Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Όσο οι νόμοι των μαθηματικών ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, δεν είναι σαφείς, και όσο σαφείς είναι, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Παρασκευή, 18 Απριλίου

Τον θελω απεγνωσμενα

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #108756 από Elpiniki στις 04 Σεπτεμβρίου 2012, 2:48πμ

Elpiniki

Εικονίδιο
μέλος από: 4/9/2012
Γεια σας! Τον Μαρτιο τα εφτιαξα με ενα αγορι. Στην αρχη ηταν παρα πολυ καλος και γλυκος μαζι μου. Μου μιλουσε υπεροχα και ελεγε πως δεν θα θυμωνε ποτε μαζι μου. Μετα απο 28 μερες του ειπα να χωρισουμε γιατι ειχαμε να μιλουμε καιρο και ολοι μου λεγανε πως με γραφει. Μετα απο ενα μηνα περιπου εκανα κατι με τον κολητο του, αλλα εγω ηθελα αυτον πισω. Τελικα τα ξαναβρηκαμε και μου ζητησε συγνωμη για την συμπεριφορα του. Ξαναχωρισαμε μετα απο δυο εβδομαδες. Μετα απο λιγες μερες του μιλησα ενω ηξερα πως φασωνοτανε με αλλη. Τελοσπαντων τα ξαναβρηκαμε μετα απο πολλες προσπαθιες. Πηγαμε στην θαλασσα και εκει ολοκληρωσαμε ως καποιο σταδιο, οχι ως το τελος. Την επομεμη μερα δεν μου μηλησε καθολου. Τον πηρα πολλες φορες τηλεφωνο αλλα δεν μου απαντουσε. Μετα απο 2 μερες μηλησαμε και μου ειπε πως σκεφτετε πολλα αυτο το διαστημα και πως θυμαται αυτα που εγιναν παλια. Μου ειπε οτι εκανε μαλακια που τα ξαναβρηκε μαζι μου και πως ειμαι μονο για μια φαση. Πιστευω πως του εβαλαν λογια οι φιλοι του γιατι αρχισε να μου μιλαει ετσι αφου τους συναντησε. Τωρα εχει περασει πολυς καιρος που δεν μιλαμε εγω ομως τον θελω ακομα. Τωρα τα εχω με εναν φιλο του. Τι να κανω για να τα ξαναβρουμε. Θελω να του μιλησω και δεν βρισκω ευκαιρια. Τον Σεπτεμβριο εχει τα γενεθλια του και λεω να του στειλω να του ευχηθω. Τι να κανω? :(
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108763 από Elpiniki στις 04 Σεπτεμβρίου 2012, 11:54πμ

Elpiniki

Εικονίδιο
Απαντηστε παρακαλω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108767 από άσχετος στις 04 Σεπτεμβρίου 2012, 2:02μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Σε κοροϊδεύει και εσύ πάλι τον θέλεις πίσω?
Σκέψου πως είναι παρελθόν,δεν υπάρχει μόνο αυτός...Και αν σε ήθελε πραγματικά θα είχε κάνει έστω μια προσπάθεια να τα ξαναβρείτε.
Συνέχισε την ζωή σου χωρίς αυτόν.Φαίνεται δύσκολο αλλά αυτό είναι το σωστό.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108770 από okentaksei στις 04 Σεπτεμβρίου 2012, 2:57μμ

okentaksei

καλο καριολακι εισαι και εσυ.δεν αφησες κανεναν απο τη παρεα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108779 από PaizeiKanenasLO στις 04 Σεπτεμβρίου 2012, 5:19μμ

PaizeiKanenasLO

Εικονίδιο
μέλος από: 1/6/2012
1ον->+1 με τον απο πανω και
2ον-> αφου σου ειπε οτι εισαι μονο για μια φαση ειναι σαν να σου λεει πως εισαι πουτ@ν@ και οτι ερχετε σε εσενα μονογια πλακα οταν δεν εχιει καμια αλλη οποτε αστον ακι παμε γι'αλλα δεν αξιζει
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #108781 από Geiaaaa στις 04 Σεπτεμβρίου 2012, 6:02μμ

Geiaaaa

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/7/2012
Εμενα μονο η σκεψη οτι θα τα εφτιαχνες με φιλο ,θα με εκανε να μην σ ξεναμιλουσα ποτε.......τι κοριτσι εισαι ???????!!!!!!!!!.......αυτος τωρα σε κοροιδευει ,σε θελει μονο για φασης ,δεν προκειται να σε ξαναδει αλλιως.......
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login