Ανταποδωσα στην κοπελα!
Μήνυμα #128125 από Epistimon στις 13 Ιουνίου 2014, 8:40μμ
![]() |
Οσοι ειχατε διαβασει τα προηγουμενα post με την αλλη θα καταλαβετε...τελικα την βρηκα απο κοντα για να της τα πω αλλα εκεινη δεν ηθελε..μετα την πηρα τηλεφωνο και αρχισα να της τα χωνω οτι ολοι την βριζουν ετσι οπως φερεται οτι ειναι σκατοανωριμο και μικρο οτι δεν αξιζε να κανω σχεση μαζι της και τετοια! Την ωρα που την πηρα ηταν με την κολλητη της και μολις της τα ειπα αρχισε να γελαει και με αποκαλουσε με κατι εκφρασεις οπως "γυφτο ολο τα ιδια φορας,δεν εχεις καν λεφτα,θα παω να βρω αλλον και σε γραφω στα @@ μου" και διαφορα...αυτα φυσικα τα ελεγε οχι νευριασμενα αλλα αντιθετως γελαγε κιολας και τα εννοουσε...τελος παντων ευχαριστω για την βοηθεια σας στα προηγουμενα post με αυτη και τελικα δεν αξιζε καν! Ελπιζω να κοπαναει το κεφαλι της για τις μαλακιες που εκανε! Τελικα πρεπει να προσεχουμε περισσοτερο τι κανουμε και με ποιες ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #128126 από Darkwin στις 13 Ιουνίου 2014, 8:45μμ
![]() μηνύματα: 786 ![]() |
Αυτο ρε παιδί μου, όταν χώριζουν κάποιοι, η γκόμενα να σε βρίζει και να σου λέει παπαριές για το ντύσιμο και όλα αυτά, πολύ ανώριμο! Μου την σπάει πάρα πολύ. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #128127 από Epistimon στις 13 Ιουνίου 2014, 9:23μμ
![]() |
Σας συμβουλευτηκα και τωρα νιωθω καλυτερα! Ελευθερος και παμε για αλλα γρηγοραααα :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #128130 από pi8hkos97 στις 13 Ιουνίου 2014, 10:46μμ
![]() |
Α ρε φίλε έπρεπε να της πεις "Ο γύφτος ούτε καν μπήκε στον κόπο να σε πηδήξει". Εκεί να δεις γέλια (από τη μεριά σου φυσικά). |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #128131 από Epistimon στις 13 Ιουνίου 2014, 10:51μμ
![]() |
Πιστευω οτι σχολειο θα μου κανει πολεμο το πουτανακι...αλλα θα της κανω και εγω! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #128134 από άσχετος στις 14 Ιουνίου 2014, 12:02πμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Αποδεκτή απάντησηΑν και δεν είμαι της βίας,τέτοιο μαλ@κισμένο(sorry κιόλας)πρέπει να φάει μια φάπα για να μπει στην θέση της..Πολύ καλά έκανες!!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |