Πρόβλημα με συμμαθητές
Μήνυμα #111879 από Athens23 στις 29 Οκτωβρίου 2012, 8:42μμ
μέλος από: 14/10/2012 μηνύματα: 7 0 |
Καλησπέρα. Αρχικά να πω πως κάνω δύσκολα φίλους, δεν ξέρω όμως αν αυτό είναι το πρόβλημα.. στην τάξη μιλάω με 3-4 αγόρια μόνο, όχι πως δεν θέλω να μιλάω και με τους υπόλοιπους, αλλά δεν έχουν προσπαθήσει να με προσεγγίσουν :/ η έστω να πουν ένα καλημέρα. Θα σας πω και ένα παράδειγμα, σήμερα είχαμε την 3η ώρα κενό και ήταν όλοι μαζεμένη στην τάξη ενώ εγώ ήμουν στο προαύλιο και μίλαγα με κάτι παιδιά.. μετά πάω πάνω στην τάξη και άρχισαν σιγά σιγά να κατεβαίνουν όλοι κάτω και έμεινα εγώ με άλλους 2 μέσα... ξέρω γω, γενικά όπου είναι μαζεμένοι και πάω εγώ αρχίζουν και διαλύονται. Αυτό συμβαίνει μόνο με τους συμμαθητές μου. Στο προαύλιο π.χ μιλάω με πολλά άτομα από άλλα τμήματα επειδή βρισκόμαστε και εκτός σχολειού. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111882 από kalakalatom@@to στις 29 Οκτωβρίου 2012, 9:20μμ
μέλος από: 8/12/2011 μηνύματα: 367 0 |
μπορει να μην σε σημπαθουν η να μην εισαι του στυλ τους πολυ απλα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #111888 από eleka στις 29 Οκτωβρίου 2012, 10:36μμ
μέλος από: 29/10/2012 μηνύματα: 29 0 |
Athens23 απ'οτι είδα με βοήθησες αρκετά με το θέμα που είχα..Οποτε επειδη το έχω ζησει θέλω να σε βοηθήσω..Εγω είχα μόλις αλλάξει σχολείο λόγω των συγχωνεύσεων...Αρχικά ξεκίνα να λές καλημέρα όταν μπαίνεις στην τάξη σου...Αυτό θα τους κάνει να νιώσουν λίγο πιο οικείοι μαζί σου...Επειτα ξεκίνα να έχεις τυπικα΄στην αρχή πάρε δώσε με τους συμμαθητές σου που κάθονται κοντά σε εσένα...Σιγά σιγά θα αποκτήσουν περισσότερη οικειότητα μαζί σου...Μετά επεκτάσου και στους υπόλοιπους συμμαθητές σου...Οσο για το γιατι διαλύονται όπως λές δεν βρίσκω κάποιον προφανή λόγο...Συνήθως το κάνουν αυτό σε παιδιά σνομπ ή αντικοινωνικά ομως δεν μου βγαζεις κατι τετοιο...Ισως...λόγω βαθμών...πολλές φορες παίζει ρόλο η απόδωση..Αν ας πούμε εισαι "φυτο" και υπενθιμιζεις πχ στν καθηγητη καθε εργασια που εχετε ή παιρνεις πάντα υψηλούς βαθμούς θα είναι δυσκολο να σε βαλουν στην παρέα τους...Αυτα απο μενα...Ελπίζω να σε βοήθησα..Και προσπαθησε..η ώρα στην τάξη δεν παιρνάει χωρίς παρέα!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |