Της αρεσω,αλλα θελει πιο πολυ αλλον
Μήνυμα #98475 από Rafailia sagapw στις 19 Απριλίου 2012, 2:17μμ
![]() ![]() μηνύματα: 116 ![]() |
Καλησπερα.Χρονια πολλα! Χριστος Ανεστη! (15 χρονων ειμαι) Πηγα για 10 μερες διακοπες στην Χαλκιδικη. εχουμε σπιτι εκει.. και γνωρισα μια κοπελα και την ερωτευτηκα..! την τελευταια μερα πριν φυγω της ειπα οτι μου αρεσει τρελα..και μου ειπε οτι και γω της αρεσω αλλα ειναι κολημενη με αλλον.. τωρα θα την ξαναδω το καλοκαιρι και μιλαμε συνεχεια στο κινητο,facebook και ετσι..και μου στελνει συνεχεια καρδουλες αλλα δεν ξερω αν με βλεπει σαν φιλο ή καπως αλλιως... τι να κανω? αν μιλαμε συνεχεια ετσι μεχρι το καλοκαιρι εχω ελπιδες?? αλλα πως θα ξεπερασει τον αλλον? (ο οποιος δεν ενδιαφερεται για αυτην) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98490 από Rafailia sagapw στις 19 Απριλίου 2012, 4:08μμ
βοηθηστε με ρε αλανια καιγομαι!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98535 από άσχετος στις 19 Απριλίου 2012, 10:28μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω αλλά εμένα αυτή που μου αρέσει και της αρέσω έχει κολλήσει με άλλον οποίος δεν ξέρω αν ενδιαφέρεται αλλά είμαι τυχερός μένει στην γειτονιά μου(αυτή που μου αρέσει).Αν κάποιος απαντήσει για το παιδί από πάνω μπορεί να μου δώσει και εμένα μια συμβουλή!Ευχαριστώ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98538 από Aitherovamwn στις 19 Απριλίου 2012, 11:10μμ
![]() ![]() μηνύματα: 421 ![]() |
με τον χρονο..αν της αρεσεις το πιο λογικο ειναι να αρχισει να ξεχναει τον αλλον και να κολλαει μαζι σου.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98565 από myname στις 20 Απριλίου 2012, 12:59μμ
![]() |
συμφονω με Αitherovamwn,βασικά τα περισοτερα κοριτσια ετσι ειμαστε,εχουμε ενα κυριο κόλλημα αλλα αν μας τυχει κατι καλο το ξεχναμε και εφοσον σου στελνει καρδουλες και ετσι και μιλατε εισαι σε πολυ καλο δρομο,το καλοκαιρι φροντησε να κανετε κατι ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98582 από Rafailia sagapw στις 20 Απριλίου 2012, 3:29μμ
χτες μου ειπε πως θα πει σε αυτον που ειναι κολημενη να ειναι φιλοι.. επειδη δεν μιλανε καθολου λεει.. και επισης μου ειπε οτι δεν προκειται να γινει κατι με αυτον επειδη εκεινος δεν θελει.. και μου ειπε πως ειναι πολυ ζηλιαρα..μπορω να το εκμεταλευτω αυτο ? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98716 από myname στις 21 Απριλίου 2012, 3:07μμ
![]() |
στην πεφτει καθαρα ρε συ και σου δινει το πρασινο φως μην κολλας καθολου 1 μηνας και κατι για το καλοκαιρι ψηστην οσο για το κολπακι της ζηλιας δεν ξερω εφοσον σε γουσταρει και στο διχνει δεν βρισκω λογο να την κανεις να ζηλεψει καλυτερα συνεχισε ετσι οπως το πας και οταν συναντιθητε μην κωλοσεις |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #98753 από Rafailia sagapw στις 21 Απριλίου 2012, 7:09μμ
nαι αλλα την ρωτησα αν μπορω να εχω ελπιδες για το καλοκαιρι και μου λεει δεν ξερει.. και τελικα ειπε σε αυτον που ειναι κολημενη να ειναι φιλοι και αυτος συνεχιζει να την γραφει.. αλλα εχω μια σημαντικη ερωτηση.. ολη μερα μιλαμε στο τηλ.. και υπαρχουν στιγμες που δεν ξερω τι να πω.. μπορειτε να μου προτινετε κατι ?? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |