Μήνυμα στις 7/12/2013 στις 19:23 @Κλάψιμο
Εγω λεω να αφησεις τα κινητα και τα φεισμπουκ και να μαθεις να γραφεις ελληνικα, γιατι δεν καταλαβα τιποτα.
Πήγαινε στο θέμα: είμαι πόλη μπερδεμένος
Μήνυμα στις 7/12/2013 στις 18:02 @Sex
Τα περισσοτερα κοριτσια τα ικανοποιουν 18-19 και πανω.
Πήγαινε στο θέμα: 14 και 15 χρονών-μέγεθος πέους
Μήνυμα στις 7/12/2013 στις 17:02 @Θ. Κλημεντίνη
Απροσπελαστε αντε να κανεις οτι σου πει οτι κοριτσι σου γιατι ειμαι σιγουρη οτι σε εχι σηκω σηκω κατσε κατσε
Πήγαινε στο θέμα: Ιδανικο αγορι
Μήνυμα στις 7/12/2013 στις 13:46 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτο το θεμα απευθυνεται αποκλειστικα στα κοριτσια. Πως θελετε να ειναι το αγορι σας(χαρακτηρας, συμπεριφορα στην σχεση, μεγεθος παεους, εμφανιση, υψος); Για μενα: Χαρακτηρας: θελω να ειναι καλο παιδι, αστειος, να μην λεει χαζομαρες και εξυπναδες, να μην με στηνει στα ραντεβου Συμπεριφορα στην σχεση: να κανει οτι του λεω, οταν μιλαω να κανει μοκο και να μην μου φερνει αντιρρησεις Μεγεθος πεους: πανω απο 18-19 Εμφανιση: να ειναι ομορφος, να ντυνεται με στυλ, αλλα να μην ειναι ποζερι υψος: να τον φτανω, οταν φοραω τακουνια Πήγαινε στο θέμα: Ιδανικο αγορι
Μήνυμα στις 7/12/2013 στις 12:38 @Sex
Κοιτα φιλε η αληθεια ειναι οτι το πεος σου ειναι πολυ μικρο. Αλλ δεν χρειαζεται να ανυσηχεις. Σιγουρα καποιες κοπελες θα το ευχαριστηθουν και καποιες αλλες θα γελασουν μολις το δουν. Η καλυτερη λυση ειναι να εχεις σωστη τεχνικη μονο ετσι μπορεις να ικανοποιησεις μια γκομεναα με αυτο το μικρο πεος.
Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια με μικρο πεος
Μήνυμα στις 7/12/2013 στις 12:34 @Θ. Κλημεντίνη
Λενακι δεν ειπα ολες, ειπα οι περισσοτερες σημερα. Και αυτη ειναι η αληθεια
Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι παιζει μαζι της
Μήνυμα στις 6/12/2013 στις 23:56 @Θ. Κλημεντίνη
Λενακι τα περισσοτερα κοριτσια εστι τα θελουν τα αγορια σημερα. Ειδικα αν ειναι και ομορφα. Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι παιζει μαζι της
Μήνυμα στις 6/12/2013 στις 21:24 @Θ. Κλημεντίνη
Καλα μπλουτζακ ειμαι σιγουρη οτι το κοριτσι σου σε εχει σηκω σηκω κατσε κατσε και οταν μιλαει αυτη, εσυ κανεις μοκο. Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι παιζει μαζι της
Μήνυμα στις 6/12/2013 στις 19:15 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπον φιλε σπυρο καλο θα ηταν να την προσεγγισεις και να της πεις να βγειτε για κανα καφε για πχ. Εκει που θα μιλατε πες της πως νοιωθεις για αυτην. Αν νοιωθει και αυτη το ιδιο για σενα, τοτε εισαι σε καλο δρομο. Παντως να ξερεις αν τα φτιαξατε να κανεις οτι σου λεει, να την ακολουθεις πιστα και να μην της φερνεις αντιρρησεις. Τα κοριτσια πλεον θελουν να ειναι αυτα κυριαρχα στις σχεσεις. Πήγαινε στο θέμα: δεν ξερω τι παιζει μαζι της
Μήνυμα στις 6/12/2013 στις 11:14 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:Γεια σου ιωαννα. Απο οτι καταλαβε αυτος ειναι φουλ ερωτευμενος μαζι σου. Οποτε δυο λυσεις υπαρχουν για μενα:1. Τα φτιαχνεις τελικα μαζι του και τον κανεις οτι θες αφου θα ειναι ερωτευμενος μαζι σου και δεν θα καταλαβαινει τιποτα. Αυτος ειναι ικανος να συγχωρεσει μεχρι και πιθανη σου απιστια. Αλλα δεν θα συνιστουσα αυτη τη λυση. 2. Ξεκοβεις μαζι του εντελως. Δηλαδη δεν μιλας στο τηλεφωνο, αν τον δεις δεν το χαιρετας, αν σου μιλαει λεγε ασχετα, αν σε φωναζει απο μακρυα φυγε απο την αλλη κτλ. Αν σε βοηθησα κανε αποδεκτη την απαντηση. Πήγαινε στο θέμα: θέμα με τον φίλο μου |