Μεγάλο μπέρδεμα...Τι θέλει;;;
Μήνυμα #114920 από άσχετος στις 24 Δεκεμβρίου 2012, 12:03πμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Κατάφερα να ξεχάσω αυτή που ήμουν 2 χρόνια ερωτευμένος και στην ζωή μου έχει μπει μια που την γνώρισα φέτος(άλλαξα σχολείο για να είμαι με την άλλη που ήμουν ερωτευμένος,αλλά γνώρισα αυτήν)..Το τελευταίο διάστημα,είμαστε όλο αγκαλιές και φιλιά...Νομίζω πως έχει καταλάβει πως την θέλω(την αγαπάω),αλλά πάλι ίδια συμπεριφορά...Είναι ένα παιδί που της σπάει τα νεύρα και την κράζει(είμαστε συμπαίκτες και βγαίνουμε μαζί με αυτόν και 2 άλλους έξω πολλές φορές)και όταν είναι μπροστά με αγκαλιάζει λες και είμαστε σε σχέση...Όταν μιλούσαμε,την ρώτησα τι έγινε με αυτόν και μου είπε "τίποτα αλλά με εκνευρίζει και με κράζει"μια φορά όταν ήμασταν έξω είχε πει(ο συμπαίκτης μου) πως είναι γκόμενα μου,έτσι στο ξεκάρφωτο...Και όταν μιλούσαμε με αυτήν μου λέει πως αν συνεχίσει έτσι,θα με φιλήσει μπροστά του(γλωσσόφιλο) και της λέω "περιμένω :P πλάκα κάνω" και μου λέει "κρίμα που έβαλες το πλάκα κάνω..."Αλλά το πρόβλημα μου είναι πως είναι ερωτευμένη με έναν άλλον(από το σχολείο,δεν κάνουμε καθόλου παρέα,αλλά ούτε οι φίλοι μου κάνουν μαζί του),το ξέρω είναι σίγουρο,αλλά γιατί μου συμπεριφέρεται έτσι??? Είμαστε 15.. Ευχαριστώ! ΥΓ:Με τον συμπαίκτη μου και αυτή δεν τρέχει τίποτα...Αλλά στο δημοτικό αυτή ήταν χρόνια ερωτευμένη μαζί του...Τον έχει ξεχάσει τώρα και ούτε γεια δεν λένε... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #114954 από άσχετος στις 25 Δεκεμβρίου 2012, 10:08πμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Κάποιος;;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #115181 από jasonosaj στις 30 Δεκεμβρίου 2012, 8:10μμ
![]() |
φιλε, ή σε εχει δει φιλικα, και ειναι φυσιολογικο να ειστε ολο αγγαλιες και φιλια , σε θεωρει δεδομενο ή πολυ απλα ειναι οντως ερωτευμενη με τον αλλον , που λογικο ειναι εφοσον στις κοπελες αρεσουν περισσοτεροι οι μ***κες παρα οι καλοι, που την σεβονται... παρεμπιπτοντως βλακια που το συνεχισες και ειπες: πλακα κανω... πολλες φορες ειναι καλυτερο να βγεις λιγο μ***λακας με θαρρος παρα δηλος και να φοβασε να πεις αυτο που θελεις...μπορει εκεινη την στιγμη να σου φαινεται λαθος, αλλα ετσι τουλαχιστον αφηνεις καλυτερη εντυπωση στην κοπελα ;) btw αν δεν θες να της απαντησεις αμεσα , πεξτο εξυπνα με χιουμορ πχ σε αυτο που σου λεει :αν συνεχισει ετσι θα σε φιλησω κανονικα, θα μπορουσες να της απαντησεις "να με φιλησεις εσυ ; ελεοςςςς pfff αλλα οχι με σοβαρο υφος κανοντας πλακα , για να αποφυγεις να της απαντησεις αμεσα ;) ελπιζωωω να βοηθησα cheers :D |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #115208 από paranoikos στις 31 Δεκεμβρίου 2012, 11:45μμ
![]() |
φιλε αυτο ειδικα με το ''πλακα εκανα '' που σου εβαλε και χερι νομιζω οτι ειναι ατρανταχτει αποδειξη οτι σε γουσταρει ημουν στην ακριβως ιδια φαση με σενα και τοτε που το συζητησαμε μετα με την φιλη μου καταλαβαμε οτι κανενας δεν ειπε τιποτα και ενω γουσταραμε ο ενας τον αλλο... και ετσι κανωνησαμε και φασωθηκαμε και προκαταρκτικα και τετοια :3 αλλα αυτο ειναι ασχετο!! απλα μιλα της... πες της οτι νιωθεις ακριβως!!! δεν εχεις να χασεις και τιποτα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |