Μήνυμα στις 6/8/2012 στις 23:25 @Θ. Κλημεντίνη
αν ειμαι ειλικρινης..φοβαμαι πως θα τον χασωω! :$
Πήγαινε στο θέμα: Φιλια ή Σχεση;;;
Μήνυμα στις 6/8/2012 στις 19:27 @Θ. Κλημεντίνη
πφφ..ρε παιδιαα..ειμαστε καθε βραδυ μαζι σπιτι μου και μιλαμεε ακουμεμουσικη κ λεμε βλακειεςςς...εχουμε ερθει πολλες φορες κονταα κ θελω να τον φιλησω...καθε βραδυ στον υπνο ου βλεπω οτι ειμαστε μαζαι και τον φιλαωω..πφφφ...λετε αν τον φιλησω κ του πω οτι δεν ξερω πως μου βγηκε και οτι τν βλεπω ακομη φιλικα να μην μου ξαναμιλησει;;
Μήνυμα στις 29/7/2012 στις 16:51 @Θ. Κλημεντίνη
Αυτο του λενε και οι φιλοι του κ εγωω!! :P μεσα θα τον πανε!!
Μήνυμα στις 28/7/2012 στις 23:05 @Θ. Κλημεντίνη
θα προσπαθησω να τον κανω να με δει με αλλο ματι οσο χρονο εχω..πριν τα φτιαξει με την φιλη μου..αλλιως ας ελπισω πως θα παψω να τον βλεπω ερωτικα μολις φυγει για σπουδες..
Μήνυμα στις 28/7/2012 στις 21:28 @Θ. Κλημεντίνη
το ξερω βρε παιδιαα..πφφφ...λεω να τον αφησω..θα προσπαθησω να μην του πω τιποτα..κ ας κανει κατι με την φιλη μου που τοσο πολυ την θελειι...ιδως δεν πρεπει ν χαλασω αυτη την φιλια γιαιτ αμα του πω θα τον χασωωωω..... :(
Μήνυμα στις 28/7/2012 στις 13:01 @Θ. Κλημεντίνη
το θεμα ειναι οτι στην φιλη μου ειπα πως δεν τον θελωω....πφφφ..και αυτη τον γουσταρει τωρα.... -.- και το οτι ταιριαζουμε ισχυει!! σε μεγαλο βαθμοο!! εχουμε αρκετα κοινα!! δεν μ εει δειξει ομως πως με θελει με καποια υποννοουμετα που του εχω πεταξει κατα καιρουςς...π.χ μου ελεγε για το πως θελει την κοπελα και του και λεω κι εγω ετσι ειμαι κ μου λεει εσυ εισαι φιλη ομωςς! ευχαριστωω σκανδαλ & εβελινα95:) Πήγαινε στο θέμα: Φιλια ή Σχεση;;;
Μήνυμα στις 28/7/2012 στις 01:32 @Θ. Κλημεντίνη
παιδια καλησπεραα!! εχω ενα μεγαλο προβλημα τον τελευταιο καιρο..εχω ενα φιλο εδω κ 3 μηνες σχεδον που γνωριζομαστε.. και κανουμε τρελη παρεαα..σχεδον παντα κ παντου μαζιι.. το προβλημα ειναι πως εγω τον θελωω..ειναι πολυ γοητευτικοσ κ ξεχωριστοςς..αυτος απ' οτι εχω καταλαβει με βλεπει μονο φιλικα. :( (απο κατι σποντες που πεταγα κατα καιρους) βεβαια ειναι κ λιγο απελπισμενος κα ιαναζητει κοπελαα :P αλλα κατι παιζει τωρα με μια φιλη μου που ειναι κατα 4 χρονια μικροτερη του..και θελω να με βοηθησετε στο τι να κανωω...να τους αφησω να γινει κατι;; απο την αλλη τον βλεπω συχνα στα ονειρα μου.. και δεν σκευτομαι να του αποκαλυψω τα αισθηματα μου γιατι δεν θελω να τον χασω..... εσεις τι λετε;;
Μήνυμα στις 22/7/2012 στις 21:10 @Θ. Κλημεντίνη
χμμ....με βοηθησαν παρα πολυυ οι απαντησεις σαςς!!! ευχαριστω πολυυυ...αν λαβω υποψιν μ κ το οτι δεν ημουν καλα για καποιο προσωπικο λογο κ μ ειπε πως δεν θελει να κλαιω δεν μπορει να με βλεπει να κλαιω και πως απο τοτε που τον γνωρισα του δινω δυναμηη!!
Πήγαινε στο θέμα: αναπτυσσω αισθηματα για τον φιλο μου
Μήνυμα στις 22/7/2012 στις 01:29 @Θ. Κλημεντίνη
Γεια σας.ειμαι 18 και εδω και δυο μηνες γνωριστηκα με ενα παιδι με το οποιο γιναμε φιλοι..! πλεον κανουμε πολλη παρεα και συγχρονως πολλα πραγματα μαζι..!!(π.χ καφε, παραλια, γυμναστικη) το θεμα εδω ειναι ομως πως εγω νιωθω οτι παυω να τον βλεπω απλα σαν φιλο και αναπτυσσονται μεσα μ αισθηματα γι' αυτον..δεν ξερω τι να κανω....να του το δειχνω ή οχι; δεν θελω να απομακρυνθει αν καταλαβει κατε και δεν με θελει σαν κοπελα... ξεχασα να αναφερω πως ειναι ελευθεροςς... :$ τι να κανω;;
Πήγαινε στο θέμα: αναπτυσσω αισθηματα για τον φιλο μου |