Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Το κοινό λάθος που κάνουν όλοι όσοι θέλουν να κατασκευάσουν κάτι άτρωτο είναι ότι υποτιμούν την εφευρετικότητα των εντελώς ηλιθίων.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

Προβλημα με κοπελα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #111240 από Lionshare στις 17 Οκτωβρίου 2012, 4:27μμ

Lionshare

μέλος από: 17/10/2012
Καλησπέρα παιδες,

ειπα και εγω να πω το προβλημα μου, μιας και κολωνω να το συζητησω με καποιον φιλο. Το πρόβλημα μου ειναι, μου αρέσει τελος παντον μια κοπελα απο το σχολειο μου, κανουμε παρεα εδω και αρκετο καιρο (απο τις περσυνες εξετασεις συγκεκριμενα), μεχρι λιγες εβδομαδες πριν την εβλεπα φιλικα αλλα αυτο αλλαξε εντελη. Η αληθεια ειναι οτι εχουμε παρα πολλα κοινα σαν χαρακτηρες. Τελος παντον, τωρα τελευταια αρχισαμε να εχουμε μια, λιγο ποιο στενη επαφη (ας το πω ετσι), και στην συμπεριφορα αλλα και στον τροπο που μηλαμε. Την τελευταια εβδομαδα βγηκαμε και παρεουλα κανα δυο βολτιτσες, αλλα απο οσο ξερω, το να κανω το πρωτο βημα εξαρταται απο μενα και οχι απο αυτην. Εκει ειναι και το προβλημα, ΚΟΛΩΝΩ και δεν κανω τιποτα. Εχω την εντυπωση οτι ενδιαφερεται και θα ηθελε να κανουμε κατι, διοτι αυτη μου ζητουσε να βγουμε βολτα αλλα και απο τον τροπο που συμπεριφέρεται αλλα εγω εκει... φοβαμαι να κανω το πρωτο βημα, ψαρομενος ασχημα. Δεν θα θεωρουσα τον εαυτο μου ασχημο εμφανισιακα, επισης προσέχω παρα πολυ τον τροπο που ντινομαι αλλα και πως φαινουμε εξω, οποτε δεν υπαρχει καποιο θεμα σε αυτον τον τομεα. Η αληθεια ειναι επισης οτι δεν εχω κανει σχεση στο παρελθον, βεβαια αυτη νομιζει το αντιθετο, οτι εχω εμπειριες και τα σχετικα. Θα ηθελα να κανω κατι μαζι της, αλλα δεν ξερω πως να προσεγγισω το θεμα!

Ολες οι γνωμες δεκτες!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111242 από whatever στις 17 Οκτωβρίου 2012, 5:14μμ

whatever

Εικονίδιο
μέλος από: 15/8/2012
δεν υπάρχει λόγος να κολώνεις, στην περίπτωση σου τα πράγματα είναι πολύ εύκολα, η κοπέλα φαίνεται να σε γουστάρει, μιλάτε, κάνετε παρέα, έχετε πολλά κοινά όπως μας λες... η εμπειρία δεν έχει καμία σημασία στην συγκεκριμένη περίπτωση, κἀνε την κίνησή σου χωρίς νζ το σκέφτεσαι, πρότεινέ της να βγείτε οι δυο σας, άρχισε να της μιλάς και όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους, είναι κρίμα να υπάρχει ενδιαφέρον και απο τις 2 πλευρές και να μην συμβαίνει τίποτα... κάνε κάτι, μη το σκέφτεσαι, το πολύ πολύ να φας χυλόπιτα, και αυτό να γίνει όμως (αν και δεν το νομίζω) δεν τρέχει ούτε ο πρώτος θα είσαι ούτε ο τελευταίος....
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111247 από kanguri στις 17 Οκτωβρίου 2012, 6:16μμ

kanguri

Εικονίδιο
banned
Ζητα της να τα φτιαξετε γιατι εαν την αφισεις τωρα αυτη θα περειμενη και δεν θα βλεπει τιποτα αυτο θα παει να πει οτι δεν θες να πας με αυτην το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω και μετα απο πολυ καιρο μου εφυγε για καπιον αλλον για αυτο κανε γρηγορα οτι εχεισ να κανεις
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111265 από Dynamite στις 17 Οκτωβρίου 2012, 8:25μμ

Dynamite

Εικονίδιο
μέλος από: 18/7/2012
μου θυμισες εμενα..καταρχην επιβεβεοσε το γεγονος οτι ενδιαφερεται και αυτη γιατι μπορει να σε βλεπει φιλικα και να παρεξηγεις καποιες κεινησεις της..πραγμα που συμβαινει συχνα σε πολλους.για να της δειξεις το ενδιαφερον σου γι αυτη μπορεις να της μιλας με υπονοουμενα,να την κοιτας παντα στα ματια οταν σου μιλαει η της μιλας,να την ακουμπας ρομαντικα και απαλα αν τυχει καποια στιγμη(π.χ. να πας απο πισω της οταν δε σε χει δει και να την πιασεις απτη μεση και να της πεις καλημερα ας πουμε αν ειναι πρωι..κτλ),επισης μπορεις να της το πεις οτι ενδιαφερεσε λεγοντας''τον τελευταιο καιρο σε βλεπω κατι παραπανω απο φιλη και εχω καταλαβει οτι μου αρεσεις..θες να ειμαστε μαζι?''αλιως μια ρομαντικη στιγμη π εισαστε τα δυο σας την κοιτας στα ματια και τη φιλας..αν απομακρυνθει δε θελει η ντρεπεται ενω αν γινει το αντιθετο σηγουρα της αρεσεις!
Αντε και καλη τυχη!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111291 από scorer στις 18 Οκτωβρίου 2012, 3:03πμ

scorer

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 16/10/2012
εκει που κανετε βολτες καθηστε σε κανα παγκακι ή καπου ησυχα..κ παρτην μια αγκαλια..θα της αρεσει κ θα ξεαγχωθεις κ εσυ..θα δεις πως θα αντιδρασει κ αναλογως συνεχιζεις..στις μικρες αρεσουν πολυ οι αγκαλιες..κ στις μεγαλες βεβαια..χεχε..μετα μπορεις να το ριξεις κ στην πλακα ή καπως σαν παιχνιδακι..πχ πες της οτι εχει ωραιο μαγουλακι κ θελεις να το φιλησεις...πιστευω θα γελασει κ θα της αρεσει πολυ..τρ βεβαια εγω ειμαι πιο μεγαλος κ δεν ξερω τι ηλικια εισαι εσυ απλα η κοπελα μου ειναι αρκετα μικροτερη απο μενα κ ξερω καποια πραγματα για τις μικρες..δεν ειναι αναγκη παντως να μν της εχεις πιασει ουτε το χερι μεχρι να της τα ζητησεις..προχωρα οπως σου ειπα κ θα ερθει απο μονο του..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #111407 από Lionshare στις 19 Οκτωβρίου 2012, 10:07μμ

Lionshare

Ευχαριστω για τις γνωμες σας παιδια! Καλες οι ιδεες σας! Προφανώς να βγουμε βολτα το Σ/Κο, πειτε κανα δυο γνωμες για το πως να της το φερω, πως να συμπεριφέρθω, μην με πιασει κανα τρακ και δεν εχω ιδεα τι να κανω!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login