διαφορα ηλικιας
Μήνυμα #39711 από eugenaki στις 26 Μαΐου 2007, 3:24πμ
μέλος από: 26/5/2007 μηνύματα: 14 0 |
καλησπερα φιλαρακια,αν και αμφιβαλλω αν θα ειναι κανεις ορθιος και με ορεξη να με διαβασει τετοια ωρα.....τεσπα....το θεμα μου ειναι οτι ειμαι 26χρονων,τα κλεινω αυριο δηλαδη,και εχω σχεση με εναν ανθρωπο ο οποιος ειναι στα 60!καταπληκτικη εμπειρια,πραγματα που δεν φανταζομουν οτι θα εκανα τα κανω μαζι του και γουσταρω τρελα,φανταστικη επικοινωνια και κατανοηση,-αυτο που λεμε οτι φτανει να κοιταχτεις με καποιον χωρις να χρειαζεται να μιλησετε-με λιγα λογια παμε παντου,κανουμε τα παντα και συζηταμε για τα παντα....το προβλημα ειναι οτι τον αγαπαω και η προοπτικη του να κανω κατι σοβαροτερο μαζι του ειναι απαγορευτικη ρε παιδια....να κανουμε ενα παιδακι και στα 10 του να μεινει ορφανο;(πολυ κυνικο,με ποναει αλλα ειναι πραγματικοτητα).....ειναι περιεργα τα πραγματα....
|
προφίλάλλα... |
4
Μήνυμα #39730 από eleftheria στις 27 Μαΐου 2007, 10:23πμ
μέλος από: 20/5/2007 μηνύματα: 20 0 |
Αποδεκτή απάντησηOντως ειναι πολυ μεγαλη η διαφορα ηλικια σας!Αφου περνας καλα μαζι του συνεχισε χωρις να σκεφτεσαι το μελλον!Ισως αυριο-μεθαυριο αλλαξεις γνωμη γι αυτα που πστευεις τωρα.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39772 από eugenaki στις 29 Μαΐου 2007, 9:10πμ
αυτο προσπαθω να κανω,να περναω καλα χωρις να σκεφτομαι πολλα πολλα....κι αν αυριο μεθαυριο αλλαξω τελικα γνωμη,ποιος ξερει,θα φανει.... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39773 από .OBLIVION στις 29 Μαΐου 2007, 9:21πμ
μέλος από: 2/4/2007 μηνύματα: 95 0 |
Παντος , επειδη εχει ξανατυχει και σε αλλο ατομο εδω να τα εχει με μεγαλητερο,να σου πω πως πηγε κατα διαολου.Τεσπα ενταξυ εισαι και πιο μεγαλη, οκ.Αλλα λυσε μου τυν απορεια. Γιατι τα φτιαχνετε τωρα τελευτεα ολες με μεγαλους και για ''εμας'' δεν μενει τπτ???Τοοοοσα νεα παιδακια υπαρχουν.Εεεεστω 40,45.Αλλα 60?Ειναι καπως.Πρωτα h Celin Dion , τωρα ολη η ευρωπη..Τι να σου πω απλα προσεξε και γενικα αυτα τα πραγματα δειχνουν με τον χρονο. Και να ζυσει ο ''συντροφος'' σου μεχρι το παιδι,τι θα ειναι πατερας η παππους???? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #39783 από eugenaki στις 30 Μαΐου 2007, 12:47μμ
φιλε oblivion δεν εχει να κανει με το οτι ειναι σταση ζωης να τα φτιαχνω με μεγαλυτερους,απλα εκατσε!αν στην θεση του ηταν καποιος αλλος ανθρωπος,μικροτερος σε ηλικια και μου κινουσε εξισου το ενδιαφερον....θα ημουν μαζι του,τοσο απλο!τωρα,οσο για το:"πατερας η παππους",μαλλον ειναι το μεγαλυτερο διλημμα που αντιμετωπιζουμε αυτη την στιγμη,γιατι και ο ανθρωπος μου ξερει πολυ καλα τι του γινεται και ισως αντιλαμβανεται τα προβληματα γρηγοροτερα και πιο εντονα απο εμενα και ειναι κατι που τον ποναει πολυ..... |
προφίλάλλα... |