Μήνυμα στις 25/7/2007 στις 16:40 @Ftou.gr admin
Δεν πειραζει, υγεια να'χουμε
Πήγαινε στο θέμα: Webmaster σε καταλαβαινω...
Μήνυμα στις 25/7/2007 στις 12:12 @Ftou.gr admin
Σεβαστείτε ότι 1. Δεν είμαστε community. 2. Δεν είμαστε user friendly και δίκαιοι. 3. Δε μας αρέσουν οι ενεργοί χρήστες. Μας γεμίζουν τη database και μόνο προβλήματα δημιουργούν. 4. Είμαστε κομπλεξικοί και δε μας αρέσει να αμφισβητούν τη διαχείριση που κάνουμε ή να μας κάνουν υποδείξεις. 5. Η περίπτωση αυτή εμπίπτει στη συμπτωματολογία που περιγράφεται στη βοήθεια του ftou.gr. Την έχουμε συναντήσει πολλάκις στο παρελθόν και ξέρουμε πώς να την αντιμετωπίζουμε καίρια και αποτελεσματικά. 6. Γνωρίζουμε πράγματα που εσείς δε γνωρίζετε. 7. Είμαστε κακοί άνθρωποι. Κατόπιν τούτου, σταματήστε να κλαψουρίζετε για ένα banned μέλος και αν θέλετε μείνετε αν δε θέλετε να σηκωθείτε να φύγετε. Όχι άλλη συζήτηση επί του θέματος. Αγαπητε webmaster, weblord, webking και οπως αλλιως θελετε να σας λενε, σεβομαι τη δουλεια σας στο φορουμ αυτο(μερικοι αυτα που γραφουν κατα σου οντως ειναι για γελια) αλλα με το παραπανω post χασατε την εκτιμηση μου. Ειναι ακρως υποτιμητικο να λετε σε ισους σας οτι κλαψουριζουν και να μην απαντατε επι της ουσιας και αυτο πολλοι δικαιως δεν το ανεχονται! Ειναι απαραδεκτο να προσβαλετε συνανθρωπο σας και κυριως κρυμμενος πισω απο μια οθονη. Απαντησεις σαν την παραπανω σας διαβεβαιω ειναι αν οχι για γελια, αφορμη πολυωρης σκεψης πανω στο ποσο μα ποσο κουφιοι ανουσιοι και ελαφρομυαλοι ειναι καποιοι. Καταλαβαινω πως ηταν μια ατυχη στιγμη για εσας αλλα με απογοητευσατε...Λετε καποια πραγματα τα οποια ειναι χαρακτηριστικα καθ'ενος απο εμας 1. Ασχολιαστο για τους στοιχιωδεις thinkers... 2. Ποιος ειναι δικαιος σε αυτον τον κοσμο? 3. Ποιος εχει την υπομονη το μερακι και το κεφι να οργανωσει τη ζωη του? ολα ενα χαος δεν ειναι σημερα? 4. Ολοι εχουμε ψυχολογικα προβληματα και μπραβο στη γενναιοτητα σας να μας τα αποκαλυψετε!ειστε πραγματικα παραδειγμα προς μιμηση! 5. Ολοι προσπαθουν να επιβεβαιωσουν τον εαυτο τους οτι ειναι καλοι και ασχλουνται με κατι αν και στο τελος αποκαλυπτεται οτι λιγο πιο πριν εχει γινει το αντιθετο αι εχει διαψευστει απο τον ιδιο τους τον εαυτο(νο 3) 6. Ξερετε τι φαγητο εφαγα σημερα? 7. Ολοι εχουμε μια δοση κακιας και αυτο φαινεται απο Τα πικαντικα μηνυματα μας... Συνεπως σας παρακαλω αντι να μας λετε γενικες αληθειες για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και να υποτιματε την νοημοσυνη μας, να συνεχισετε τη σπουδαια δουλεια σας και να κανετε ακομη λιγοτερο αισθητη την παρουσια σας. ΥΓ Ανθρωπος δεν ειστε(?) γιατι αν οχι και ειστε αλλου ειδους διποδο η μεχρι και τετραποδο τοτε ολα αλλαζουν, και με συγχωρειτε... ΥΓ2 Αν και ειμαι σιγουρος οτι οταν διαβασετε το μηνυμα αυτο θα το αγνοησετε και δεν θα ακουσετε τις συμβουλες μου βελτιωσης σας παρακαλω σκεφτειτε τα αυτα(αν μπορειτε, που καθολου δεν αμιφαλω οτι μπορειτε να σκεφτειτε) και καντε μια προσπαθεια να μας καταλαβετε κι εμας τους κλαψιαριδες μεγα αξιοτιμε και πανισχυρε webmaster. Σας παρακαλω να ελεος γιατι δεν ξερω αν εγω ενας ανθρωπος κολυμενος σε μια οθονη θα αντεξω ενα ban... ΥΓ3 Αν δεν ξερετε σε ποιον ψυχολογο θελετε να πατε δημιουργειστε post και θα σας βοηθησουμε εμεις. Τα σεβη μου και πραγματικα θα χαρω πολυ να μου κανετε την τιμη να απαντησετε(αν οχι θα το ξεπερασω με το χρονο Αρχοντα μου...) Πήγαινε στο θέμα: Webmaster σε καταλαβαινω...
Μήνυμα στις 25/7/2007 στις 11:23 @Διάφορα
ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!!!Στηριζουμε την Εθνικη μας νεων!! Τι ειναι αυτο το πραγμα ρε? Τα παιδια του Νικου Νιοπλια εχουν !@#$% ολη την Ευρωπη και εμεις κοιμομαστε! Γιατι να μην επαναληφθει το euro2004? Ειμαι σιγουρος οτι τα παιδια θα μας σηκωσουν για 3η φορα στην κορυφη της Ευρωπης!!! Θυμαμαι οταν ο Δελλας καρφωσε τον Barthez εμεις μεχρι την επομενη μερα ημασταν εξω και φωναζαμε ενω τωρα μεσα και στην τηλεοραση με την μπυρα...και μετα τη νικη αλλαζουμε καναλι ΕΛΕΟΣ! Δηλαδη στον τελικο τι θα γινει? Συνιδητοποιοειτε τι εχουμε καταφερει? 1.euro2004:κατοχος Ελλαδα 2.eurobasket2005:κατοχος Ελλαδα 3.mudobasket2006:(no commemts...) 4.euro2007(κατω των 19 χρονων):κατοχος πιθανον Ελλαδα Αυτη ειναι μια απαντηση για οποιους αμφιβαλουν γα το μελλον και το ταλεντο της Εθνικης μας. Το μονο πραγμα που μας εμποδιζει απ'το να ειμαστε παρομοιοι και στο πρωταθλημα ειναι οι παραγοντες και οι προπονητες οι οποιοι σκοτωνουν κατι ταλενταρες και τα βαζουν να παιξουν στα 22 ενω εχουν παει σε τελικο ευρωπαικου στα 18 τους(Αυτο θα συμβει να ειστε σιγουροι για πολλους) Τι καθομαστε λοιπον? Καθε χρονο και μια επιτυχια, ποιος ξερει στο euro2008 ο θα γινει... Πήγαινε στο θέμα: Εθνικη Ελλαδος γεια σου!!
Μήνυμα στις 25/7/2007 στις 11:04 @Κλάψιμο
Ελα ρε, ΠΩΣ??? Η ασχημη δεν γινεται ομορφη... Αλλαζουν τα χαρακτηριστικα προσωπου? Αλλαζει το σωμα?(καμπυλες κλπ) Μακαρι να συνεβαινε σε ολες αυτο αλλα... Πήγαινε στο θέμα: Κοριτσια τι στο καλο εχετε παθει?
