Μήνυμα στις 26/12/2012 στις 18:23 @Μηχανήματα
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!!περιμενω κιαλες γνωμες..
Πήγαινε στο θέμα: ps3 Vs xbox Vs psp
Μήνυμα στις 26/12/2012 στις 17:54 @Μηχανήματα
KwnstantinosS γιατι πιστευεις δεν ειναι καλο το xbox??
Πήγαινε στο θέμα: ps3 Vs xbox Vs psp
Μήνυμα στις 26/12/2012 στις 16:58 @Μηχανήματα
σκευτομαι αυτες τις μερες να παρω ενα απο τα τρεια που ανεφερα στον τιτλο..αλλα δεν μπορω να αποφασισω πιο θα ηταν καλυτερο να αγορασω..ακουω γνωμες!!(με επιχειρηματα) *πιστευω οτι το ps3 ειναι πολυ ακριβο και το psp μου χουν πει οτι δεν ειναι οραιο και θα το βαρεθω..και το xbox μου φενεται οτι δεν ειναι βολικο με τα τηλεχειρηστιρια του να θενε παταριες και να ειναι τοσο μεγαλα..δεν ξερω.. Πήγαινε στο θέμα: ps3 Vs xbox Vs psp
Μήνυμα στις 26/11/2012 στις 20:21 @Διάφορα
καλυτερα μην τα κανεις mohawk γιατι ετσι τα χουν παρα πολλοι..εγω οταν τα μακρενα και τα κοψα καπια στιγμη,το μετανιωσα..στη θεση σου ( αν σου πηγαινουν βεβαια τα μακρια) θα τα κοβα απλα πιο κοντα μεχρι το τελος το αυτιου..τα θετικα:ειναι πιο βολικα,πιο σεξυ και πανε και με σκουφακι αν κανεις φρατζα. Πήγαινε στο θέμα: Κούρεμα
Μήνυμα στις 25/11/2012 στις 23:06 @Θ. Κλημεντίνη
κατα τη γνωμη μου πιστευω οτι σε θελει απλα για φιλο που θα τη στηριζει στα προβληματα της και θα σου λεει τα πρωσοπικα της με τα αλλα αγορια..τιποτα περισσοτερο..μου χει τυχει και ξερω πως ειναι οταν μας αρεσει μια οτι κι αν κανει το παιρνουμε οπως μας βολευει(δυστηχως).εσυ αποφασιζεις..η της το λες και οτι γινει η την κρατας για φιλη.
Πήγαινε στο θέμα: Ερωτευμενος-Έχω ελπίδες?
Μήνυμα στις 11/11/2012 στις 16:39 @Θ. Κλημεντίνη
ευχαριστω πολυ για τις χρησιμες συμβουλες σου..θα τα δοκιμασω αυτα που μου ειπες..
Πήγαινε στο θέμα: τι μπορει να θελει ?
Μήνυμα στις 11/11/2012 στις 15:37 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια τελευταια μιλαω συχνα με μια κοπελα στο facebook που μου αρεσει και παντα τυχαινει και μου μιλαει αυτη πρωτη..επισης μιλαμε και στο σχολειο(συνηθως ερχετε αυτη σε μενα).δεν της εχω πει ακομα τιποτα για το τι νιωθω αλλα της δειχνω οτι μαρεσει να ειμαι μαζι της και να περναμε χρονο μαζι.το θεμα ειναι οτι δεν ειναι γενικα εκδηλωτικη με τα συναισθηματα της και με χει μπερδεψει..λετε να με θελει για φιλο η ενδιαφερεται?
Πήγαινε στο θέμα: τι μπορει να θελει ?
Μήνυμα στις 21/10/2012 στις 18:05 @Διασκέδαση
ουτε σε μενα δε μαρεσει ο καφες..γιαυτο πολλες φορες αν παμε σε καφετερια μπορει και να μην παρω τιποτα αν δεν εχω ορεξη..ας παρουν οι αλλοι..αλλα συνηθως παιρνω μαγωμενο τσαι αλιως κανενα παγωτο απτο περιπτερο μετα
Πήγαινε στο θέμα: τι να παραγγειλω?
Μήνυμα στις 21/10/2012 στις 17:56 @Sex
ο λογος που ξυριζεται καποιος αθλητης στον κωλο ειναι επειδη με το τρεξιμο υδρωνεις και δεν φενεται και τοσο οραιο απο πισω στο σορτσακι..οσο για τα ποδια το κανουν συνηθως οι γυμνασμενοι του ειδους για να αναδειχθει καλυτερα η γαμπα τους.πρωσοπικα δεν το χω κανει γιατι μου φενεται καπως γυναικιο αλλα ο καθενας κανει οτι θελει στο σωμα του.
Πήγαινε στο θέμα: αντρες ξυρισμα παντου
Μήνυμα στις 18/10/2012 στις 20:36 @Θ. Κλημεντίνη
μου φενεται οτι δεν πρεπει να σε απασχολει κατι τετιο..δεν ειναι σοβαρο προβλημα
Πήγαινε στο θέμα: Εγωισμός?(Πρόβλημα με τάξεις στο σχολείο) |