Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ζητούνται αναρχικοί για κατεδάφιση πολυκατοικίας.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Μπερδεμενος

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #125766 από pic16f84 στις 06 Μαρτίου 2014, 1:23πμ

pic16f84

Εικονίδιο
μέλος από: 22/2/2014
Καλημέρα σε όλους
θα ήθελα τις συμβουλές σας για ένα θέμα που με απασχολεί.
το καλοκαίρι έτυχε να γνωρισω μια κοπέλα (25 εγω 28 αυτη)και να ξεκινήσουμε να κάνουμε παρέα.Μου είχε μιλήσει για τη σχέση που είχε και δεν τα πήγαινε καλά(9 χρόνια σχέση θέλει να χωρίσει αλλα δε μπορει) ,όπως περναγε ο καιρός βγαίναμε όλο και πιο συχνά.Καποια μερα αποφασισα να κάνω την κίνηση να τη φιλήσω γιατι δε μπορούσα αλλο.Τελικα ενέδωσε και μου είπε πως το ήθελε πολύ.Καθως ο καιρός περναγε μιλάγαμε πιο συχνά βρισκόμασταν αλλα μέχρι φιλια,δεν ήθελε να συνεχίσει παραπάνω.Καποια στιγμή ξεκοψαμε κιόλας γιατι είχε αλλάξει συμπεριφορά και με μπέρδεψε και μένα με τα όσα έκανε(όπως έλεγε δεν είχε ξακαθαρισει μέσα της).Εχω να τη δω αρκετούς μήνες και να μιλήσουμε,εχτές μου έστειλε "τι κάνω πως τα περνάω κλπ" ,αν δεν κάνω λάθος πρέπει να χώρισε κατά 90% αυτες τις μερες.Το θέμα μου ειναι ότι μετά απο καιρό κάτι με καιει ακομα ,θέλω να ξέρω αξιζει να κάνω κάτι;Γιατι μπορεί να μου έστειλε αφου δε μιλάγαμε αρκετο καιρό;;;.Τι μπορεί να θέλει;;;
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #125779 από pi8hkos97 στις 07 Μαρτίου 2014, 12:58μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Κοίτα αφού όπως λες τη φίλησες και ενέδωσε πάει να πει ότι πραγματικά ένιωθε κάτι για εσένα. Όσον αφορά την 9 χρόνια σταθερή σχέση γιατί δεν μπορεί να χωρήσει ποιός της το απαγορεύει; Προφανώς για να σε ρώτησε μετά από τόσο καιρό τί κάνεις και πώς τα περνάς πάει να πει ότι σε σκέφτεται ακόμα αλλιώς ποιός ο λόγος να ξαναασχοληθεί με μια ιστορία που "έχει τελειώσει"; Τέσπα πες της να βγείτε να τα πείτε και λογικά θα έχει χωρήσει ειδικά αν δεν τα πηγαίνανε καλά όπως λες, ρώτα την τα νέα της και άμα μάθεις ότι χώρησε κάνε κίνηση. Ελπίζω να βοήθησα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125795 από pic16f84 στις 08 Μαρτίου 2014, 12:10πμ

pic16f84

Εικονίδιο
Σε ευχαριστώ πολύ για την απαντηση..Ενα πράγμα με προβληματίζει σε όλα αυτα....Αν σε περίπτωση που έστειλε για να δει πως την αντιμετωπίζω και αρχιζω να της στέλνω και γω με θεωρήσει πάλι δεδομενο όπως τότε που ήξερε ότι τη γουστάρω πολύ. Μετά πιθανόν να αρχιζω πάλι να βαζω το μυαλό μου σε σκέψεις...σε ότι αφορά τον καφέ όταν ακομα μιλάγαμε και είχε ξεκόψει στα προσωπικά μας απεφευγε να βγούμε για καφέ,μιλαγαμε πιο πολυ γενικα...εγω δεν κρύβω ότι θέλω πολυ να της στείλω,αλλα δεν ξέρω τι θα κάνω ακομα :/....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125801 από pi8hkos97 στις 08 Μαρτίου 2014, 12:20μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
Ακριβώς αυτό δεν πρέπει να σε θεωρήσει δεδομένο. Άμα γίνει αυτό θα σε κάνει ότι θέλει και δεν θα σε υπολογίζει καθόλου. Πες της εσύ να πάτε για καφέ και κάνε την πρώτη κίνηση. Όμως μετά που θα τα φτιάξετε και θα κάνετε και κάνα δυο φορές σεξ να κολλήσει (σόρρυ για το θάρρος αλλά είναι δοκιμασμένο) που και που να την γράφεις και λίγο (όχι πολύ να ξενερώσει). Π.χ. σου λέει να βρεθείτε πες έχω ραντεβού με τους φίλους μου ή μίλα και σε κανα άλλο κορίτσι όταν είναι μπροστά για να ξέρει ότι δεν είσαι το σκυλάκι που τρέχει από πίσω της.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125803 από Dieftharmenos στις 08 Μαρτίου 2014, 1:51μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Καλα τα λεει ο γοριλας αλλα αυτο για το σεξ ειναι λιγο φαουλ...28 χρονων ειναι η κοπελα οχι 18.Κατα τα αλλα θα συμφωνησω μαζι του...προσπαθησε να μην φανεις δεδομενος και κανε οτι σου ειπε.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125804 από pic16f84 στις 08 Μαρτίου 2014, 3:08μμ

pic16f84

Εικονίδιο
ολα αυτά που λέτε τα ξέρω....Το θέμα είναι αμα της στειλω σημερα πχ μηνυμα και πει: "Α μου έστειλε μηνυμα επειδη του εστειλα εγω και ειχαμε να μιλησουμε καιρό οποτε με γουστάρει ,αρα ας τον ψήσω πάλι"....Κατέληξα στο εξής συμπέρασμα πρέπει να της στείλω,αλλά αμα μου αρχίσει πάλι το μπέρδεμα ,σημαίνει οτι δεν ξερει τι θέλει οποτε το κόβω εκεί .Αμα δω και υπάρχει ανταπόκριση και αρχίζει και μιλάει με την ιδια συχνοτητα που μιλάγαμε πριν τα ξεκαθαρίσουμε, τοτε κάτι γινετε....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125806 από pi8hkos97 στις 09 Μαρτίου 2014, 11:09πμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
Ωραίος κάντο έτσι και θα βγεις κερδισμένος. Απλά άμα σε θεωρήσει δεδομένο τόχασες το παιχνίδι...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125858 από pic16f84 στις 12 Μαρτίου 2014, 1:40πμ

pic16f84

Εικονίδιο
Εγω αρχισα μια επικοινωνία μέσω πισι πιο πολύ απο εκεί και πέρα θα φανεί που θέλει να το πάει το πράμα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125861 από Dieftharmenos στις 12 Μαρτίου 2014, 1:53μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014
Καλα εκανες αλλα κρατα και μια πισινη...προσεχε μην σε τουμπαρει με μαλακιες...
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login