Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Εξακόσια εξήντα έξι (666): η συχνότητα εκπομπής του Τρίτου Προγράμματος στα Μεσαία. Αποδεικνύει ότι το κράτος μας έχει αλωθεί από τον Αντίχριστο.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Χουφτωμα με αγορι και προβλημα στην σχεση

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #124087 από Sexy eva στις 04 Δεκεμβρίου 2013, 1:49μμ

Sexy eva

banned
μέλος από: 4/12/2013
Καλησπερα στα μελη του φτου. Τα εχω με ενα αγορι εδω και λιγο καιρο. Εχουμε ομως ενα θεμα με το χουφτωμα. Εγω το χουφτωνω απο εμπρος και απο πιςω ειτε ειμαστε εξω ειτε μεσα . Αυτον ομως δεν τον αφηνω να με χουφτωνει αν δεν ειμαστε μονοι μας, γιατι το θεωρω προσβλητικο για μενα. Βεβαια, στην αρχη του αυτος με αφηνε και του εθεσα το διλημμα οτι η θα χωριζαμε η θα με αφηνε να τον χουφτωνω και διαλεξε το δευτερο. Πιστευετε οτι το γεγονος οτι δεν τον αφηνω να με χουφτωνει μπορει να δημιουργησει προβλημα στην σχεση μας;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124098 από Sexy eva στις 04 Δεκεμβρίου 2013, 6:56μμ

Sexy eva

banned
μέλος από: 4/12/2013
Κανεις;
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124099 από Gray στις 04 Δεκεμβρίου 2013, 6:58μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
σεξουαλικο δουλο ψαχνεις η αγορι? τι παει να πει εγω τον πιανω οπου και να ειμαστε ενω αυτον δεν τον αφηνω να με πιανει εξω ? ... Δυο μετρα και δυο σταθμα ... δεν ειναι μαριονετα "κανε αυτο ... αλλα οχι αυτο " Βαλε καποια στανταρντσ στην σχεση σου αλλα ακολουθατα και εσυ , δεν μπορεις να υποχρεωνεις καποιον να μην κανει πραγματα που του κανεις εσυ , αυτο ειναι προσβλητικο στην βουληση και την αξιοπρεπεια , να μην πω τον αυτοσεβασμο του καθε ανθρωπου .

Δεν ειναι ο σκυλος σου , το αγορι σου ειναι ....

Αν δεν θες να σε πιανει εξω , δικαιωμα σου . Να σεβαστεις ομως και το γεγονος οτι μπορει ουτε αυτος να θελει , η και να θελει , να νιωθει αβολα . Αν λοιπον σου πει οτι θελει να σε πιανει και αυτος , μαλλον του εχεις δωσει το δικαιωμα με το να το κανεις εσυ η ιδια . Αν του το απαγορευσεις δεν νομιζεις οτι θα πρεπει να σταματησεις να το κανεις και εσυ? εκτος αν δεν εχει θεμα . Αυτη ειναι λοιπον η απαντηση , ΝΑΙ μπορει να εχει επιπτωσεις στη σχεση σου αν το ατομο δεν νιωθει ωραια με αυτη τη μεταχειριση.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124853 από theogomena στις 18 Ιανουαρίου 2014, 7:13μμ

theogomena

banned
μέλος από: 18/1/2014
Φιλη ευα δεν ξερω αν θες ακομα μια συμβουλη, αλλα εγω πιστευω οτι δεν θα δημιουργησει προβλημα στην σχεση σου. ειναι ΣΩΣΤΟ να τον χουφτωνεις οπου και οποτε θες και αυτος οχι.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #124854 από higeia στις 18 Ιανουαρίου 2014, 8:50μμ

higeia

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 18/1/2014
theogomena ama den hroneuese eisai hlithia h eisai h idia me alo acount
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login