ZΗΛΕΙΑ
Μήνυμα #128508 από semina10 στις 27 Ιουνίου 2014, 5:03μμ
μέλος από: 26/1/2014 μηνύματα: 11 0 |
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ.ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΠΙΝΓΚ.ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ.ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΣΤΟ FB ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΙΚΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ! ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΖΗΛΕΥΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ? ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΑΔΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΙΟΛΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #128517 από pi8hkos97 στις 27 Ιουνίου 2014, 10:32μμ
μέλος από: 14/1/2014 μηνύματα: 507 0 |
Αποδεκτή απάντησηΧαχαχα η εικόνα με το bob όλα τα λεφτά. Τέσπα καλύτερα μην του πεις τίποτα, διότι αν τον "πρίξεις" ίσως τα πάρει. Από την άλλη, αν όντως παίζει κάτι με την κοπέλα και του αρέσει, αν του κάνεις σκηνές ζήλιας θα σε απατήσει ευκολότερα. Άστον ήσυχο και αν παίξει τελικά κάτι έπαιξε, δεν μπορείς να το ελέγξεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #128524 από semina10 στις 28 Ιουνίου 2014, 12:57πμ
Nαι,αλλα εγω τον θελω και δεν θελω να τον χασω!!!μαλλον θα πρεπει να περιμενω, να δω πως θα εξελιχθει η κατασταση! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #128525 από lenaki19 στις 28 Ιουνίου 2014, 2:06πμ
μέλος από: 5/6/2013 μηνύματα: 255 0 |
αρχικα μη του πεις τιποτα, παρακολουθησε τη συμπεριφορα του για λιγο διαστημα και αν δεις καποια αλλαγη τοτε πιαστον και μιληστε ηρεμα, με φωνες, υστεριεσ και υπερβολικες ζηλιες δε θα αταφερεις τιποτα, το μονο που θα καταφερεις ειναι να τον νευριασεις, να τσαωθειτε αγρια, να σε πει υπερβολικη , να θιχτει που δεν του εχεις εμπιστοσυνη και χιλια αλλα δυο και ακρη να μη βγαλεις. γιαυτο μη πεις τιποτα και αρχισε να παρακολουθεις τη συμπεριφορα του. αν σου φερετι οπως παντα δε νομιζω να συμβαινει κατι στο κατω κατω like στις φωτο της εκανε μονο οσο για το σχολιο που του εκανε , δεν ειναι και κατι το τραγικο, μπορει να μη της γυαλισε το αγορι σου αλλα να τον συμπαθησε ετσι απλα το ιδιο και απο την πλευρα του αγοριου σου να τη συμπαθησε και αυτο να ειναι μονο. αν δεις ομως αλλαγες ξερω γω οπως π.χ να σε γραφει στο fb, στο κινητο και σε ολα τα αλλα τοτε αρχισε να ανησυχεις, αν αρχισει να σε αποφευγει οταν του λες πως θελεις να βρε8ειτε και αρχισει τι δικιολογις του κωλου ενω πριν πετουσε τη σκουφια του για να σε δει, αν γενικα φερεται περιεργα, τοτε ειναι πολυ στριμοκωλα τα πραγματα με το μπαρντον κιολας. παντως βλεπεις και πρατεις αλλα αρχικα ψυχραιμια. περιμενουμε νεα σου για να μας πεις τι εγινε τελικα με το θεμα σου και αν βοηθησαμε καθολου. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #128529 από baby97 στις 28 Ιουνίου 2014, 9:42πμ
μέλος από: 4/4/2014 μηνύματα: 36 0 |
Πω πέρασα τα ίδια ακριβώς το περασμενο καλοκαίρι..είχε παει κ ο δικός μου σε καμπινγκ κ ετσι γνώρισε μια. Εγω το κατάλαβα από την συμπεριφορά του..δεν ηθελε να μιλαμε πολυ,γενικά δενηταν σαν να ηταν άλλος άνθρωπος..εγω ξερω γω χαλιομουνα έκλαιγα αλλα δεν του είχα πει τιποτα ώστε μια μέρα αποφάσισα να μπω στο φβ του..τοτε κατάλαβα τι παίζει... Ε μετά εγινε χαμός ελπιζω να καταλαβαινεις!ειμαι άνθρωπος που τα λεει στην μαπα ολα. Μετά κατάλαβε οτι έκανε μαλακια (συγγνώμη για την βρισιά αλλα εκνευρίζομαι κ μόνο που τα θυμαμαι) κ με ηθελε πίσω..κάπως ετσι τα βρήκαμε..δεν ξερω αν εκανα σωστά πάντως εγω τον ήθελα κ τον θελω.. Να σημειωθεί πως δέν έκανε κατι με αυτη παρά μόνο μιλούσαν.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #128540 από semina10 στις 28 Ιουνίου 2014, 3:49μμ
εχετε δικιο! πρεπει να περιμενω. αυτο παντως που με καθησυχαζει ειναι το γεγονος οτι συνεχιζει να ενδιαφερεται! μου ζητησε να ερθει απο το σπιτι μου σημερα να κατσουμε και μαλιστα μου ειπε οτι μπορει να βρεθουμε και την κυριακη , πραγμα το οποιο ηταν σπανιο γιατι δουλευει!γενικα αυτο της κυριακης με εξεπλιξε.βεβαια πρεπει να σας πω οτι ειμαστε μαζι απο τον δεκεμβρη αλλα χωρισαμε για 2 μηνες (απριλιο-μαη) και τα ξανα βρηκαμε στις 14 ιουνιου!ο λογος που χωρισαμε ηταν επειδη εμπαιναν αναμεσα μας ασχετα ατομα και με περεσυραν ωστε να κανω πραγματα τα οποια δεν τα ηθελα !και οπως μπορειτε να μαντεψετε αυτα τα ατομα ,ηταν οι λεγομενες φιλες=φιδια! πλεον εχουν αλλαξει πολλα πραγματα!πριν κανουμε μια νεα αρχη τα συζητησαμε ολα ...μπορω να πω οτι ειμαστε πολυ καλα!! αλλα αυτο τωρα με την κοπελα με εχει προβληματισει! παντως το δηλωνω οτι ειμαι πολυ ζηλιαρα.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |