Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όχου συμφορά που με βρήκε πάλι το δόλιο. (Ν. Ξανθόπουλος)
Παρασκευή, 11 Απριλίου

Mε ειδε στο ονειρο του.

Σελ. 2
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #107763 από kalakalatom@@to στις 22 Αυγούστου 2012, 3:36πμ

kalakalatom@@to

Εικονίδιο
μέλος από: 8/12/2011
ρε παιδια ας μην τρελαθουμε , οτι σε βλεπει καποιες φορες μια φορα στον ονειρο του δεν σημαινει τιποτα , αν σε δει παραπανω απο μια φορα και μαλιστα σημεχωμενες φορες τοτε κατι παιζετε . δηλαδη εσυ μπορει να δεις εναν φιλο σου δεν παει να πει τιποτα , απο την αλλη αμα σου πει οτι σε ξαναειδε κατι παει να πει αφου ειπε οτι εισαι πιο ωραια χωρις μαλλονν κατι παιζετε εδω αλλα και εσυ πες του πως και καλα τον ειδες και εσυ και τετοια , να δεις την αντιδρασιτου , και αν τον θελεις τοσο πολυ κανε εσυ το πρωτο βημα συνηθως τα αγορια ειναι ντροπαλα και ντρεποντε να κανουν αυτοι το πρωτο βημα , αυτα απο εμενα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107868 από ScandalousAngel στις 23 Αυγούστου 2012, 1:00πμ

ScandalousAngel

Εικονίδιο
μέλος από: 3/7/2012
Έγραψε:(Geiaaaa@22 Αυγούστου 2012)
Εγω πιστευω μαλλον σε θελει αλλιως δεν θα στο ελεγε καν και αφου τον θες κατι θα εχει καταλαβει και αυτος και στο ειπε .....

Mακαρι να εχει καταλαβει, αλλα αμα δεν εχει ψιλλιαστει τιποτα τι να κανω για να καταλαβει οτι τον θελω?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107869 από Geiaaaa στις 23 Αυγούστου 2012, 1:14πμ

Geiaaaa

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 30/7/2012
Ειναι ο τροπος με τον οποιο του μιλας ...εγω ειμαι 17 και τα εχω τωρα με μια κοπελα και μ ειχε δειξει και αυτη οτι με θελει....να τον κοιτας καμια φορα να δει οτι τον κοιτας ,οχι συνεχεια και σε περασει για λυσαρα...να μιλατε λιγο περισσοτερο ....ε τι στο καλο κατι θα ψιλιαστει .....αν δεν καταλαβαινει ζητα το κινητο του αλλα μην στειλεις ,περιμενε αν σ στειλει καλως αλλιως περιμενε και αλλο....
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login