Μου εδωσε κατι δικο του
Μήνυμα #110562 από ScandalousAngel στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, 2:55πμ
![]() |
Γεια σας και παλι! Λοιπον την ιστορια μου την ξερετε (γουσταρω τον αδερφο του κολλητου μου) το θεμα ειναι οτι πριν απο λιγες μερες μου εδωσε ενα βιβλιο το οποιο ηξερε οτι με ενδιαφερει και μου το εδωσε ειναι καλο σημαδι αυτο? Νιωθω υπεροχα που εχω κατι δικο του. Πιστευετε πως εχει καταλαβει κατι? Mου εχει βγαλει και χαιδευτικο. Αλλα δεν ξερω ειμαι μπερδεμενη:( |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110567 από Sagia7325 στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, 10:43πμ
![]() |
Εγω πιστευω οτι υπαρχουν 2 πιθανοτητες..Η πρωτη ειναι να γουσταρει να γινει κατι και ισως(?) να εχει καταλαβει κατι..Και η δευτερη ειναι να εχει ψιλοκαταλαβει αλλα να το κανει ολο αυτο ετσι..επειδη ειναι τετοιος χαρακτηρας?δν ξερω..αλλα συνηθως οταν τα αγορια βγαζουν ψευδωνυμα ισχυει η πρωτη πιθανοτητα που σου ειπα..ελπιζω να βοηθησα :)) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #110577 από whatever στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, 12:27μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηλοιπόν το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν του είσαι τελείως αδιάφορη... πρέπει να ενδιαφέρεται για σένα αλλιώς δεν θα τα έκανε αυτά... απλά μπορεί να μην είναι σίγουρος ακόμα για να σου δείξει έμπρακτα ότι ενδιαφέρεται για αυτό κάνει μικρές ασφαλείς κινήσεις... α! και κάτι άλλο πόσο χρονών είστε???? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110581 από ScandalousAngel στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, 12:53μμ
![]() |
15 εγω 17 αυτος..και κανει κατα καιρους διαφορα ας πουμε ειχε μπει απο τον υπολογιστη του και μου μιλησε απο το fb του αδερφου του (δεν εχει δικο του αλλα του ειπα να φτιαξει και 8α μου ειπε θα το σκευτει) και αυτο το εμα8α γιατι ο αδερφος του μου ελεγε μην μιλας ειναι ο....και εγω τα εχασα. *.* |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #110593 από ScandalousAngel στις 30 Σεπτεμβρίου 2012, 4:48μμ
![]() |
καμια αλλη γνωμη? Πειτε μου και αλλες γνωμες για να δωσω και την αποδεκτη:) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |