Μήνυμα στις 4/9/2012 στις 11:54 @Θ. Κλημεντίνη
Απαντηστε παρακαλω
Πήγαινε στο θέμα: Τον θελω απεγνωσμενα
Μήνυμα στις 4/9/2012 στις 02:48 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας! Τον Μαρτιο τα εφτιαξα με ενα αγορι. Στην αρχη ηταν παρα πολυ καλος και γλυκος μαζι μου. Μου μιλουσε υπεροχα και ελεγε πως δεν θα θυμωνε ποτε μαζι μου. Μετα απο 28 μερες του ειπα να χωρισουμε γιατι ειχαμε να μιλουμε καιρο και ολοι μου λεγανε πως με γραφει. Μετα απο ενα μηνα περιπου εκανα κατι με τον κολητο του, αλλα εγω ηθελα αυτον πισω. Τελικα τα ξαναβρηκαμε και μου ζητησε συγνωμη για την συμπεριφορα του. Ξαναχωρισαμε μετα απο δυο εβδομαδες. Μετα απο λιγες μερες του μιλησα ενω ηξερα πως φασωνοτανε με αλλη. Τελοσπαντων τα ξαναβρηκαμε μετα απο πολλες προσπαθιες. Πηγαμε στην θαλασσα και εκει ολοκληρωσαμε ως καποιο σταδιο, οχι ως το τελος. Την επομεμη μερα δεν μου μηλησε καθολου. Τον πηρα πολλες φορες τηλεφωνο αλλα δεν μου απαντουσε. Μετα απο 2 μερες μηλησαμε και μου ειπε πως σκεφτετε πολλα αυτο το διαστημα και πως θυμαται αυτα που εγιναν παλια. Μου ειπε οτι εκανε μαλακια που τα ξαναβρηκε μαζι μου και πως ειμαι μονο για μια φαση. Πιστευω πως του εβαλαν λογια οι φιλοι του γιατι αρχισε να μου μιλαει ετσι αφου τους συναντησε. Τωρα εχει περασει πολυς καιρος που δεν μιλαμε εγω ομως τον θελω ακομα. Τωρα τα εχω με εναν φιλο του. Τι να κανω για να τα ξαναβρουμε. Θελω να του μιλησω και δεν βρισκω ευκαιρια. Τον Σεπτεμβριο εχει τα γενεθλια του και λεω να του στειλω να του ευχηθω. Τι να κανω? :(
Πήγαινε στο θέμα: Τον θελω απεγνωσμενα |