Μήνυμα στις 21/12/2012 στις 01:56 @Θ. Κλημεντίνη
την θελω ρε παιδια, δεν ξερω τι να κανω... δεν εχω κανει ποτε σχεση στην ζωη μου, ασχετος εντελως, δεν εχω ιδεα τι να κανω, εχω τρελο κολλημα με την κοπελα, αλλα οταν ειμαστε μαζι κολονω και το γυρναω στο φιλικο... ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΟΡΑ! Σκεφτομαι πολλες φορες τροπους, αλλα παντα αδιεξοδο! Τι να κανω ρε παιδια, βοηθειστε! Πραγματικα εχω τρελαθει. Δεν ξερω, μετα απο τοσες φορες, ειδαμε ταινιες μαζι, βολτες πολλες, παντα γυρναει φιλικα η φαση. Τι να κανω;
Πήγαινε στο θέμα: την θελω, κολονω
Μήνυμα στις 19/10/2012 στις 22:07 @Θ. Κλημεντίνη
Ευχαριστω για τις γνωμες σας παιδια! Καλες οι ιδεες σας! Προφανώς να βγουμε βολτα το Σ/Κο, πειτε κανα δυο γνωμες για το πως να της το φερω, πως να συμπεριφέρθω, μην με πιασει κανα τρακ και δεν εχω ιδεα τι να κανω!
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με κοπελα
Μήνυμα στις 17/10/2012 στις 16:27 @Θ. Κλημεντίνη
Καλησπέρα παιδες, ειπα και εγω να πω το προβλημα μου, μιας και κολωνω να το συζητησω με καποιον φιλο. Το πρόβλημα μου ειναι, μου αρέσει τελος παντον μια κοπελα απο το σχολειο μου, κανουμε παρεα εδω και αρκετο καιρο (απο τις περσυνες εξετασεις συγκεκριμενα), μεχρι λιγες εβδομαδες πριν την εβλεπα φιλικα αλλα αυτο αλλαξε εντελη. Η αληθεια ειναι οτι εχουμε παρα πολλα κοινα σαν χαρακτηρες. Τελος παντον, τωρα τελευταια αρχισαμε να εχουμε μια, λιγο ποιο στενη επαφη (ας το πω ετσι), και στην συμπεριφορα αλλα και στον τροπο που μηλαμε. Την τελευταια εβδομαδα βγηκαμε και παρεουλα κανα δυο βολτιτσες, αλλα απο οσο ξερω, το να κανω το πρωτο βημα εξαρταται απο μενα και οχι απο αυτην. Εκει ειναι και το προβλημα, ΚΟΛΩΝΩ και δεν κανω τιποτα. Εχω την εντυπωση οτι ενδιαφερεται και θα ηθελε να κανουμε κατι, διοτι αυτη μου ζητουσε να βγουμε βολτα αλλα και απο τον τροπο που συμπεριφέρεται αλλα εγω εκει... φοβαμαι να κανω το πρωτο βημα, ψαρομενος ασχημα. Δεν θα θεωρουσα τον εαυτο μου ασχημο εμφανισιακα, επισης προσέχω παρα πολυ τον τροπο που ντινομαι αλλα και πως φαινουμε εξω, οποτε δεν υπαρχει καποιο θεμα σε αυτον τον τομεα. Η αληθεια ειναι επισης οτι δεν εχω κανει σχεση στο παρελθον, βεβαια αυτη νομιζει το αντιθετο, οτι εχω εμπειριες και τα σχετικα. Θα ηθελα να κανω κατι μαζι της, αλλα δεν ξερω πως να προσεγγισω το θεμα! Ολες οι γνωμες δεκτες! Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα με κοπελα |