Μήνυμα στις 24/7/2007 στις 20:24 @Θ. Κλημεντίνη
Χαρα στο κουραγιο σου! Κολυμβηση εκανα κι εγω για 3 χρονια αλλα μονο 3 φορες την εβδομαδα... Τελικα με την κοπελα σου τι εγινε? Ολα ΟΚ? Πήγαινε στο θέμα: Μου την έπεσε ξαφνικά
Μήνυμα στις 24/7/2007 στις 19:41 @Κλάψιμο
Αντρεα εχεις ενα δικιο... Αυτα τα λενε κυριως οι γονεις γιατι πριν κανουν παιδι κανουν ονειρα γι'αυτο, και ξεχνουν ομως το πιο βασικο:τον χαρακτηρα του και την ελευθερη βουληση...Το καλυτερο ειναι να ζεις τη στιγμη που λεει και η vodafone αλλα συναμα να βαζεις και θεμελια για το μελλον. Εγω ας πουμε χτες ημουν με μια κοπελα και μιλουσαμε...Ηταν απο τις πιο ωραιες στιγμες της ζωης μου, ξερεις τι εκανα? Το απολαυσα με ολη μου την ψυχη. Με ολη μου, γιατι την αγαπουσα. Εκεινη τη στιγμη δεν σκεφτομουν τιποτα αλλο. Τωρα ειμαι σπιτι, αν ηταν σχολικη περιοδος θα καθαριζα με τα μαθηματα ετσι ωστε να μπορω να ζησω και αλλες τετοιες στιγμες...Οσων αφορα το διαβασμα προσπαθω οσο μπορω να το απολαυσω κι αυτο και να μην το δω σαν αγγαρεια(που ειναι γαμω το!!!!) Αυτο που θελω να πω ειναι οτι πρεπει να χαιρομαστε που ζουμε- η ζωη ειναι το μεγαλυτερο δωρο. Να ξυπναμε το πρωι και να λεμε: Ειμαι αυτος που ειμαι και σημερα θα ρουφηξω λαιμαργα ολες τις χαρες ολες τις στιγμες που θα συναντησω. Αν καποιος πραγματικα το πιστευει αυτο ειναι νικητης οτι και να κανει στο μελλον γιατι και ολα να πανε στραβα θα εχει ζησει μια ομορφη ζωη. Αν τωρα κανεις κατι αντοιστοιχο με αυτο που κανω με τα μαθηματα και σε αλλους τομεις, εσυ ξερεις που, τοτε θα εχεις την ευκαιρια στο μελλον να εισαι χαρουμενος ακι ευτυχισμενος. Εν κατακλειδη μην θυμωνεις με αυτους που ανησυχουν για το μελλον σου και απλα καθησυχασε τους με πραξεις..... Καλη τυχη!!!!!!!!!! Πήγαινε στο θέμα: ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
Μήνυμα στις 24/7/2007 στις 18:21 @Θ. Κλημεντίνη
Κατι τετοιες πραγματικα σε κανουν εξω φρενων και θες να τις σκοτωσεις(κοπελα απο γυμναστηριο). Το χειροτερο αυτου ειναι βεβαια να θες να τις φιλησεις... Τελοσπαντων 7 χρονια σχεσεις δεν σπανε απο μια πουτανα( sorry στην ιδια την κοπελα αλλα ηταν η πρωτη λεξη που μου ηρθε)ειμαι σιγουρος οτι με καταλληλο χειρισμο ολα θα ειναι καλα. Γενικα αν καποια αμφιβαλει εγω θα προτεινα να της θεσεις καποια ερωτηματα οπως: γιατι να το εκανα ποτε αυτο σου εχω αποδειξει για ποια ενδιαφερομαι και αλλα. Αποτελεσμα του οτι δε θα μπορει να απαντησει θα ειναι το να σιγουρευτει για εσενα... Να σε ρωτησω κατι senza: 1.Με ποιο αθλημα ασχολεισαι?(το λεω γιατι ειχες πει κατι για προπονηση) 2. Ποσων χρονων εισαι?(αυτο λογω της 7χρονης σχεσης) Αν δεν θες να απαντησεις εχεις απολυτο δικιο απλα αυτες ειναι δυο απορειες που μου εχουν δημιουργηθει... τα λεμε Πήγαινε στο θέμα: Μου την έπεσε ξαφνικά
Μήνυμα στις 24/7/2007 στις 17:52 @Sex
Δεν πειραζει senza ετσι κι αλλιως εγω ξερω ποιος ειμαι, ξερω τι θελω, απο εκει και περα ειναι χαρα μου το οτι υπαρχουν καποιοι οι οποιοι συμφωνουν μαζι μου, παντα ομως θα υπαρχουν κι αυτοι που ειναι αλλης "ιδεολογιας"... Τι να κανουμε, ας ευελπιστουμε οτι ο θειος Αλβερτος εκανε λαθος...Αν και πολυ δυσκολο εμεις οι ανθρωποι να τον διαψευσουμε... Και τα δικα μου... Πήγαινε στο θέμα: Oxi alo sex thelw na kanw erwta
Μήνυμα στις 24/7/2007 στις 16:06 @Sex
Απορια, ειστε πραγματικα πολυ ανωριμος αν οχι τιποτα αλλο... Εχει ενα προβλημα ο ανθρωπος και στελνετε μονος σας μηνυματα το ενα μετα το αλλο κανοντας "χιουμορ"( Αν θελετε μαθηματα χιουμορ να δειτε καμια ταινια του sami davis junior) Δεν γινεται να κανετε ο,τι κανετε στην ψυχρα. Για αγαπη δεν εχετε ακουσει? Πως γινεται σημερα αυτο το ιερο συναισθημα να εχει διαστευλωθει σε τοσο μεγαλο βαθμο απο καποιους που οταν πρωτοεμαθαν τι ειναι το..σεξ αρχισαν να επιζητουν αυτο μονο χωρις να χρησιμοποιουν τη φαια ουσια που εχουν στο μυαλο τους και να καταλαβουν οτι χωρις αγαπη και χαδια δεν υφισταται σχεση. Αν το μονο που κανετε ειναι να την καβαλατε(πολυ αμφιβαλω πως αυτο συμβαινει)τοτε πειτε μου τη διαφορα αυτου και μιας...καταλαβατε, ασχετα με τα λεφτα(βασει των περιγραφων σας μιλαω!) Αυτο ειναι ενα σοβαροτατο κοινωνικο προβλημα το οποιο πρεπει να αντιμετωπιστει εγκαιρως γιατι πολλοι υποφερουν απο αυτο και χανεται το νοημα της υπαρξης. Αν ολοι ηταν σαν εσας τοτε οταν ερχοταν στον κοσμο ενα παιδι δεν θα μεγαλωνε με αγαπη και φανταστειτε γενιες παιδιων που θα κατεληγαν μακρυα απο τα σπιτια τους απο μικρη ηλικια και με μια και μονο μια σιγουρη καταληξη...Αλλα δεν θα σας πω εγω την καταληξη, θα σας αφησω να σκεφτειτε λιγο και αν συνηδητοποιησετε τι σας ειπα, να προσφερετε στην δεσποινιδα που σας ανεχεται τοσο καιρο αυτο που της αξιζει, αν οχι τα θερμα μου συλλυπητηρια και στους δυο... Αν παλι κανατε τοσο καιρο "χιουμορ" τοτε καταλαβαινω γιατι με 45 βαθμους καλσιου η κοπελα, σας κρατα τοσο μα τοσο κοντα της... χαιρετε υγειαινετε ευτυχειτε και προσεξτε με ασφαλεια να... Πήγαινε στο θέμα: Oxi alo sex thelw na kanw erwta
Μήνυμα στις 24/7/2007 στις 15:17 @Θ. Κλημεντίνη
Εγω αν και κομματι εως κομματαρα ακυρος στο ολο θεμα αφου ειναι υπερφορτωμενο σε αλλαγες κλπ ενα θα πω αναφερομενος στο αρχικο σου post...Απο τη στιγμη που την προσεγγισες τελειωσε... Ολο και κατι θα βρεις να πεις και αν οχι, μερικες φορες η σιωπη ειναι ο καλυτερος συμβουλος. Απλα την κοιτας στα ματια και αν σε ρωτησει τι κοιτας θα της πεις οτι κοιτας ποσο ομορφη ειναι και αλλα τετοια.( sorry που χρησιμοποιησα 3 φορες το "κοιτας"...)4 τωρα... Πήγαινε στο θέμα: Πώς να την πλησιάσω; |