Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Ποτέ κανείς δεν είναι πραγματικά άχρηστος. Στην χειρότερη περίπτωση χρησιμεύει για αντιπαράδειγμα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Φιλια ή Σχεση;;;

Σελ. 3
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #106824 από Noir Désir στις 06 Αυγούστου 2012, 8:15μμ

Noir Désir

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2012
Έγραψε:(savvou@06 Αυγούστου 2012)
λετε αν τον φιλησω κ του πω οτι δεν ξερω πως μου βγηκε και οτι τν βλεπω ακομη φιλικα να μην μου ξαναμιλησει;;

Γιατί να το κάνεις αυτό; Μόνο και μόνο για ένα φιλί; Άσε που μετά αν συνεχίσετε φιλικά θα'ναι χειρότερα για σένα γιατί θα το σκέφτεσαι συνέχεια. Αν είναι να το κάνεις, να είσαι ειλικρινής απένταντυ στα αισθήματά σου, με ό,τι ρίσκο συνεπάγεται αυτό.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106838 από savvou στις 06 Αυγούστου 2012, 11:25μμ

savvou

Εικονίδιο
μέλος από: 12/5/2012
αν ειμαι ειλικρινης..φοβαμαι πως θα τον χασωω! :$
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #106850 από Noir Désir στις 07 Αυγούστου 2012, 3:36πμ

Noir Désir

Εικονίδιο
μέλος από: 11/5/2012
Κοίτα, για μένα ή κάνε κάτι ξεκάθαρα και ρίσκαρέ το ή αν το φοβάσαι, μην κάνεις τίποτα. Το να πας απλά να τον φιλήσεις και μετά ν αρχίσεις τις δικαιολογίες δε λέει τίποτα..και ρισκάρεις τη φιλία σας, γιατό όσο να'ναι κάτι θα καταλάβει ο τύπος, και μετά θα είναι πιο δύσκολο για σένα, και δεν θα χεις καταφέρει τίποτα πέρα από ένα φιλί. Ζύγισε μέσα σου τι είναι πιο σημαντικό για σένα. Να συμβιβάζεσαι για να τον έχεις στη ζωή σου ακόμα και σαν φίλο ή να ρισκάρεις να τον έχεις έτσι όπως θες, ακόμα και αν τον χάσεις. Αυτό είναι δική σου απόφαση, δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Είναι τι θες και τι τολμάς να κάνεις. Στο λύκειο είχα ερωτευτεί έναν φίλο μου, δεν είχα τολμήσει να κάνω τίποτα για να μην τον χάσω. Στο τέλος τον έχασα για άλλον ηλίθιο λόγο και για 2+ χρόνια που συνέχιζα να νοιώθω το ίδιο, τον είχα κάθε μέρα δίπλα μου και δεν μπορούσα να τον πλησιάσω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #107501 από whatever στις 18 Αυγούστου 2012, 6:08μμ

whatever

Εικονίδιο
μέλος από: 15/8/2012
αφου τον θες τόσο πολύ, γιατί δεν του το δείχνεις???και με την φίλη σου να μη κάνει τίποτα αργά η γρήγορα θα βρει κάποια άλλη, είναι κρίμα να τον βλέπεις με άλλη κι εσυ να υποκρίνεσαι ότι τον βλέπεις φιλικά για να μη τον χάσεις θα υποφέρεις, είναι προφανές ότι η σχέση που θες να έχεις μαζί του δεν είναι φιλική, κάνε κάτι άμα σ αρέσει πολύ, δείξτου το, και άσε τα υπονοούμενα πολλές φορές δεν βλέπουμε το προφανές και λογικό είναι εδώ που τα λέμε, τόσο καιρό κάνετε παρέα εντελώς φιλικά και μάλλον δεν έχει σκεφτεί ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι παραπάνω μεταξύ σας, ίσως και εσύ να έπρεπε να κάνεις κίνηση νωρίτερα αλλά ποτέ δεν είναι αργά... και όπως λέει και ο κολλητός μου, καλύτερα να μετανιώνεις για πράγματα που έχεις κάνει, παρά για πράγματα που δεν έχεις κάνει....
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login