες θεωρούν σημαντικό να τις κοιτάμε στα μάτια... Είναι άλλωστε "ο καθρέφτης της ψυχής"... Εγώ αυτά έκανα και τα πήγα μια χαρά... Αλλά ας πει και κάποια γυναίκα την γνώμη της...

Buona fortuna, amico!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40415 από Katerina στις 24 Ιουνίου 2007, 6:21μμ

Katerina

μέλος από: 25/5/2007
Κάλα βρε παιδί μου τι κάθεσαι ακόμα? Χαλάρωσε...Έτσι όπως μας τα λες εμένα μου φαίνεται ότι κ εκείνη αισθάνεται κάτι για σένα αλλά το κουράζεις πολύ το θέμα και θα πάει αλλού η κόπελα, κάνε αυτά που είπε ο senza paura με τον οποίο συμφωνώ απόλυτα και μην ξεχνάς να την κοιτάς στα μάτια θα εκτιμίσει τν ειλικρίνεια σου και μίλα της ανοιχτά για όσα νιώθεις, ακόμα κ αν δεν άρεσες στην κοπέλα αν της πεις αυτά που νιώθεις θα σκεφτεί να κάνει κάτι μαζι σου, αυτό είναι σίγουρο!

Λοιπόν περιμένουμε νέα σου...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40906 από anon75432 στις 15 Ιουλίου 2007, 10:09πμ

anon75432

μέλος από: 14/7/2007
κανε αυτο που εοπε ο προ προηγουμενος και φιλα την........τσεκαρε τα προσωπικα μηνυματα αν μπορεις...
προφίλάλλα...
Μήνυμα #40965 από ORTEGA στις 16 Ιουλίου 2007, 5:29μμ

ORTEGA

Εικονίδιο
μέλος από: 15/7/2007
(apospsma apo tin tainia lionking)otan sou gurnane tin plati kgirnatin kai esy xaze
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login